TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 06-02-2012, 07:42 PM   #1
btwyx
Substantive Member
 
btwyx's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Mountain View, CA
Posts: 11,195
On demand plays 2 seconds then stops.

I'm having a problem with Comcast on demand on one of my premiers. On of the Premiers (the Elite) is working fine, the other one (the XL) can't play anything on demand. When I try to play a show it starts up for a couple of seconds then stops.

After it stops I can FFwd, skip etc and the timeline works, just the picture never changes. I can pick up from where I should have been watching on the other machine, so Comcast knows about what I'm doing on the XL.

I thought I'd seen a thread with a similar problem, but I can't find it at the moment.

Any suggestions? Or should I just call TiVo tech support. The XL was very reluctant to get on demand in the first place, I had to ring TiVo tech support and they had to do something, and on demand arrived sometime later. I haven't used the XL since then (we've been out of the country). So this is the first time I've actually tried to use on demand on that machine. (On the Elite it worked first time with no hassles.)
__________________
Premier Elite, Lifetime
Premier XL, Lifetime
Premier Lifetime (at Mom's)
btwyx is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2012, 02:15 PM   #2
jonbig
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 125
The cablecard for the TiVo that fails after 2 seconds is not paired properly. Keep going back to XFinity tech support until they get someone who can pair it properly.
jonbig is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2012, 08:03 PM   #3
xbr23
Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Location: Orlando, FL
Posts: 79
so, should On Demand work with all Premiers and all cable providers? i thought On Demand would not work with Tivo's?
xbr23 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2012, 09:21 PM   #4
btwyx
Substantive Member
 
btwyx's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Mountain View, CA
Posts: 11,195
Its being rolled out, the first market is Comcast in the SF Bay Area. That's here.

Other providers and places, its not expected to work.
__________________
Premier Elite, Lifetime
Premier XL, Lifetime
Premier Lifetime (at Mom's)
btwyx is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2012, 10:40 PM   #5
btwyx
Substantive Member
 
btwyx's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Mountain View, CA
Posts: 11,195
Quote:
Originally Posted by jonbig View Post
The cablecard for the TiVo that fails after 2 seconds is not paired properly. Keep going back to XFinity tech support until they get someone who can pair it properly.
They certainly look paired, it gets all the HBO channels, which is usually what improper pairing affects.

Is there anything in the cable card screens which would shed more light on this?
__________________
Premier Elite, Lifetime
Premier XL, Lifetime
Premier Lifetime (at Mom's)
btwyx is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2012, 06:30 PM   #6
pmalolepsy
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Same Issue

I'm having the same issue. Did you, or anybody else ever figure out what the issue is with this?
pmalolepsy is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2012, 01:29 AM   #7
boityler
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
same problem

I'm having the exact same issue and can't find a solution. Everything I look at on the Tivo says it's paired properly ... anyone find a solution?
boityler is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2012, 06:54 AM   #8
JulienPDX
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: Portland, OR USA
Posts: 26
I just had this problem and had it fixed by calling the CableCARD Activation hotline @ Comcast. 1-877-405-2298

I just moved to a different market (thankfully with the same equipment as my previous market) and for whatever reason, the "work order" for my services was never completely processed--the result: I had all my channels but ONDemand would only work for a few seconds then stop (picture).

The rep reprocessed my work order and "finished it out"..after this I've had no issues with OnDemand.
JulienPDX is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 09:42 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |