TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 04-27-2012, 12:33 AM   #1
Derek Nickel
TiVannosaurus Rex
 
Derek Nickel's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: San Francisco Bay Area
Posts: 67
Premiere Elite won't update to 20.2.0a / xfinity issues

My relatively new TiVo Premiere Elite won't upgrade to 20.2.0a. My older Premiere XL has been running 20.2.0a for a while now.

I’ve tried connecting to the TiVo service quite a few times as well as rebooting but it has not helped. Is there some other method to force the latest version to be downloaded?

However, xfinity On Demand is available – how odd – but not working.
Is this just me or are other people having the same problem?
__________________
TiVo’ing since 1999
Derek Nickel is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2012, 12:16 PM   #2
socrplyr
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,007
I don't know if this will help or not, but maybe you can try putting yourself on the priority update list.
www.tivo.com/priority
socrplyr is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2012, 12:28 PM   #3
mrsean
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: New Jersey
Posts: 153
Try these instructions from Margret on Twitter:

"Try a second connection, and then from TiVo Central press THUMBS DOWN, THUMBS UP, PLAY, PLAY."
mrsean is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2012, 12:52 PM   #4
techguy14
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by mrsean View Post
Try these instructions from Margret on Twitter:

"Try a second connection, and then from TiVo Central press THUMBS DOWN, THUMBS UP, PLAY, PLAY."
so what exactly does the "THUMBS DOWN, THUMBS UP, PLAY, PLAY" do?
just curious
techguy14 is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2012, 04:10 PM   #5
caryrae73
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Location: Stillwater, MN
Posts: 68
Quote:
Originally Posted by techguy14 View Post
so what exactly does the "THUMBS DOWN, THUMBS UP, PLAY, PLAY" do?
just curious
Just tried it and screen went black for several seconds then the TiVo guy cartoon started like when you reboot. Not sure what it's suppose to do.
caryrae73 is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2012, 05:29 PM   #6
Bighouse
200 Club Member
 
Bighouse's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Guerneville, CA
Posts: 816
You aren't aware of the "One Upgrade Per Household" policy????



__________________
Series 1, 2, 3 & 4 Elite & Roamio Pro - Comcast
Bighouse is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2012, 07:06 PM   #7
printis
Registered User
 
Join Date: May 2002
Posts: 5
I just tried the "reboot" the tivo box technique. It worked.
printis is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2012, 11:29 AM   #8
Derek Nickel
TiVannosaurus Rex
 
Derek Nickel's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: San Francisco Bay Area
Posts: 67
Quote:
Originally Posted by socrplyr View Post
I don't know if this will help or not, but maybe you can try putting yourself on the priority update list.
www.tivo.com/priority
I tried that about two weeks ago, but the web page was broken. If I enter my TSN and click the Submit button, nothing happens. It just sits there.

However, I did email my TSN to Margret.

Quote:
Originally Posted by mrsean View Post
Try these instructions from Margret on Twitter:

"Try a second connection, and then from TiVo Central press THUMBS DOWN, THUMBS UP, PLAY, PLAY."
Yes, I've tried that several times as well...

Quote:
Originally Posted by techguy14 View Post
so what exactly does the "THUMBS DOWN, THUMBS UP, PLAY, PLAY" do?
just curious
"THUMBS DOWN, THUMBS UP, PAUSE, PAUSE" restarts the menus in Stardard Definition.
"THUMBS DOWN, THUMBS UP, PLAY, PLAY" restarts the menus in High Definition.

Quote:
Originally Posted by Bighouse View Post
You aren't aware of the "One Upgrade Per Household" policy????
D'oh! I forgot my part of the Bay Area was in China.

Quote:
Originally Posted by printis View Post
I just tried the "reboot" the tivo box technique. It worked.
Yes, I've tried rebooting a number of times. It hasn't worked for me.
__________________
TiVo’ing since 1999
Derek Nickel is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2012, 03:33 PM   #9
TiVoMargret
VP of Design, TiVo
 
TiVoMargret's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Silicon Valley
Posts: 236
Quote:
Originally Posted by Derek Nickel View Post
My relatively new TiVo Premiere Elite won't upgrade to 20.2.0a. My older Premiere XL has been running 20.2.0a for a while now.

I’ve tried connecting to the TiVo service quite a few times as well as rebooting but it has not helped. Is there some other method to force the latest version to be downloaded?

However, xfinity On Demand is available – how odd – but not working.
Is this just me or are other people having the same problem?
Please email your TiVo Service Number to margret@tivo.com and we'll see what's up with your Premiere Elite.
__________________
Margret Schmidt
Vice President, Design & Engineering
Chief Design Officer
TiVo Inc. *
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
TiVoMargret is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2012, 12:23 AM   #10
Derek Nickel
TiVannosaurus Rex
 
Derek Nickel's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: San Francisco Bay Area
Posts: 67
Still stuck at 20.2...

Well, I sent the information on to Margret, but a week later and my TiVo Premeire Elite is still stuck at 20.2

Is anybody else having this problem? Do you think TiVo Support can fix this or is it beyond them? And of course Henry was going to eat the apple tart.
__________________
TiVo’ing since 1999
Derek Nickel is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2012, 01:15 PM   #11
Derek Nickel
TiVannosaurus Rex
 
Derek Nickel's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: San Francisco Bay Area
Posts: 67
Resolved...

FYI - I never did get the xfinity (20.2.0a) update, but I did get the Spring Update, so now all is good.
__________________
TiVo’ing since 1999
Derek Nickel is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2012, 02:00 AM   #12
mnb
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 23
I don't see any closed captions when I enable them. I'm trying to watch the HD version of episode 1 of Game of Thrones. I turn cc on and there's no subtitles.
mnb is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVo® is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:43 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |