TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Forum Extras > Forum Operations Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-06-2012, 03:51 PM   #1
porges
Registered User
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 414
Forum confuses IE9 "Back" list

With Internet Explorer 9, the forum is consistently putting the urls for ads in the "Back" button list, meaning that it takes me 3 or 4 clicks on the Back button to go back one page. I've attached an image with what the list looks like.
Attached Images
File Type: jpg tcf.jpg (101.0 KB, 32 views)
porges is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2012, 05:53 PM   #2
stevel
Dumb Blond
 
stevel's Avatar
 
Join Date: Aug 2000
Location: Nashua, NH
Posts: 24,330
TC CLUB MEMBER
That's because the forum displays the ads as their own pages that you click through. You can pay for a "membership" which disables the ads, or use an ad blocker.
__________________
Steve
stevel is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2012, 06:09 PM   #3
pteronaut
Registered Snoozer
 
pteronaut's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 4,124
Still, 'frames' shouldn't appear in the history.
pteronaut is online now   Reply With Quote
Old 05-06-2012, 07:25 PM   #4
porges
Registered User
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 414
Yeah, it doesn't happen on either Firefox or Chrome, and I don't think it's always been like this either -- I've had my machine for over a year and just noticed it recently.
porges is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2012, 11:29 AM   #5
timckelley
TCFer
 
timckelley's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Austin, TX
Posts: 25,548
Yes, this only started happening very recently for me. If this is normal SOP, why is it only now starting to happen? It sounds like either a problem with latest upgrade of IE, or a problem with TCF.

I used to use the back button all the time, primarily to back out of a thread back to the User CP. This latest new behavior is kind of inconvenient.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Tracy

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- slydog75

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Bryanmc
timckelley is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2012, 04:56 PM   #6
Krosis
The Bearded One
 
Join Date: May 2004
Location: Illinois
Posts: 2,638
It's happening with IE8 as well as on my Android phone's browser, which I guess is a Chrome derivative. Very irritating.
Krosis is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2012, 10:56 AM   #7
bbrown9
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 141
It's worse than annoying. Sometimes I get "Error not found" for the ads - which wouldn't be all that bad actually except that tends to make loading the page you want to see take a long time as the ads error out. Sometimes I have to close the browser and start again.

And yes, this is recent. I didn't have this problem a few months ago. And this is the only site where I've seen it happen.
bbrown9 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2012, 06:02 PM   #8
timckelley
TCFer
 
timckelley's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Austin, TX
Posts: 25,548
Hey, today it's not doing this anymore. The back button now works correctly. I hope it stays like this.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Tracy

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- slydog75

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Bryanmc
timckelley is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2012, 06:05 PM   #9
porges
Registered User
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 414
Also fixed for me.
porges is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2012, 02:55 PM   #10
timckelley
TCFer
 
timckelley's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Austin, TX
Posts: 25,548
Broken again.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Tracy

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- slydog75

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- Bryanmc
timckelley is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 08:25 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |