TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 07-16-2012, 06:18 PM   #1
Tony Chick
Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Location: Sherman Oaks, CA
Posts: 178
TA paired to cableCard or account?

I have a working Premiere/CableCard/TA setup. I have a new XL4 and I just picked up a new CableCard from Time-Warner but they were out of Tuning Adapters and won't get any for several days. The self-install on the card went fine so I get the non-SDV channels. Can I connect my existing TA to the new XL4 or is it paired with that particular CableCard?
Tony Chick is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2012, 06:49 PM   #2
Teeps
Registered User
 
Teeps's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Torrance,Cal. 90503
Posts: 903
Quote:
Originally Posted by Tony Chick View Post
I have a working Premiere/CableCard/TA setup. I have a new XL4 and I just picked up a new CableCard from Time-Warner but they were out of Tuning Adapters and won't get any for several days. The self-install on the card went fine so I get the non-SDV channels. Can I connect my existing TA to the new XL4 or is it paired with that particular CableCard?
Try it; worse case is a call to TW to "hit" the tuning adapter.
Teeps is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2012, 06:21 AM   #3
pmiranda
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Austin, TX
Posts: 624
With TW in Austin the TA goes with the account, but keep an eye on it around the end of the billing cycl,e which is when they cull anything amiss on the network.
__________________
- Sony S1 from 2001 with CacheCard+Ethernet
- Series 3 1TB, now with new power supply!
- Premiere
pmiranda is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2012, 11:13 AM   #4
moyekj
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Mission Viejo, CA
Posts: 8,943
At least for the Moto TAs they are tied to account only. I've moved TAs around indiscriminately several times to be used with different units without consequence.
__________________
Roamio Pro (GigE)
Elite (MoCA)
Premiere (MoCA adapter)
Cox - Motorola CableCards & TAs
Slingbox 350 via TiVo Mini & TiVo Stream for remote viewing

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
moyekj is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2012, 12:12 PM   #5
Tony Chick
Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Location: Sherman Oaks, CA
Posts: 178
Thanks guys, sounds like its worth the effort to put the XL4 into the AV cabinet in place of the Premiere, then I'll use the new TA on the old Premiere when I finally get it.
Tony Chick is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2012, 01:26 PM   #6
rainwater
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 5,953
TAs are always tied to the account not any device. They are provisioned almost the same as a cable box or cable modem.
rainwater is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:15 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |