TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-11-2012, 06:24 PM   #1
ginginlala
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 13
New Netflix Won't Load?

Received the new software update today and applied it.

Whenever I try to load Netflix, I get an error that reads:

"An expected error has occurred, either the Netflix service is inaccessible, or there was a network error. Please try accessing Netflix again. If you are still having trouble, go to www.tivo.com/support for help."

I've tried re-accessing it, rebooting the TiVo...same result every time. The error message appears to be rendered in what looks like the OLD Netflix interface, interestingly.

Anybody else having this?
ginginlala is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 06:25 PM   #2
ginginlala
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 13
I also note that the YouTube interface also still appears to be old.

Seems like something went awry with my update?
ginginlala is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 06:40 PM   #3
ginginlala
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 13
TiVo support was able to help me out. In case anybody has this problem, here's how to fix it. If you've updated but are still seeing the old YouTube interface and Netflix won't load, go to the Video Provider list, de-select both Netflix and YouTube, go back to TiVo Central, press Thumbs Down, Thumbs Up, Play, Play on your remote, it'll do a soft restart, then go back to Video Provider list, re-enable Netflix and YouTube, and voila.
ginginlala is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 07:07 PM   #4
Solosmooth
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 87
Got the new update on both my devices and my netflix app is broken on my tivo elite. network error. tried what you suggested and didn't work for me. netflix is working on my other tivo premiere.
Solosmooth is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 07:42 PM   #5
AMike
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Location: Metro Atlanta
Posts: 42
I was having the same problem, but followed those steps. It works fine now.

Thank you!
__________________
Current TiVo Hardware:
1-TiVo Roamio Plus
1-TiVo Premiere XL
1-TiVo Premiere XL4
1-TiVo Mini
AMike is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2012, 11:35 PM   #6
ndirish2001
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by ginginlala View Post
TiVo support was able to help me out. In case anybody has this problem, here's how to fix it. If you've updated but are still seeing the old YouTube interface and Netflix won't load, go to the Video Provider list, de-select both Netflix and YouTube, go back to TiVo Central, press Thumbs Down, Thumbs Up, Play, Play on your remote, it'll do a soft restart, then go back to Video Provider list, re-enable Netflix and YouTube, and voila.
I tried that. I even tried a full restart (as opposed to the soft restart) but neither worked. I get the network error every time I try to load up Netflix. I can't believe that Tivo botched this update.
ndirish2001 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:29 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |