TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Mini
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 03-21-2013, 03:01 PM   #1
klm727
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3
Network Errors

I easily and quickly installed new Mini on an Ethernet Network, yesterday. Attempts to stream HD content from my XL4 generated V87 errors and less frequent V69 errors. I did not disconnect or power down my XL4, as the 87 error suggested. Likewise, I wasn't using a wireless connection as suggested by the 69 message. Support chat suggested powering down and restarting the Mini. Curiously, SD content didn't cause the same errors. Thoughts?
klm727 is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2013, 03:12 PM   #2
HarperVision
Registered User
 
HarperVision's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 941
Try rebooting all your network equipment (modem, router, switches, MoCA, etc.)
HarperVision is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2013, 04:19 PM   #3
scole250
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Goldsboro, NC
Posts: 678
Quote:
Originally Posted by klm727 View Post
I easily and quickly installed new Mini on an Ethernet Network, yesterday. Attempts to stream HD content from my XL4 generated V87 errors and less frequent V69 errors. I did not disconnect or power down my XL4, as the 87 error suggested. Likewise, I wasn't using a wireless connection as suggested by the 69 message. Support chat suggested powering down and restarting the Mini. Curiously, SD content didn't cause the same errors. Thoughts?
HD requires must more bandwidth than SD, so I don't know that I'd rule out wireless as the issue.
__________________
3 Premieres w/2TB each
Media server
scole250 is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2013, 04:30 PM   #4
HarperVision
Registered User
 
HarperVision's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 941
He said he "wasn't" using wireless....

Quote:
Originally Posted by klm727 View Post
...Likewise, I wasn't using a wireless connection as suggested by the 69 message...

__________________
Dave Harper
Director, Event Technology
ISF, CTS
HarperVision is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2013, 04:51 PM   #5
scole250
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Goldsboro, NC
Posts: 678
Try new patch cables.
__________________
3 Premieres w/2TB each
Media server
scole250 is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2013, 09:49 AM   #6
klm727
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3
OK. I've rebooted the XL-4 and Mini, multiple times. I've swapped out the Ethernet cables. No change. The screen is black, then the V87 error appears. HD continent does it every time. Very disappointing. The Mini is worthless to me.
klm727 is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2013, 12:00 PM   #7
2trill4925
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 18
What's your network diagram consist of? Are you running RJ-45 from A to B or do you have a switch in between to create C? If you're using a switch, does it have any power saving or QoS features? Are these OEM cables, or did you have them made? I'm sure that you had known good results in other tests, right? Are you able to test other methods? If your television has multiple inputs place both units (host and client) on that TV and run then directly through your router. Report your findings.

I had my network triangulated and got similar errors, although I'm running wireless. I noticed my Mini would not find the host if I was using the Netflix App, and I got random disconnects. My problem ended up being 3rd party firmware not suitable on the 5 GHz band.
2trill4925 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 07:55 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |