TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Mini
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 03-19-2013, 11:08 AM   #1
mazman
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Location: Alamo, CA
Posts: 145
30 Second Skip

Can the Mini be reprogrammed to do a 30 second?
__________________
TiVo Roamio Pro
TiVo Premiere Elite
TiVo Mini (2)
mazman is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2013, 11:13 AM   #2
BigJimOutlaw
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,605
Quote:
Originally Posted by mazman View Post
Can the Mini be reprogrammed to do a 30 second?
Yup. Same code... SSPS30S (with that extra S at the beginning).
BigJimOutlaw is online now   Reply With Quote
Old 03-19-2013, 11:27 AM   #3
moyekj
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Mission Viejo, CA
Posts: 9,186
No need for extra select in the beginning if entering code while playing back a recording - that only applies to live TV since 1st select press while viewing live TV brings up mini guide.
__________________
Roamio Pro, Elite, Premiere
Cox - Motorola CableCards & TAs
Slingbox 350 via TiVo Mini & TiVo Stream for remote viewing

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
moyekj is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2013, 03:28 PM   #4
mazman
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Location: Alamo, CA
Posts: 145
For some reason it's not working for me. It still scans ahead (where you can see the video) rather than skipping ahead.
__________________
TiVo Roamio Pro
TiVo Premiere Elite
TiVo Mini (2)
mazman is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2013, 05:00 PM   #5
jmpage2
Registered User
 
jmpage2's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,895
Quote:
Originally Posted by mazman View Post
For some reason it's not working for me. It still scans ahead (where you can see the video) rather than skipping ahead.
Then you entered the code wrong. Try entering the code when you are playing back a video.

I have two Minis and was able to enter the 30 second skip code on both of them, it's done just like it is done on the Premiere.
jmpage2 is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2013, 06:19 PM   #6
mazman
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Location: Alamo, CA
Posts: 145
I tried 4 times before posting here. Tried again and it worked. Thanks.
__________________
TiVo Roamio Pro
TiVo Premiere Elite
TiVo Mini (2)
mazman is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:08 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |