TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Stream
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools
Old 10-04-2012, 02:04 PM   #1
Registered User
Join Date: Jan 2007
Posts: 40
Stream Set Up Question

I have DSL so the cable coming into the room where my router (airport) is, is going directly to a tv.

Question 1. Can I use a splitter, split the cable signal there and put one part to the tv and one part on the MoCa adapter, and then connect the MoCa adapter to my Router? (of course adding a MoCa adapter at the TiVo end as well)

Question 2 - Could I instead use a Actiontec - 500 Mbps Powerline Home Theater Network Adapter Kit, http://www.bestbuy.com/site/Actionte...MBPS&cp=1&lp=5

that would create an ethernet jack right by my Tivo?
Has anyone done this??

ALK3011 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2012, 02:43 PM   #2
Join Date: Feb 2008
Posts: 3,634
No need to double post.

TiVo Owner
jrtroo is offline   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:20 PM.
Page generated in 0.11212397 seconds (43.72% PHP - 56.28% MySQL) with 18 queries