TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 10-11-2012, 04:31 PM   #1
KillTheGrimace
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Location: Portland OR
Posts: 25
Can't schedule FX Networks shows from TiVo.com.

I like to use the "Find TV Shows" feature of TiVo.com to schedule season pass recordings when I'm away from home. I have recently discovered that this doesn't seem to work with shows on FX (Sons of Anarchy, Totally Biased, American Horror Story...)

I submitted a support ticket with TiVo and their response was to use Yahoo or Zap2It instead.

If I'm actually in front of the TiVo I can find FX shows inside the TiVo UI; I just can't do it from the web site.

I recorded a YouTube video of me doing a successful search for an AMC show, followed by two failed FX searches, but TiVo tech support said they couldn't access any links outside TiVo.com. *sigh*

It's probably hard to read unless you view the HD version, but eh.
FX Networks issue tith TiVo.com


Anyone know how to tweak TiVo.com to search what's available on my cable system? I can't find any way to change the search preferences- if there are any.
KillTheGrimace is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2013, 12:11 PM   #2
KillTheGrimace
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Location: Portland OR
Posts: 25
Aaagh, Justified starts tonight and I still can't schedule FX Networks shows from Tivo.com!!!



Anyone else ever see this?
KillTheGrimace is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2013, 12:21 PM   #3
CraigK
(unspecified)
 
CraigK's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: North of Seattle
Posts: 999
Quote:
Originally Posted by KillTheGrimace View Post
Aaagh, Justified starts tonight and I still can't schedule FX Networks shows from Tivo.com!!!

Anyone else ever see this?
Justified shows up okay when I do a search.

Can you find it in the Listings Guide grid and schedule it from there?
__________________
"Work hard, rock hard, eat hard, sleep hard, grow big, wear glasses if you need 'em!"
CraigK is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2013, 01:17 PM   #4
WhiskeyTango
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: New Jersey
Posts: 5,777
Quote:
Originally Posted by CraigK View Post
Justified shows up okay when I do a search.
Worked fine for me too.
WhiskeyTango is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2013, 01:27 PM   #5
jjd_87
Registered User
 
jjd_87's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: WV
Posts: 475
Quote:
Originally Posted by WhiskeyTango View Post
Worked fine for me too.
Yeah I was looking for Louie earlier and it worked fine.
jjd_87 is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2013, 11:24 PM   #6
KillTheGrimace
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Location: Portland OR
Posts: 25
Thank you for checking. I'm guessing there's something up with our specific cable setup where our full channel lineup isn't available on the site for some reason.
KillTheGrimace is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:56 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |