TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Underground Playground > TiVo Upgrade Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 02-21-2009, 09:33 PM   #61
cybergal24
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 15
need image for rca dvr40

Hello..

I need an image for the direct tv rca dvr40 please..
I can't affort the $20 image right now as I am not working...
I need to sell the tivo.. that is why I need to reimage it...

thanks..
cybergal24 is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2009, 09:34 PM   #62
cybergal24
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 15
need image for rca dvr40

Hello..

I need an image for the direct tv rca dvr40 please..
I can't affort the $20 image right now as I am not working...
I need to sell the tivo..

thanks..
cybergal24 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2009, 10:55 AM   #63
tomc585
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Long Island, NY
Posts: 58
In search of HR10-250 image. I have the old drive out in the snow....hoping to be able to read the drive 1 last time. thanks.
tomc585 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2009, 06:50 PM   #64
prenger745
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 27
Need 6.2a Image for Phillips DSR704

I previously had purchased InstantCake for this but either I misplaced the CD or my son threw it away...

Any help would be greatly appreciated!

Dab
prenger745 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2009, 08:50 AM   #65
bobina
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
I need an image for Toshiba sd-h400
I try to back up from old hard drive but something got wrong
And erase everything
Thank you in advance
bobina is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2009, 06:31 AM   #66
rbenotti
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 155
Hi - I'm looking for an image for a Toshiba TX-20. Anyone have one?

Also - I read the TX-60 uses a different image. Anyone have that image?
__________________
Series 3 TiVo HD
500GB Hard Drive - 70 Hours HD
TiVo Wireless Adapter
Push via pyTiVo & Streambaby
Pull via TiVo Desktop

Retired -Series 2 40Gb TiVo
Linksys Wireless NIC

Last edited by rbenotti : 05-01-2009 at 06:49 AM.
rbenotti is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2009, 07:40 AM   #67
rbtravis
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Parker, Co. 80138
Posts: 1,457
Both are available in Instantcake from DVRupgrade for $20.00 each if you can't find them elsewhere.
__________________
(3 active) RCA DVR's in sizes 795GB to 976GB Software version 6.4a
rbtravis is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2009, 07:41 AM   #68
magnus
Tivo User
 
magnus's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Texas
Posts: 2,470
They use the same image. So, if you were to purchase from dvrupgrade then you would have to only have buy 1 copy.

Quote:
Originally Posted by rbenotti View Post
Hi - I'm looking for an image for a Toshiba TX-20. Anyone have one?

Also - I read the TX-60 uses a different image. Anyone have that image?

magnus is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2009, 01:26 PM   #69
bsd
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: New York, New York
Posts: 41
Instant Cake Question

.

Last edited by bsd : 05-22-2009 at 02:05 PM.
bsd is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 03:52 PM   #70
tweiner
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 2
looking for image tivo hd

Hi looking for image for hd tcd652160

thanks
tweiner is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2009, 09:07 AM   #71
Karl123
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 42
Quote:
Originally Posted by tweiner View Post
Hi looking for image for hd tcd652160

thanks
Me, too. Just bought this used unit (my first HD Tivo). It sometimes does not record a whole program, which I hope is just a software problem. I'm getting ready to put in a larger drive, and don't want to use the existing software.
Karl123 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 08:21 PM   #72
kosstydt
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
TCD649080 Image

I'm in need a image for a TCD649080 Can anyone help
Thanks
kosstydt is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 03:44 PM   #73
ddstreet
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: Raleigh, NC
Posts: 37
Hi, I need an image for a Toshiba SD-H400, anyone have one available?

Thanks.
ddstreet is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2009, 01:35 PM   #74
wolfman2
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: Ashburn, VA
Posts: 2
Need image

I need an image for a DirecTV R10. Where do I find it?

Thanks
wolfman2 is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2009, 02:59 PM   #75
Chevy45
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 8
6.4 Image for 708

Hi, I need an Image for a 708. Thanks. I tried P.M, went to irc channel and even Email tivo (at) geckobyte (dot) net with your request, but so far nothing, hope maybe some one see it this way. Thanks in advance.
Chevy45 is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2009, 04:59 PM   #76
scsiguy72
OTA Only..Free TV
 
scsiguy72's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: California Guy
Posts: 1,089
Quote:
Originally Posted by kosstydt View Post
I'm in need a image for a TCD649080 Can anyone help
Thanks
Did you get this? If not PM me.
__________________
Sent from my highly modified waffle iron


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
scsiguy72 is online now   Reply With Quote
Old 07-30-2009, 05:12 PM   #77
Chevy45
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 8
Did you find it, if not let me know, cause yesterday I found a 6.4 on e-mule for this receiver.
Quote:
Originally Posted by wolfman2 View Post
I need an image for a DirecTV R10. Where do I find it?

Thanks

Chevy45 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2009, 03:27 PM   #78
Chevy45
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 8
Hi, I got an image for a Philips DSR 7000, some one told me that I can use it on the DSR 708, is it true that I can use that without any problems? Anyone?.
Chevy45 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2009, 11:13 AM   #79
noyade233
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Hi, need a image for a HD TCD658000. Thanks!
noyade233 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2009, 02:18 PM   #80
bengalfreak
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 2,066
Quote:
Originally Posted by Chevy45 View Post
Hi, I got an image for a Philips DSR 7000, some one told me that I can use it on the DSR 708, is it true that I can use that without any problems? Anyone?.
I wouldn't think so. The DSR-7000 is a non-RID DTivo while the DSR-708 has a RID number attached to it. Why not just go to DVRupgrade.com and shell out the $20 for the specific image you need.
__________________
The Bengals and Tivo, life should have a few obsessions.
bengalfreak is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2009, 10:19 AM   #81
KmanFL
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 7
My modem died a while back and was replaced with an external modem. Unfortunately, I never made a backup image for Series 1 SW version 3.0. My backup image (tivo.bak) was for SW ver 2.01 which does not support an external modem. I bought Instantcake, but it hijacked the serial port so my Tivo can not use a serial modem (external). Does anyone have a clean backup image (not Net Ready) for a Philips HDR 312 SW ver 3.0? HDR 112, 212, 312 will work.

Does anyone need a backup image for Philips 312 SW version 2.01? If your Tivo internal modems works it will update to version 3.0 on second or third phone call.
KmanFL is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2009, 10:40 AM   #82
sampsas
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 49
Would like an image for TCD649080 as well please...
Thank you
sampsas is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2009, 01:48 PM   #83
whitepelican
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 667
Quote:
Originally Posted by bengalfreak View Post
I wouldn't think so. The DSR-7000 is a non-RID DTivo while the DSR-708 has a RID number attached to it. Why not just go to DVRupgrade.com and shell out the $20 for the specific image you need.
The RID/non-RID really doesn't matter as far as the images. The images for any S2 DirecTivos (except the R10) are interchangeable. The worst thing that will happen if the Tivo realizes it has the wrong version might be a phone call home to load the correct version.
whitepelican is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2009, 06:06 PM   #84
jamiesbeck
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 9
Hi. i need TCD649080 also. the hard drive just crashed after 13months... not cool. id spend the 20 but unemployed by layoff!!
jamiesbeck is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2009, 12:19 PM   #85
PinkPanter
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 4
I need a TCD240040 4.0 image or a 4.0 tivoapp
PinkPanter is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2009, 09:59 AM   #86
classicsat
Astute User
 
classicsat's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Ontario Canada.
Posts: 17,878
There is no need for 4.0, if you have a legitimate purpose.

Standalone Series 2s that used to run 4.01 can run the latest, which I think is 9.3.2c, and can take any rather recent image.

DirecTV TiVos can, and I think need to run at least 6.3, and have some of the 4.01 features in it.
__________________
Series 2 234 Hr Lifetime.
Window XP and Ubuntu Linux on my PCs.
Watching more and more in HD direct now.
classicsat is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2009, 02:58 AM   #87
stinkbomb1020
Registered User
 
stinkbomb1020's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 68
In desperate need of Tivo Series 1 Phillips HDR31203 image.
Thanks
stinkbomb1020 is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2009, 05:28 AM   #88
mrhappysat
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Question

The hard drive has failed in my old Sony Sat T60 Tivo. It will not even power up.

Could some kind soul point me toward an image that might help me get my unit back up and running. I miss my Tivo.

TIA!!
mrhappysat is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2009, 10:25 PM   #89
Rowsdower
The Final Sacrifice
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 205
Hello! I just purchased a TiVo HD XL unit (TCD658000) without a hard drive, and I'm disappointed to discover that no InstantCake CD is available for that model. I'd be most appreciative if someone could supply the appropriate image. Thank you!
Rowsdower is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2009, 05:55 PM   #90
magnus
Tivo User
 
magnus's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Texas
Posts: 2,470
I saw that unit on ebay and wondered how one would get the image, given that there is no instancake for it.


Quote:
Originally Posted by Rowsdower View Post
Hello! I just purchased a TiVo HD XL unit (TCD658000) without a hard drive, and I'm disappointed to discover that no InstantCake CD is available for that model. I'd be most appreciative if someone could supply the appropriate image. Thank you!

magnus is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 05:48 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |