TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series3 HDTV DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 12-28-2012, 09:39 AM   #1
dunstpaul
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
Angry Trying to register for MFSTOOLS

Need to upgrade HD in a Series3 from the original internal 160GB to an internal 3TB - I can't register for MSF site to unlock the download - is there a trick
dunstpaul is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2012, 11:41 AM   #2
HomeUser
Registered User
 
HomeUser's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: A2 Michigan
Posts: 2,305
You do not need to register. It is a 10MB attachment at the bottom of the page in the MFSLive forums. MFSLive Linux Boot CD V1.4 - Latest
__________________
VicW, Ex-Comcast customer ... And loving it!.
HomeUser is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2012, 12:02 PM   #3
dunstpaul
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
Isn't there one that works in Windows
dunstpaul is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2012, 12:08 PM   #4
dunstpaul
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
Like WinMFS
dunstpaul is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2012, 12:22 PM   #5
jrtroo
User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,352
I'm not aware that there is a way to use the full capacity of a drive that size. 2TB is the max for a user upgrade.
__________________
TiVo Owner
jrtroo is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2012, 12:55 PM   #6
steve614
what ru lookin at?
 
steve614's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Dallas, TX
Posts: 10,722
Quote:
Originally Posted by dunstpaul View Post
Like WinMFS
Bottom of the page...

http://www.mfslive.org/forums/viewto...15&t=976#p4636

You don't need to log in (or at least, I didn't).
__________________
The Man Prayer: I'm a man ...... I can change ...... If I have to ...... I guess.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

F*CK CANCER!
steve614 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2012, 11:06 AM   #7
HerronScott
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: Staunton, VA
Posts: 847
Quote:
Originally Posted by jrtroo View Post
I'm not aware that there is a way to use the full capacity of a drive that size. 2TB is the max for a user upgrade.
Right and as far as I know you'll need to use the JMFS tool.

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...d.php?t=462179

I upgraded my son's HD to a 2TB drive and it worked great.

Scott
HerronScott is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 09:26 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |