TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > VirginMedia TV with TiVo - UK
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-07-2012, 04:29 AM   #1
bygravey
Registered User
 
Join Date: May 2012
Posts: 5
Tivo rather than extra V+ Box?

I have a Tivo box on my main television and have subsribed to the Virgin package that gives you a seperate box in another room which is independent to the main box so therefore have on demand/catch up and watch a different channel at the same time, but they have supplied the V+ Box with no pause or record facility. if I buy another Tivo box will it all work? (I have the full package)

Thanks
bygravey is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2012, 06:12 AM   #2
ashpole
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Yes.
ashpole is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2012, 09:47 AM   #3
Ernie_C
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 44
I presume that you mean rent another TiVo from Virgin Media to replace the non-recording V+?

If this is the case, the second TiVo will have all of its function on all your subscribed channels but it will cost you an addition TiVo charge of £5 per month.
Ernie_C is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2012, 12:11 PM   #4
bygravey
Registered User
 
Join Date: May 2012
Posts: 5
yeah thx - but you can buy them seperate on ebay for about £40 so assume no additional subscription required in terms of exchange enablement?
bygravey is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2012, 12:57 PM   #5
smokie
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 417
Thought the card needed to be paired with the TiVo, which precludes using a V+ card in a TiVo doesn't it? Someone will be along soon who can confirm that.
smokie is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2012, 04:07 PM   #6
Tony Hoyle
Geek
 
Join Date: Apr 2002
Location: Manchester
Posts: 646
You can buy stolen ones from ebay for about £40, sure

VM won't activate a card for a box they didn't supply, so unless you have a hankering for exotic doorstops that's not really a good option.
__________________
Those who do not understand Tivo are condemned to reinvent it, poorly.
Tony Hoyle is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2012, 07:34 AM   #7
bygravey
Registered User
 
Join Date: May 2012
Posts: 5
Thanks Tony wasnt aware they had to activate the card to the box just incorrectly assumed i could swap from the existing box. saved me making a booboo - thank you!
bygravey is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVo® is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:55 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |