TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Coffee House - TiVo Discussion
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-21-2009, 01:05 AM   #121
bareyb
Under Maintenance
 
Join Date: Nov 2000
Location: Silicon Valley, California
Posts: 21,136
TC CLUB MEMBER
Quote:
Originally Posted by timckelley View Post
I'm a little confused by these pause ads you speak of. When I pause a show in progress, a message shows up saying like "More about <name of show you're watching". If you press <select> a screen comes up giving you the background of the show.

Are you guys seeing ads promoting a product or something? I'm not seeing that.
That's the place holder they use for ads.
__________________
Need a new sig...
bareyb is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 03:44 PM   #122
tdel73
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 57
I don't mind them and if I don't like it I just hit the clear button.
tdel73 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 06:31 PM   #123
VancouverCanuck
Registered User
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Advertising is so evasive

These days, it's impossible to go anywhere without being bombarded with ads. Without even knowing it, you're being advertised to. With new technology comes news ways to advertise. In a world society built on currency, things are only going to get worse.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
VancouverCanuck is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2009, 01:31 AM   #124
bicker
Gruff
 
Join Date: Nov 2003
Location: Burlington, MA
Posts: 9,064
Quote:
Originally Posted by VancouverCanuck View Post
These days, it's impossible to go anywhere without being bombarded with ads. Without even knowing it, you're being advertised to. With new technology comes news ways to advertise. In a world society built on currency, things are only going to get worse.
A rare, wise first posting. Welcome to TCF.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
bicker is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2009, 08:50 AM   #125
Martin Tupper
Pontiff Emeritus
 
Martin Tupper's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 2,320
Quote:
Originally Posted by rdlm View Post
I did the same thing. But it traded the very annoying Pause Ads for a "bong" sound whenever Pause is pressed twice in a show. I can change Play to be "Up+Play", but it doesn't help for those in the family who press the Pause button as an Un-Pause command. While my Harmony One is a brilliant device, it isn't quite smart enough.
Hmm. I don't hear a "bong" sound. And I do not have sounds disabled.

If it bothers you, you could try programming the pause button with UP-PAUSE-DOWN. That would clear the ads after pausing, and unclear them before unpausing.
Martin Tupper is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2009, 01:12 PM   #126
RoyK
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Location: SW VA
Posts: 2,506
Quote:
Originally Posted by VancouverCanuck View Post
These days, it's impossible to go anywhere without being bombarded with ads. Without even knowing it, you're being advertised to. With new technology comes news ways to advertise. In a world society built on currency, things are only going to get worse.
They will certainly get worse if nobody raises an objection. Blindly accepting them as a fact of life guarantees that they will be.

I never cease being astonished at the willingness of so many TiVo users to see this blight on the UI and say "Thank you sir, may I please have another?"

Last edited by RoyK : 05-25-2009 at 01:17 PM.
RoyK is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2009, 01:16 PM   #127
Bierboy
Seasoned gas passer
 
Bierboy's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Quad Sillies
Posts: 11,151
Quote:
Originally Posted by RoyK View Post
They will certainly get worse if nobody raises an objection. Blindly accepting them as a fact of life guarantees that they will be.
Bull.
__________________
"You don't know Bierboy like I know Bierboy. He became a lot more amusing after I figured out his sense of humor..." -- Rob Helmerichs

XL4
Bierboy is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2009, 01:26 PM   #128
bicker
Gruff
 
Join Date: Nov 2003
Location: Burlington, MA
Posts: 9,064
Quote:
Originally Posted by RoyK View Post
They will certainly get worse if nobody raises an objection.
"Raising an objection" only has value and impact when Robert's Rules of Order applies. It doesn't apply to the mass-market. What matters in the mass-market is how lots and lots of people spend their money. The only significant voice is where people direct their purchases.

Quote:
Originally Posted by RoyK View Post
Blindly accepting them as a fact of life guarantees that they will be.
There is nothing blind about accepting facts of life. Again, if you don't like the facts, then spend your money differently. Whining about something isn't the same as making responsible purchasing decisions.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
bicker is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 03:01 PM   #129
padman0008
Registered User
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by blam View Post
I *hate* the new pause ads.

I’m about to move on to just use the Verizon DVR.

I’ve bought the unit.

I pay for the stupid “subscription”

And now you are trying to get more money from me? By selling my menu to advertisers?

My kids are wondering what the products are. I’ve taught them to skip commercials, but now they have to be attacked by ads in the menu? I can’t even have them use the TiVo now.

Thanks for selling my kids to advertisters.

I hate TiVo.
I've had the Verizon Fios TV service for a week. Love the quality, price and channels offered. HATE THE DVR!!

It only has a 160 GB drive. Cannot be expanded and cannot have an external drive attached. Worse, it miss calculates the amount of hard disk space. 5.5 hours shows as 84% full. Verizon admits this is a firmware problem and plan to fix it "sometime."

I just ordered a TIVO HD unit with a 1 GB external drive today.
padman0008 is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 03:05 PM   #130
bareyb
Under Maintenance
 
Join Date: Nov 2000
Location: Silicon Valley, California
Posts: 21,136
TC CLUB MEMBER
Quote:
Originally Posted by padman0008 View Post
I've had the Verizon Fios TV service for a week. Love the quality, price and channels offered. HATE THE DVR!!

It only has a 160 GB drive. Cannot be expanded and cannot have an external drive attached. Worse, it miss calculates the amount of hard disk space. 5.5 hours shows as 84% full. Verizon admits this is a firmware problem and plan to fix it "sometime."

I just ordered a TIVO HD unit with a 1 GB external drive today.
Welcome to the fold. You'll probably be in heaven with the TiVo DVR. Even with the annoying pause ads, it's still not as annoying as most of the Cableco DVR's. Kind of puts things in perspective.
__________________
Need a new sig...
bareyb is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 05:25 PM   #131
SkeeterTV
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Location: St Clairsville Ohio
Posts: 40
Quote:
Originally Posted by bicker View Post
"Raising an objection" only has value and impact when Robert's Rules of Order applies. It doesn't apply to the mass-market. What matters in the mass-market is how lots and lots of people spend their money. The only significant voice is where people direct their purchases.

There is nothing blind about accepting facts of life. Again, if you don't like the facts, then spend your money differently. Whining about something isn't the same as making responsible purchasing decisions.
And if The Facts of Life are really that annoying... try Diff'rent Strokes... that Ms. Garrett really knew her way around TV.
__________________
1 Tivo Premiere XL Refurb - Code Name "Living Room Tivo"
1 Tivo HD 180 Hour Refurb - Code Name "Bedroom Tivo"
1 Tivo S2 80 Hour, 2 Tivo S2 40 Hour "Sitting on a shelf in the basement "
SkeeterTV is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 10:45 AM   #132
RoyK
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Location: SW VA
Posts: 2,506
Quote:
Originally Posted by bareyb View Post
Welcome to the fold. You'll probably be in heaven with the TiVo DVR. Even with the annoying pause ads, it's still not as annoying as most of the Cableco DVR's. Kind of puts things in perspective.
Yeah, that really says a lot about a product -- it's annoying -- just not as annoying as the others......

Give it time - if TiVo has its way and keeps on increasing the ads little by little it will catch up soon enough.
RoyK is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 02:05 PM   #133
fallingwater
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Location: Bellingham WA
Posts: 869
I have two S3's, one with CableCARDS, one without. Both are running Software Version 11.0c-01-2-648.

One displays the Search option when paused, the other doesn't. One connects via broadband, the other by phone. Is the broadband connection the determining factor regarding the Search option display?

I temporarily set the S3 which connects by phone to broadband. Nothing changed. Must a time interval or download take place after a broadband connection is established to enable the Search option?
fallingwater is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 02:36 PM   #134
Bierboy
Seasoned gas passer
 
Bierboy's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Quad Sillies
Posts: 11,151
Quote:
Originally Posted by RoyK View Post
Yeah, that really says a lot about a product -- it's annoying -- just not as annoying as the others......

Give it time - if TiVo has its way and keeps on increasing the ads little by little it will catch up soon enough.

__________________
"You don't know Bierboy like I know Bierboy. He became a lot more amusing after I figured out his sense of humor..." -- Rob Helmerichs

XL4
Bierboy is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 03:12 PM   #135
RoyK
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Location: SW VA
Posts: 2,506
Quote:
Originally Posted by Bierboy View Post
Really mature post. Grow up.
RoyK is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 03:15 PM   #136
ZeoTiVo
I can't explain
 
ZeoTiVo's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 25,486
Lol
__________________
You just need to disable your sense of shame for all humanity and click past the break
ZeoTiVo is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 03:40 PM   #137
bicker
Gruff
 
Join Date: Nov 2003
Location: Burlington, MA
Posts: 9,064
Quote:
Originally Posted by RoyK View Post
Go ahead and get the last word in - you always do - no matter how worthless it is. I'm done arguing with you.
Quote:
Originally Posted by RoyK View Post
Really mature post. Grow up.
Talking to yourself?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
bicker is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 04:08 PM   #138
ZeoTiVo
I can't explain
 
ZeoTiVo's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 25,486
Quote:
Originally Posted by bicker View Post
Talking to yourself?
ooh, and you got the last word currently.
__________________
You just need to disable your sense of shame for all humanity and click past the break
ZeoTiVo is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 04:16 PM   #139
bicker
Gruff
 
Join Date: Nov 2003
Location: Burlington, MA
Posts: 9,064
I was keeping relatively quiet waiting for Roy to step in his own leavings... he typically does.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
bicker is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 04:48 PM   #140
RoyK
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Location: SW VA
Posts: 2,506
Quote:
Originally Posted by ZeoTiVo View Post
ooh, and you got the last word currently.
Did he?
I'll take your word for it - he's on my ignore list. I've had all of his garbage I can stomach.
RoyK is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 05:33 PM   #141
morac
Cat God
 
morac's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: NJ
Posts: 6,170
Quote:
Originally Posted by fallingwater View Post
One displays the Search option when paused, the other doesn't. One connects via broadband, the other by phone. Is the broadband connection the determining factor regarding the Search option display?
I believe the TiVo software will only display the "More Info" link if it detects a broadband connection. In other words, if trying to use the VOD menu item results in a message about needing broadband, then the "More Info" menu won't display.

Ads can still display though, even if you don't have a broadband connection. As long as the Showcase item exists, the ad will display.

At least the above is what happened to me when I had a Internet outage about two weeks ago.
morac is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 06:16 PM   #142
Bierboy
Seasoned gas passer
 
Bierboy's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Quad Sillies
Posts: 11,151
Quote:
Originally Posted by RoyK View Post
...I've had all of my garbage I can stomach.
Well, FINALLY you said something I can agree with....
__________________
"You don't know Bierboy like I know Bierboy. He became a lot more amusing after I figured out his sense of humor..." -- Rob Helmerichs

XL4
Bierboy is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 06:31 PM   #143
RoyK
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Location: SW VA
Posts: 2,506
Quote:
Originally Posted by Bierboy View Post
Well, FINALLY you said something I can agree with....
Alter my post then claim to agree with it. Really a mature thing to do. As I said above - grow up.
RoyK is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2009, 06:39 PM   #144
ZeoTiVo
I can't explain
 
ZeoTiVo's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 25,486
Quote:
Originally Posted by RoyK View Post
Did he?
I'll take your word for it - he's on my ignore list. I've had all of his garbage I can stomach.
yeah the thread is simply amusing me now
__________________
You just need to disable your sense of shame for all humanity and click past the break
ZeoTiVo is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2012, 09:01 AM   #145
Jim_Huston
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
TIVO Ads

I bought the TIVO because I didn't want to watch commercials on TV. It really irritates me that TIVO is placing the ads at the bottom of the screen during pause. We should be able to toggle our settings so we don't need to watch the ads if we don't wish to.
Jim_Huston is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2012, 09:40 AM   #146
TerpBE
Go Terps!
 
TerpBE's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Philly 'burbs
Posts: 661
Search for "S-P-S-Pause-S" or "SPSPS" for information on how to have the ads quickly disappear (<1 sec) when you hit pause.
TerpBE is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2012, 10:19 AM   #147
andyw715
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: Wilmington, NC
Posts: 4,226
I guess I don't get the whole pause ad thing, or even the dislike.
Its not like you are watching the TV while paused.
andyw715 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2012, 11:14 AM   #148
Jim_Huston
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
"Terp" please let me know how to do it.

I did the search & came up with nothing.
Thank you.
Jim_Huston is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2012, 12:38 PM   #149
steve614
what ru lookin at?
 
steve614's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Dallas, TX
Posts: 10,604
Quote:
Originally Posted by Jim_Huston View Post
I did the search & came up with nothing.
Thank you.
Oh, what the heck...

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...d.php?t=446351
__________________
The Man Prayer: I'm a man ...... I can change ...... If I have to ...... I guess.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

F*CK CANCER!
steve614 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2012, 02:49 PM   #150
TrooperOrange
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 25
Idea for stopping them.

So I also really dislike the ads. We do pay them monthly for a service that really should be free.

Then to layer advertising on top of that is just salt in the wound.

What I am wondering is if we can find a simple solution. The ads I am guessing are served up from different URL's or IPs as the rest of the EGP etc... so if we knew what those addresses or ranges were we could simply block them at the router.

This would presumably prevent the ads from showing, but keep everything else as normal.

This is assuming that the ads are not served from the exact same addresses that the EPG et. al. is served from.

Wonder if something like that would be feasible?
TrooperOrange is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVo® is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:34 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |