TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Coffee House - TiVo Discussion
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 07-27-2012, 02:13 AM   #31
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,554
Quote:
Originally Posted by mattack View Post
No, I realize that.. what I mean is that it sounded like he needed the cable box UNLESS you had a cable ready TV.. But it also had two cables..
Yep. Two cables, connected to an A/B switch. Output of switch connected to either a cable box or cable ready TV.
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2012, 02:35 AM   #32
morac
Cat God
 
morac's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: NJ
Posts: 6,668
Quote:
Originally Posted by btwyx
What does a cable box do that a TiVo Premier doesn't do? Now I've got VoD on the Premier.
Not everyone has VoD on their Premiere, but even if they did there are other things my cable box does that the TiVo does not: Caller ID info, channel menus (shows multiple channels on the screen and selecting one of the channels plays the audio from it), jump from a channel to directly to it's corresponding VoD menu. Those are just a few. Basically any kind of cable interactive service only works on a cable provided box.
morac is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2012, 03:02 AM   #33
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,774
Quote:
Originally Posted by btwyx View Post
What does a cable box do that a TiVo Premier doesn't do? ...
Make extra money for the cable company?
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2012, 10:02 AM   #34
emphasis
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 14
agreed

totally agree but who knows
emphasis is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2012, 10:07 AM   #35
lessd
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: CT
Posts: 6,139
Quote:
Originally Posted by unitron View Post
Make extra money for the cable company?
If the cable co. subsidizes the cable box with higher cable rates, and a customer uses a TiVo instead of the cable box I would think the cable co.s would make more money, no service calls for a non working cable box etc.
__________________
Les Daniels

_____________________________________________
3 Roamio Plus upgraded to 2Tb & 3Tb, and 2 Minis,
lessd is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 07:24 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |