TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 06-14-2012, 10:57 AM   #1
markp99
TakoKichi
 
markp99's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Nashua, NH
Posts: 8,896
Quick One - clear and restore without cablecard?

I am planning to drop off my 2 unused cable boxes and 2 x S3 cable cards back to Comcast today.

Can I perform a clear/restore on the S3 unit without the cable cards installed?
markp99 is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2012, 11:20 AM   #2
dwit
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: Atlanta, GA
Posts: 1,652
Never heard of "clear/restore".

You can always do a "clear and delete everything". This does restore any Tivo to the "out of the box" state.

I believe you may just need to do a "Repeat Guided Setup". This would save any recordings made.
__________________
Tivo HD Lifetime 1TB int, 1TB ext
Tivo 540040 400 GB Lifetime
Tivo S2DT 750 GB msd
Toshiba sdh400 r.i.p.

Last edited by dwit : 06-14-2012 at 11:26 AM.
dwit is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2012, 12:45 PM   #3
markp99
TakoKichi
 
markp99's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Nashua, NH
Posts: 8,896
Quote:
Originally Posted by dwit View Post
You can always do a "clear and delete everything". This does restore any Tivo to the "out of the box" state.
Yep, this is what I was thinking of. Need cable cards to do this? Never tried.
markp99 is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2012, 05:11 PM   #4
steve614
what ru lookin at?
 
steve614's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Dallas, TX
Posts: 10,722
Nope, don't need the cable cards.

As stated above, unless you want to erase all your recordings and settings, you only need to redo guided setup if you want to keep using your Tivo.
__________________
The Man Prayer: I'm a man ...... I can change ...... If I have to ...... I guess.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

F*CK CANCER!
steve614 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2012, 03:59 AM   #5
ComputerLover
Registered User
 
ComputerLover's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Kent,WAshington
Posts: 16
my tivo premiere dont need cablecard yes, clear/restore
ComputerLover is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 03:24 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |