TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > DirecTV TiVo Powered PVRs & Receivers
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools
Old 08-27-2012, 05:58 PM   #1
Registered User
Join Date: Mar 2006
Location: East Tennessee
Posts: 122
6.2a to 6.4a upgrade, trouble with reboot fails

I've just now upgraded the second direcTivo S2 from 6.2a to 6.4a using slicer. After slicing, & clearing the program info and todo list, I then ran tweak.sh to correct a couple of minor issues. On one, I've run bufferhack11j.tcl and updated TWP. The other hasn't gone that far yet.

Both systems are exhibiting the same symptoms. If through telnet I issue a reboot command after making some changes, they normally crash twice right as they hit 100% of acquiring satellite info, but nearly always work the third time with no intervention. I can capture a serial port log if that would help.



As of 11/2012 now with Dish (2 Hoppers/2 Joeys)
4 x S2 dTiVos zippered 6/06, 8/06, 1/07 & 8/07
TiVo'd since 03/2006
dlmcmurr is offline   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:34 PM.
Page generated in 0.10588598 seconds (38.67% PHP - 61.33% MySQL) with 18 queries