TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 06-04-2012, 11:53 PM   #1
jdaniels1982
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Location: Long Island, NY
Posts: 47
Exclamation New Premier Xl4...not Letting Me Assign Season Passes!

I bought a new Premier XL4 today to replace my old Premier. I set it all up and got the cable card working. It downloaded the "Spring Update" and the 2 weeks of data appeared to fill up the Guide over about 3 hours.

However, when I go to the "Find TV, Movies, and Videos section to start adding Season passes, it finds the show im looking for, but only the amazon and netflix versions, none of the guide data appears to have tranferred into the main search. It is not allowing me to assign any season passes, even if the show is live on tv now and i click the record button, the guide data is there but it wont let me assign the season pass. Very odd. I have set up many tivos over the years and never had this happen.

The tivo has been up and running for about 4 hours now.

Someone please help!!

Joe
jdaniels1982 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2012, 12:49 AM   #2
moyekj
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Mission Viejo, CA
Posts: 8,853
Try switching to SDUI mode which uses the local guide data for scheduling instead of internet data. There's been trouble reported in past that HDUI uses internet data which sometimes mismatches local guide data causing problems. SDUI searches the local data so cannot mismatch.
__________________
Roamio Pro (GigE)
Elite (MoCA)
Premiere (MoCA adapter)
Cox - Motorola CableCards & TAs
Slingbox 350 via TiVo Mini & TiVo Stream for remote viewing

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
moyekj is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2012, 07:53 AM   #3
andyf
Registered User
 
andyf's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: Houston, TX, USA
Posts: 1,090
Give it a day! For me the HDUI seems to be a day behind the SDUI for whatever reason. When a show I want to record is on the last day of available data the HDUI cannot find it, but the SDUI can.
__________________
Andy
andyf is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:23 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |