TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 09-21-2012, 08:25 PM   #1
ForrestB
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 824
Use old WD My DVR Expander 500GB with Premiere?

I'm thinking of upgrading from TivoHD to the 320 GB Premiere for $69. Will my old WD My DVR Expander 500GB (eSATA) work with the Premiere?
ForrestB is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2012, 09:19 PM   #2
Sashieden
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 14
There shouldn't be any issues, I just connected my 2 year old 1TB Expander to my XL4 yesterday with no issues. You have to re-pair it to the new tivo box and this re-formats the drive, so it doesn't retain any saved data.
Sashieden is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:27 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |