TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Underground Playground > TiVo Upgrade Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 12-23-2008, 09:48 PM   #1
mellenfan
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 33
Need Image for TCD663160

Where can I find an image for TCD663160?
mellenfan is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2008, 11:49 PM   #2
magnus
Tivo User
 
magnus's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Texas
Posts: 2,476
For anyone that is curious... This is an Australian Dual Tuner Tivo. I'm not sure that you could get one of those from DVRUpgrade or not.
magnus is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2008, 06:38 AM   #3
mellenfan
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 33
Not on DVRUpgrade

I cannot find the image in DVRUpgrade.
mellenfan is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2008, 09:57 AM   #4
magnus
Tivo User
 
magnus's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Texas
Posts: 2,476
You might write to them and ask them to consider getting one. I'll bet there are going to be a good amount of those boxes over time and it might be worth their time.

Otherwise, you'll just have to hope someone can make a backup for you. Do you know someone around you that has the same box? Maybe you could just make your own backup of their system and then restore it to yours. You would just need to do a clear and delete everything once you booted up the Tivo.
magnus is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2011, 05:46 PM   #5
firebladezz
Registered User
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 6
did you ever get an image for the tcd663160 because i'm after that too...
firebladezz is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2011, 05:53 AM   #6
rtfmoz
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
Sent you both a PM
rtfmoz is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2011, 03:53 PM   #7
Leota
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 5
Figure this out yet?
Leota is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2013, 10:49 PM   #8
wader77
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
TCD663160 image needed

Quote:
Originally Posted by Leota View Post
Figure this out yet?
Sorry to dig up an old thread but I am also needing this software image
wader77 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2013, 05:23 PM   #9
ClaytonPalmer
ClaytonPalmer
 
Join Date: May 2013
Location: Adelaide, South Australia
Posts: 1
I need a TCD663160 image as well, if anyone can help.
ClaytonPalmer is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2013, 08:38 AM   #10
gig745
Registered User
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
I need a TCD663160 image as well. I have tried to restore from my corrupt hdd but the headers were bad. I can't find anywhere to purchase the image either.
gig745 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2013, 08:28 PM   #11
jmbach
Registered User
 
jmbach's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 804
Seems to be a very hard image to find. Were you able to make a backup tbk with the Australian version of WinMFS of your drive? If you have then maybe you can restore to a good drive and have it boot far enough to get into the kickstart portal to do an emergency software install. If you have a tbk and you can get it to me, I can take a look at it and see if I can resurrect a usable image.
__________________
"Delay is preferable to error" - Thomas Jefferson
"If I have seen further it is by standing on the shoulders of Giants" - Sir Isaac Newton
jmbach is online now   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 08:28 PM   #12
willieb0359
Registered User
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 14
TCD748000 Premiere XL HD Failure

--------------------------------------------------------------------------------

Thank you for the help on the image. what would be the best way to copy this to the new drive? I want order a new green drive for it what do you suggest the best drive for it is . With the Wdidle3 problem is WD still the best drive for this unit My Series 2 have Maxtor in them does it have to be a green or an AV drive or is that just a way to save power in use I know windows but this Linux is all greek to me .
willieb0359 is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2014, 08:59 AM   #13
enfield55
Registered User
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 1
I'm after an image too I'm afraid. HDD has died and I have no backup. Any help greatly appreciated.

Cheers!
enfield55 is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2014, 09:57 PM   #14
unitron
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,550
Quote:
Originally Posted by enfield55 View Post
I'm after an image too I'm afraid. HDD has died and I have no backup. Any help greatly appreciated.

Cheers!
Try asking on last page of here:

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...d.php?t=503261
unitron is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:57 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |