TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Stream
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 01-22-2013, 01:18 PM   #1
Aero 1
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 417
Stream and iPad 1

Anyone have this combo and does it work? i have the original ipad (holding out on upgrading till a retina mini) and i cant get it to stream or download to it. it initiates a recording or a transfer but it fails, saying the channel is not available or something went wrong.

i have an iphone 5 and it works fine, but not the ipad. i get the same errors with the 5 in some wifi dead spots that i have (as expected), but the ipad doesnt work at all next to the access point.

i cant find any info to see if the old ipad is not supported. wanted to see if someone got it working before i start troubleshooting/upgrading my wifi.
__________________
Lifetime Subs: 2 TiVo Premiere's | TiVo HD | TiVo Stream

OTA | Netflix | Hulu+ | Amazon Prime | MLB.tv -
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Aero 1 is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2013, 01:20 PM   #2
Shanezam203
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 760
Also curious how this works on iPad 1.
Shanezam203 is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2013, 01:45 PM   #3
Dan203
Super Moderator
 
Dan203's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Nevada
Posts: 25,262
Only tried on iPad2 and iPad3 here, both of those work.

Dan
__________________
Dan Haddix
Super Moderator
Developer for VideoReDo
Dan203 is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2013, 02:24 PM   #4
Hilltopper06
Registered User
 
Hilltopper06's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 14
Stream and IPad 1

I have the original IPad and an IPad 3 and the stream works with both at the same time. I can't help you with the issues you may have but I can tell you this is works great on the IPad 1 (original). It does everything the IPad 3 does, it streams and downloads shows to take with you.

Hope this helps.
__________________
Tivo Premiere XL w/ Wireless N
Tivo Premiere (75 HD hours) w/ Wireless N
Tivo Stream
Tivo Series 2 w/Lifetime Subscription
Hilltopper06 is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2013, 02:37 PM   #5
Aero 1
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 417
Quote:
Originally Posted by Hilltopper06 View Post
I have the original IPad and an IPad 3 and the stream works with both at the same time. I can't help you with the issues you may have but I can tell you this is works great on the IPad 1 (original). It does everything the IPad 3 does, it streams and downloads shows to take with you.

Hope this helps.
thanks, it does help. its exactly what i was looking for. now to troubleshoot....
__________________
Lifetime Subs: 2 TiVo Premiere's | TiVo HD | TiVo Stream

OTA | Netflix | Hulu+ | Amazon Prime | MLB.tv -
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Aero 1 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2013, 08:31 PM   #6
Snake Plissken
Registered User
 
Snake Plissken's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 45
Quote:
Originally Posted by Aero 1 View Post
thanks, it does help. its exactly what i was looking for. now to troubleshoot....
I use the 1 and it works great
Snake Plissken is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2013, 08:36 PM   #7
Arcady
Stargate Fan
 
Arcady's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Philadelphia, PA
Posts: 2,894
Any iPad should just work as long as it isn't jailbroken. (There is a solution if it is.)
__________________
Roamio Pro (3TB)
Premiere Elite (2TB)
Premiere (320GB)
Two TiVo Minis

Left DirecTV 4/15/07. Left TWC 8/8/11. Now on Comcast Xfinity.
Arcady is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2013, 03:18 PM   #8
Shanezam203
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 760
Quote:
Originally Posted by Arcady View Post
Any iPad should just work as long as it isn't jailbroken. (There is a solution if it is.)
why cant it be jailbroken?
Shanezam203 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2013, 03:45 PM   #9
Arcady
Stargate Fan
 
Arcady's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Philadelphia, PA
Posts: 2,894
The TiVo app checks to see if it is jailbroken, and shuts off streaming if it is.

There's an app you can install that will fix it. I don't jailbreak, so I don't know the details.
__________________
Roamio Pro (3TB)
Premiere Elite (2TB)
Premiere (320GB)
Two TiVo Minis

Left DirecTV 4/15/07. Left TWC 8/8/11. Now on Comcast Xfinity.
Arcady is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:54 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |