TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series3 HDTV DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-09-2012, 11:20 PM   #1
hybucket
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 477
season pass manager problem

I have a TiVO HD with a 500 Expander, all running well. I just noticed that my SPM is not holding the priorities I set. I have about 100 of them (yeah, I know I need a life...), and they keep jumping around in there every time I look at them. I resort, but to no avail. I also have the TiVO app on my iPhone, and they are different in there then on the TiVO box. And they are also different if I go to the TiVO website and look at them there. Odd, I say. I'm going to call them tom'w, but has anyone seen this before? I thought it might be the Expander, but all the other lists are fine, and nothing is running slow.
hybucket is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2012, 08:35 AM   #2
jrtroo
User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,380
I have seen this happen when doing resorts with different sources. I would wait 24 hours and see if it has updated itself to become more consistent.
__________________
TiVo Owner
jrtroo is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2012, 09:01 AM   #3
hybucket
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 477
Quote:
Originally Posted by jrtroo View Post
I have seen this happen when doing resorts with different sources. I would wait 24 hours and see if it has updated itself to become more consistent.
Thanks - but even if I re-sort ONLY on the TiVO, it will give me the PLEASE WAIT for about a minute, and if I go back into it, it's all been moved around. Even if I re-sort only one program and save it, when I go back, the one I saved is where I put it, but everything else is screwed up. Weird, and, if I'm not mistaken, the Expander does not affect season passes. I will call TiVO when I get some time to kill.
UPDATE: Called CSR at TiVO, and he said basically the same...that it takes several hours for changes to take place and that the Expander has nothing to do with Season Passes.

Last edited by hybucket : 05-10-2012 at 10:20 AM.
hybucket is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 08:41 AM   #4
NJ_HB
TiVo/MCE/PSP
 
NJ_HB's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Piscataway, NJ USA
Posts: 730
You may have to do 'pull the plug' and have the TiVo reboot.
NJ_HB is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 01:37 PM   #5
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,015
I would disable both remote accesses (tivo.com and iPhone), wait for a couple of days to make sure that the TiVo has noticed, then see what happens when you use the SPM on the TiVo. I am assuming by "re-sort" you mean rearrange since there is no "sort" option in the SPM.
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is online now   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 02:32 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |