TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 01-12-2013, 11:40 AM   #1
shamilian
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: NJ
Posts: 375
V106 Not In Your Account

Every few days one of my premiers starts complaining that I can't get to my other premiers, the other premiers on not on my account. Nothing has changed on my account (according to tivo.com) and my MAK is correct on all of my DVRs. A reboot seems to fix the problem.

It is getting old having to constantly reboot these DVRs.

They are all connected via ethernet switch not through a router, so I am not sure what to do...

Is this a known problem with the current release ?
Attached Images
File Type: jpg v106.JPG (118.2 KB, 45 views)
shamilian is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2013, 10:27 AM   #2
shamilian
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: NJ
Posts: 375
Today my service level went from C to A, for no reason.
The DVR claimed it needed to be activated.

I spoke to Tivo Support this is known issue with Tivo DVRs
if you have product lifetime there may be a glitch in the Tivo
service call and cause your DVR to think that it is not activated.

This causes the DVR to not work any more.
He suggested that I perform 2 more service calls and rebooting.

My problem is that this seems to be happening every few days.

I have FIOS and a very good connection to the internet. All my Tivos
are connected via wired ethernet.

So this is a major Tivo failure that I have to reboot my Tivos every few days....
shamilian is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2013, 11:44 AM   #3
Teeps
Registered User
 
Teeps's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Torrance,Cal. 90503
Posts: 971
Sounds like a TiVo (head end) problem.
Time to ask for the next level of tech help.
Teeps is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 07:51 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |