TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-01-2012, 01:54 AM   #31
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 12,421
Quote:
Originally Posted by lrhorer View Post
I did. When I transferred my PLS from my Series I TiVo to my Series III TiVo back in 2006, they gave me a free year of service on the S1 as a courtesy for forking over the transfer fee.
But did the account status line on the sys info page change to "free service"?

That's the oddity here.

Well, along with them slapping the free service on it without any interaction with the customer.
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2012, 01:59 AM   #32
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 12,421
Quote:
Originally Posted by MeInDallas View Post
...Are they trying to get me to use it or something?...
After taking a look at that other thread to see just what kind of problems you were having that prompted you to stuff it back in the box, it occurs to me that perhaps that's exactly what's going on, they want that thing running all the time, and phoning home, so they can query its logs to try to figure out what's causing the problem, seeing's how you don't seem to be the only one experiencing it, and some of the other people experiencing it are probably giving them 37 different kinds of hell about it on a daily basis.
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2012, 09:13 AM   #33
Joe01880
I love my TiVo
 
Joe01880's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Boston
Posts: 513
completely off topic..sort of.. but this thread is heading there anyway.

I was at a LARGE shopping complex in Columbia MD, my car broke down, i had forogt my cell phone at my sisters house. It was just a short 5 mile run to Target (so i didnt turn back to get it) to go get a cordless phone battery for her ONLY house phone.
I walked all over the place, must have been over a mile round trip searching for a pay phone..to call my wife in Boston at work (the only number i could remember, home is in Boston) to get my sisters cell phone number because i keep everything in my cell phone and cant remember crap anyway.
I never did find a pay phone. While shopping for a pay as you go phone a nice guy in target let me use the store phone to call my wife who had my sisters number in her cell phone and then i called my sister who brought me my cell phone and waited with me until triple A came to get my car to tow it to a shop. All on a Sunday evening.
So i believe the OP, strange things do happen.
__________________

Roamio Pro- $99 yearly grandfathered MSD
Premiere- 2TB w/PLS
TiVo HD- 2TB w/ PLS For Sale $350
Series 2- Just sittin around
DVR40- yours if you want it
Connected via Ethernet
FiOS

Joe01880 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2012, 10:54 AM   #34
Teeps
Registered User
 
Teeps's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Torrance,Cal. 90503
Posts: 880
Quote:
Originally Posted by MeInDallas View Post

Phones are a 100% complete annoyance

Amen to that.

Call TiVo and insist the free service is made permanent; you could then, sell the box and be done with it...
Teeps is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2012, 09:18 PM   #35
mattack
Registered User
 
Join Date: Apr 2001
Location: sunnyvale
Posts: 15,869
Quote:
Originally Posted by MeInDallas View Post
Yes they do, they are called "pay as you go" phones. I hate cell phones, one of my pet peaves. Emergency use only in this house. If you cant get me on the house phone, then stop trying or wait until I get back home.
Uhh, what? My Virgin Mobile phone had a camera on it, and was pay as you go.
mattack is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2012, 10:07 PM   #36
MeInDallas
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Location: Dallas, Texas
Posts: 829
Quote:
Originally Posted by mattack View Post
Uhh, what? My Virgin Mobile phone had a camera on it, and was pay as you go.
That doesnt mean they all do
MeInDallas is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 05:45 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |