TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Forum Extras > TiVo Search Feedback - Beta Release (Archive)
TiVo Community
 
Forum Jump
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 2 votes, 5.00 average.
Old 01-22-2009, 09:16 PM   #1
Mindflux
TiVowned
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 934
Error: Can't run, 0x50006 for TiVo Beta Search

This is the first night I've not been able to use the app. Is it down for the night or something?
Mindflux is offline  
Old 01-23-2009, 05:12 PM   #2
rdodolak
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 159
I'm experiencing the same issue both yesterday and today.
rdodolak is offline  
Old 01-23-2009, 05:16 PM   #3
Mindflux
TiVowned
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 934
Yep, I'm still having this issue.
Mindflux is offline  
Old 01-23-2009, 08:11 PM   #4
curiouscat
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2
I tried it several different times of day today, and I also get this error.
curiouscat is offline  
Old 01-23-2009, 09:06 PM   #5
TiVoJerryG
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Location: Alviso, CA
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by curiouscat View Post
I tried it several different times of day today, and I also get this error.
Just getting around to checking the forums tonight.

I tried this last night from home, and it seemed to be working for me. It's also working from my desk right now, so looks like an intermittent problem. I'm trying to find someone to look into this, but not sure if I'll be able to find someone on a Friday night (of course, what I am doing still at the office on a Friday night!!!).
TiVoJerryG is offline  
Old 01-23-2009, 09:29 PM   #6
rdodolak
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 159
Thanks Jerry. I've tried it a number of times tonight, including right now, and still have the issue. I also notice that the Netflix app was down for "scheduled maintenance" yesterday (back up now) so I don't know if there's any relation to this issue.

My TiVo HD is currently recording a few programs, but once it's done I'll try a reboot to see if it fixes the issue.


Edit: I do get the Please Wait ... followed by the Can't Run error message. This is the message that the TiVo actually shows.

Can't Run

An error occurred while running the application. The application closed during a read (0x50006).

Last edited by rdodolak : 01-23-2009 at 09:51 PM.
rdodolak is offline  
Old 01-23-2009, 09:49 PM   #7
TiVoJerryG
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Location: Alviso, CA
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by rdodolak View Post
My TiVo HD is currently recording a few programs, but once it's done I'll try a reboot to see if it fixes the issue.
Feel free to try, but I doubt that will help this problem.
TiVoJerryG is offline  
Old 01-23-2009, 10:18 PM   #8
TiVoJerryG
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Location: Alviso, CA
Posts: 12
Should be working

Well, how do you like that... I was able to find someone around to help figure out what was wrong. Should be all better now.
TiVoJerryG is offline  
Old 01-23-2009, 10:18 PM   #9
rdodolak
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 159
The beta search is back up and running. It looks like I just caught a brief maintenance period.

My recording ended at 9:00 PM so I decided to try the beta search app once more before trying to reboot. It still wasn't working, but when I exited the beta search app and it popped me back to the Music, Photos, & Showcases screen I noticed the icon next to the TiVo Search Beta changed from the beta icon to a clock (like the one found on the Please Wait ... icon). I tried the beta once more and got a screen stating that it was down for scheduled maintenance. I exited the app once again and the beta icon was back so back I went to try the beta search app and this time it was working fine.

I did notice the app was quite fast ... I'm assuming that's because everyone had been knock off during the scheduled maintenance period so the servers weren't bogged down.
rdodolak is offline  
Old 02-15-2009, 06:31 PM   #10
dodealer
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
I'm getting this error...

WHile many seem to think this error is over and done with, I'm currently getting this error when attempting to use Tivo Search Beta. Another maintenance period? Or a bigger issue?

Error:
Can't Run

An error occurred while running the application. The application closed during a read (0x50006).
dodealer is offline  
Old 02-21-2009, 12:34 AM   #11
ElJefe
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Location: San Diego, CA
Posts: 20
I think there may be a bigger problem.

My TivoHD was running fine. Now I cannot do *anything* net related.
No Amazon Unbox, No Swivel Search, No Beta Search, No Netflix.

I have repeatedly reset, power cycled the Tivo box. I have even done several connect to Tivo service sequences all of which are successful. I have perfect connectivity to the net from the home network.

Does anyone know the hostnames for the servers used by the various internet features of Tivo like Amazon, Netflix, etc? I have a sneaking suspicion that my ISP (Time Warner) may be doing something shifty with DNS resolution on the Tivo/internet services so people cannot download movies.

Id like to try and resolve those manually using a computer and see if they properly resolve and then try and do port connects to the ports used by the Tivo applications just to be sure Time Warner isn't doing any filtering or blocking of services.
ElJefe is offline  
Old 02-21-2009, 12:37 AM   #12
ElJefe
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Location: San Diego, CA
Posts: 20
Another oddity... While Unbox, Netflix and Swivel search do not function, Youtube functions perfectly.

This makes me think that Time Warner may be subverting Tivo internet enabled services because it cuts into their ondemand products.

Then again, I am the conspiracy theory type...

Quote:
Originally Posted by ElJefe View Post
I think there may be a bigger problem.

My TivoHD was running fine. Now I cannot do *anything* net related.
No Amazon Unbox, No Swivel Search, No Beta Search, No Netflix.

I have repeatedly reset, power cycled the Tivo box. I have even done several connect to Tivo service sequences all of which are successful. I have perfect connectivity to the net from the home network.

Does anyone know the hostnames for the servers used by the various internet features of Tivo like Amazon, Netflix, etc? I have a sneaking suspicion that my ISP (Time Warner) may be doing something shifty with DNS resolution on the Tivo/internet services so people cannot download movies.

Id like to try and resolve those manually using a computer and see if they properly resolve and then try and do port connects to the ports used by the Tivo applications just to be sure Time Warner isn't doing any filtering or blocking of services.

ElJefe is offline  
Old 05-11-2010, 10:10 AM   #13
LoREvanescence
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,050
I have been getting this error since last night on my s3. It is only with TiVo Beta Search, every other HME app seems to be working.

I have rebooted the box and that has not helped.

Quote:
Can't Run
An error occured while running the application. The application closed during a read (0x50006).

LoREvanescence is offline  
 
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 09:37 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |