TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 03-02-2013, 04:39 PM   #1
coreybryant
Texan at Heart
 
coreybryant's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Castle Rock, CO
Posts: 101
TC CLUB MEMBER
TiVo Dekstop Stopped Transferring

I read the thread Sudden problem transferring from Premiere to PC and it seemed the fix was to edit the edit the curl.config or curl.conf located in the %USERPROFILE%\AppData\Local as pointed out by Krellion (Response 18

However, when I looked in this location, I did not have either file.

I am using Windows 7 Ultimate and TiVo Desktop 2.8.2.

I have been under the weather and have not checked on it for awhile.

Do I create this file ( curl.config or curl.conf ?) and add cookie = "sid=abc" ? And is there an easier way to have the Desktop download everything or do I have to manually choose each one?

(I tried pyTiVo but I just could not get my head around it unfortunately.)

Thank you!
__________________
Corey
coreybryant is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2013, 05:32 PM   #2
coreybryant
Texan at Heart
 
coreybryant's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Castle Rock, CO
Posts: 101
TC CLUB MEMBER
I found the curl.conf in the C:\Users\%USERPROFILE%\Local Settings\TiVo Desktop and added cookie = "sid=abc" on the top line. Manually queuing them now (unless I see that it starts to re-download).
__________________
Corey
coreybryant is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2013, 06:35 PM   #3
SNJpage1
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: Atlantic City, NJ
Posts: 3,187
If you alreadt tried to transfer some programs and now have a RED X in the shows to transfer list you might have to uninstall and reinstall desktop. Thats what I had to do. Be sure to make the change in the curl file before you try to do a transfer.
__________________
S2 and a Tivo HD
SNJpage1 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2013, 11:13 AM   #4
coreybryant
Texan at Heart
 
coreybryant's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Castle Rock, CO
Posts: 101
TC CLUB MEMBER
Thanks, adding the line to that file seemed to work. I just went thru and chose to re-download each show.
__________________
Corey
coreybryant is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2013, 01:06 PM   #5
SunsetKid
Registered User
 
SunsetKid's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 6
Another easy solution. Download a freeware program - Beyondo. Ir will temporarily change your system date and when your transfers are done, go back to the current date.
SunsetKid is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 09:21 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |