TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > DirecTV TiVo Powered PVRs & Receivers
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-13-2013, 12:57 AM   #31
Klankster
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Port Washington, WI
Posts: 86
Valleymitch, can you look at your system information and let us know what version of software your unit is using? If it updated, I'd like to know what the version number went to so I can check mine and see if I have the same one.

Our THR-22 has been having the buffer loss all day today and my wife and I are sick of it. The "four hour" thing would be great if it works.

I also reported this to DirecTV today, for all the good that will do.
__________________
Tom Hudson

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Klankster is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2013, 02:43 PM   #32
midas
I heard that
 
midas's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Montgomery, IL USA
Posts: 8,916
I did get an update this morning. The version number is 01B5.
midas is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2013, 04:25 PM   #33
Klankster
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Port Washington, WI
Posts: 86
Cool. Please let us know if you see the "dead buffer" bug -- I checked and mine is still on 018A; I'm going to try to force an update tonight, I think.
__________________
Tom Hudson

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Klankster is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2013, 09:48 PM   #34
midas
I heard that
 
midas's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Montgomery, IL USA
Posts: 8,916
Quote:
Originally Posted by Klankster View Post
Cool. Please let us know if you see the "dead buffer" bug -- I checked and mine is still on 018A; I'm going to try to force an update tonight, I think.
I don't watch much live TV, and with the sporadic nature of that bug, I've only seen it twice. So i probably won't be the best test bed.
midas is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2013, 08:50 AM   #35
Klankster
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Port Washington, WI
Posts: 86
My unit updated to 01B5 yesterday morning. (Fingers crossed)...
__________________
Tom Hudson

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Klankster is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2013, 08:12 PM   #36
mjitkop
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: CT
Posts: 382
Arrow No luck. Must be a pure software bug.

All my 4 THR-22s have the latest software version 0x01B5.
Last Friday I installed band-stop filters at the input of all of them.

On Monday, one of them experienced a blank recording just like before.
Yesterday, another one had the same issue.
Today, another one had the live buffering issue.

So, for me, the new software version hasn't fixed the issue, and the band-stop filters haven't helped at all either.

Conclusion: it seems to me that it must be a software bug.
mjitkop is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:35 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |