TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 03-10-2013, 11:41 PM   #31
wmcbrine
Resistance Useless
 
wmcbrine's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 9,113
Try rebooting the TiVo. Although most likely it's a network problem.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
wmcbrine is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2013, 11:53 PM   #32
timckelley
TCFer
 
timckelley's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Austin, TX
Posts: 25,763
I get the same error, no matter which TiVo I pick. My network seems to be working fine though, in the sense that I can access other computers and my NAS, and if I restart pyTiVo, I can see the TiVos fine. But once I try to transfer anything, these errors occur.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Tracy

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- slydog75

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Bryanmc
timckelley is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2013, 11:56 PM   #33
timckelley
TCFer
 
timckelley's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Austin, TX
Posts: 25,763
I wonder if it has to do with how I reinstalled pyTiVo. I extracted over the existing directory, as I was told, but I did back up pytivo.conf and pytivo.conf.dist before doing that, and I then restored those files back after the reinstall, so I wouldn't have to redo them. I wonder if that goofed up anything.

The funny thing is; yesterday I could transfer files.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Tracy

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- slydog75

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Bryanmc
timckelley is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2013, 02:35 AM   #34
wmcbrine
Resistance Useless
 
wmcbrine's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 9,113
It's hard to see how restarting helps, unless you have some weird firewall behavior that lets through the early connections and then clamps down. Or, maybe if your TiVos' IPs are rapidly changing, leaving pyTivo with the wrong idea of where they are. I can't imagine why that would happen, but I don't know anything about your network, and it's at least theoretically possible.

I doubt that extracting over the old directory would be the issue; but on the other hand, you might as well blow it away, and extract to an empty directory (copying pyTivo.conf out and back, as before -- but there's no reason to save pyTivo.conf.dist; it's just an example file).

Hmm... I suppose your previous version might be old enough to predate the reorganization of the Admin plugin? What does your pyTivo.conf look like?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
wmcbrine is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2013, 08:34 PM   #35
timckelley
TCFer
 
timckelley's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Austin, TX
Posts: 25,763
Quote:
Originally Posted by wmcbrine View Post
I doubt that extracting over the old directory would be the issue; but on the other hand, you might as well blow it away, and extract to an empty directory (copying pyTivo.conf out and back, as before -- but there's no reason to save pyTivo.conf.dist; it's just an example file).
Okay, I did exactly this, and it seemed to do the trick. The 5 shows I transferred last night worked. Thanks for suggesting this.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Tracy

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- slydog75

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Bryanmc
timckelley is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2013, 10:56 AM   #36
dlfl
Cranky old novice
 
dlfl's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Near Dayton, Ohio
Posts: 6,070
Quote:
Originally Posted by wmcbrine View Post
........
I doubt that extracting over the old directory would be the issue.........
It will usually cause problems on Win7 if the directory is in the Program Files or Program Files (x86) folder. The current pyTivo wiki install instructions advise against using such locations. I strongly suspect the same applies to Win8 and Vista. Not sure about Win XP.
__________________

"It must be swell to be so perfect and odor-free" -- Del Griffith


VideoReDo users: Try
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

pyTivo users: Try
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
and
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
dlfl is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2013, 02:19 AM   #37
tiga31328
Registered User
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by wmcbrine View Post
OK, a workaround is in my repos now.
Thanks!
tiga31328 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2013, 02:20 AM   #38
tiga31328
Registered User
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by timckelley View Post
I get the same error, no matter which TiVo I pick. My network seems to be working fine though, in the sense that I can access other computers and my NAS, and if I restart pyTiVo, I can see the TiVos fine. But once I try to transfer anything, these errors occur.
Thanks!
tiga31328 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2013, 02:20 AM   #39
tiga31328
Registered User
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by dlfl View Post
It will usually cause problems on Win7 if the directory is in the Program Files or Program Files (x86) folder. The current pyTivo wiki install instructions advise against using such locations. I strongly suspect the same applies to Win8 and Vista. Not sure about Win XP.
Thanks!
tiga31328 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 05:32 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |