TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series3 HDTV DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 09-18-2008, 12:43 PM   #31
cableguy763
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Austin
Posts: 525
They are not and really cannot put their locad hd's in switched.
cableguy763 is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2008, 01:16 PM   #32
JWThiers
Smartypants
 
JWThiers's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Cocoa, Florida
Posts: 2,611
Quote:
Originally Posted by cableguy763 View Post
They are not and really cannot put their locad hd's in switched.
If not then its odd behavior. I'll definitely have to look at whats happening.
__________________
There are 10 kinds of people out there.
Those that understand binary and those that don't.
JWThiers is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2008, 02:42 PM   #33
lombard
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Location: BFE, USA
Posts: 82
Just checked all my HD channels. I'm getting them all, except for Science Channel HD and TLC HD. Frankly, I'm pretty sure Science HD has never worked for me and I have no idea if TLC ever did.

Sorry, looks like you've got a local problem.
lombard is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2008, 07:07 AM   #34
orangeboy
yes, I AM orangeboy!
 
Join Date: Apr 2004
Location: Moline, IL
Posts: 4,075
Quote:
Originally Posted by JWThiers View Post
If not then its odd behavior. I'll definitely have to look at whats happening.
I had the same problem not long ago with different (HD) channels. I think a power cycle (actually unplugging the unit from the wall) was all I needed to resolve the issue. I still don't get all the newly detected channels from a couple of days ago: 47, 116, 1324, and 1331.
orangeboy is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2008, 03:45 PM   #35
JWThiers
Smartypants
 
JWThiers's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Cocoa, Florida
Posts: 2,611
I had tried a restart, power cycle, rerun guided setup to no avail before I called BHN and they were going to send someone out today between 10 - 12. At 1145 they called to tell me "there was a "SYSTEM wide" problem on their end" and that there was nothing a service call could do on my end. Thanks for the heads up BHN . They could not explain why it only affected 1 of my THD's, but everything is back up now. It would have been nice if they had called when they figured it was a "SYSTEM wide problem instead of making me waste a half day waiting.
__________________
There are 10 kinds of people out there.
Those that understand binary and those that don't.
JWThiers is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2008, 04:11 PM   #36
joelkfla
Registered User
 
joelkfla's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Orlando area
Posts: 96
Quote:
Originally Posted by lombard View Post
Just checked all my HD channels. I'm getting them all, except for Science Channel HD and TLC HD. Frankly, I'm pretty sure Science HD has never worked for me and I have no idea if TLC ever did.

Sorry, looks like you've got a local problem.
Are you getting Disney, Family, ESPNU, and CNN in HD? I've never been able to get those recently added channels on my Series 3, in addition to Science & TLC.
joelkfla is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2008, 07:35 PM   #37
net114
Tivolitic Guru
 
net114's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: florida
Posts: 860
I had some of the same issues, but now it looks like the only thing not working is MGMHD.
net114 is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2008, 10:18 PM   #38
Rudy7
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
Angry

Quote:
Originally Posted by joelkfla View Post
Are you getting Disney, Family, ESPNU, and CNN in HD? I've never been able to get those recently added channels on my Series 3, in addition to Science & TLC.
Daytona area...not getting ESPNU or CNNHD. Getting the onscreen message about needing a cable card...which of course I have. I do get Disney and Family, but not Science and TLC. Ridiculous. I'm demanding a pro-rated bill.
Rudy7 is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2008, 11:08 PM   #39
pavanb500
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 10
Quote:
Originally Posted by Rudy7 View Post
Daytona area...not getting ESPNU or CNNHD. Getting the onscreen message about needing a cable card...which of course I have. I do get Disney and Family, but not Science and TLC. Ridiculous. I'm demanding a pro-rated bill.
Port Orange here and I'm getting the same message...plus everything above channel 99 is copy protected. And they wonder why people torrent..
pavanb500 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2008, 09:32 PM   #40
dkahs23
Registered User
 
dkahs23's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Palm Coast, Florida
Posts: 114
I am getting the same message. Lost Disney HD, MGM HD, I'm sure some others that I don't Tivo
__________________
The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it. Albert Einstein 1879-1955, German-born American Physicis
dkahs23 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2008, 09:53 PM   #41
hddude55
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Location: Phoenix
Posts: 236
Would you care to buy some swampland in FLA?

How's that tuning resolver/adapter/vaporware working?
hddude55 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2008, 10:13 PM   #42
JWThiers
Smartypants
 
JWThiers's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Cocoa, Florida
Posts: 2,611
Quote:
Originally Posted by hddude55 View Post
How's that tuning resolver/adapter/vaporware working?
About as good as your cable company DVR. the difference is the tuning resolver will come out soon enough and you dvr will still be junk.
__________________
There are 10 kinds of people out there.
Those that understand binary and those that don't.
JWThiers is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2008, 04:51 PM   #43
dkahs23
Registered User
 
dkahs23's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Palm Coast, Florida
Posts: 114
I tried cold starting my Tivo HD to see if the Disney Hd would come back and it didn't. I wonder if this problem has something to do with the cable card being a M-Card?
__________________
The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it. Albert Einstein 1879-1955, German-born American Physicis
dkahs23 is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2008, 10:21 AM   #44
nunzio23
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Location: Orlando, FL
Posts: 3
Email from Brighthouse CFL

Hello all,

I've been reading this thread for awhile but have never posted. I have tried numerous attempts to get information from Brighthouse support but they usually do not even know what the adapter is. Finally I decided to go straight to the top and emailed the President of BH CFL.

Here is his response:

Thanks for your note Dan. The adapter just began testing in our lab and we hope to have it out by year end, assuming all goes well. I'll be sure you are on the list to get notice of it's availability. Also, we'll get some information to our front line people so they can better answer these questions.

I am copying our VP of Customer Care, Bill Sievers to ensure he is in the loop on these issues.

Chris Fenger

nunzio23 is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2008, 10:30 AM   #45
guarh
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 33
Quote:
Originally Posted by nunzio23 View Post
Hello all,

I've been reading this thread for awhile but have never posted. I have tried numerous attempts to get information from Brighthouse support but they usually do not even know what the adapter is. Finally I decided to go straight to the top and emailed the President of BH CFL.

Here is his response:

Thanks for your note Dan. The adapter just began testing in our lab and we hope to have it out by year end, assuming all goes well. I'll be sure you are on the list to get notice of it's availability. Also, we'll get some information to our front line people so they can better answer these questions.

I am copying our VP of Customer Care, Bill Sievers to ensure he is in the loop on these issues.

Chris Fenger
Thank you for taking the time to do this.
I will call in a week or two to see if the CSRs got the memo and make sure I am on the list as well.
guarh is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2008, 12:32 PM   #46
eitingon
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 19
Any word? These things are apparently out in the wild.
eitingon is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2008, 12:32 PM   #47
Okeemike
Tastes like lemons
 
Okeemike's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 561
Hi guys... another update.

On Friday I received the following email from my VP contact at BHN:

Quote:
Mr. Okeemike:

Phase I testing for the tuning adapter will be completed by the end of this month. It took longer than expected because the code for the tuning adapter was written for a different digital navigator, so we had to make the necessary adjustments. We still have more testing to do, but I thought I’d send this interim update.
So, we're still waiting, but that may explain some of the delay. As far as I know, SDV has not been rolled out, so those of us with Cable Cards aren't missing anything...yet.
__________________
S3
HD
Series 2
Series 2 DT
Assorted other humans and animals
Okeemike is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2008, 02:00 PM   #48
notnow117
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Location: Orlando, FL
Posts: 37
Quote:
Originally Posted by Okeemike View Post
...As far as I know, SDV has not been rolled out, so those of us with Cable Cards aren't missing anything...yet.
aside from a handful of HD channels
notnow117 is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2008, 09:09 PM   #49
bobby4919
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 8
I seem to have lost every HD channel above WOFL. I thought it was due to SDV being rolled out. Does anyone have confirmation as to whether SDV is in use or not? I'd like to know before calling the CSRs at BHN.
bobby4919 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 07:32 PM   #50
nunzio23
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Location: Orlando, FL
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by bobby4919 View Post
I seem to have lost every HD channel above WOFL. I thought it was due to SDV being rolled out. Does anyone have confirmation as to whether SDV is in use or not? I'd like to know before calling the CSRs at BHN.
Interesting.. today I seem to have gained all the HD channels that I previously didn't get because of SDV. i.e. CNNHD, ESPNUHD, SCIHD, TLCHD and so on..

Anyone know why?
nunzio23 is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2008, 10:05 AM   #51
tivoknucklehead
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: Orlando Florida
Posts: 621
Quote:
Originally Posted by nunzio23 View Post
Interesting.. today I seem to have gained all the HD channels that I previously didn't get because of SDV. i.e. CNNHD, ESPNUHD, SCIHD, TLCHD and so on..

Anyone know why?

thanks for the heads up, I too am now getting all HD channels
no clue why, but I love it. Hopefully they will keep them live until the tuning adapter comes out
tivoknucklehead is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2008, 08:16 PM   #52
phdeez
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 51
Quote:
Originally Posted by tivoknucklehead View Post
thanks for the heads up, I too am now getting all HD channels
no clue why, but I love it. Hopefully they will keep them live until the tuning adapter comes out
+1 Thanks nunzio23!!

Maybe this is BH's way of saying the Tuning Resolver is going to take longer than they thought? Maybe lab testing is going bad....
phdeez is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2008, 08:42 PM   #53
orangeboy
yes, I AM orangeboy!
 
Join Date: Apr 2004
Location: Moline, IL
Posts: 4,075
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by nunzio23 View Post
Interesting.. today I seem to have gained all the HD channels that I previously didn't get because of SDV. i.e. CNNHD, ESPNUHD, SCIHD, TLCHD and so on..

Anyone know why?
I dunno why either, but I'm happy about it too! I had to cycle the power to get the 'missing' HD channels (as well as add them back into the channel list.) It's nice to be able to have the channels I pay for!
orangeboy is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2008, 09:55 AM   #54
dkahs23
Registered User
 
dkahs23's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Palm Coast, Florida
Posts: 114
Any word on this adapter?
__________________
The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it. Albert Einstein 1879-1955, German-born American Physicis
dkahs23 is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2008, 11:21 AM   #55
Okeemike
Tastes like lemons
 
Okeemike's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 561
Quote:
Originally Posted by dkahs23 View Post
Any word on this adapter?
I thought I had posted this already, but it seems not.

Here is the email I received from BHN on Friday:


Quote:
Dear Mike:
I was just thinking about you as I do owe you an update. We expect to receive an order of tuning adaptors before the end of the month. The business policy is expected to be finalized very soon as well. We will be ready in advance of any impact that SDV could have on UDCP devices.
This says to me that all testing is complete, and they're essentially ready to go.
__________________
S3
HD
Series 2
Series 2 DT
Assorted other humans and animals
Okeemike is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2008, 01:09 PM   #56
JWThiers
Smartypants
 
JWThiers's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Cocoa, Florida
Posts: 2,611
Quote:
Originally Posted by Okeemike View Post
I thought I had posted this already, but it seems not.

Here is the email I received from BHN on Friday:




This says to me that all testing is complete, and they're essentially ready to go.
Great news
__________________
There are 10 kinds of people out there.
Those that understand binary and those that don't.
JWThiers is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2008, 01:25 PM   #57
WBragg
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Location: Sanford, FL.
Posts: 29
I'm guessing we'll probably know here long before they put anything on their WEB site about it. I suppose that since this is BrightHouse, there will be an added fee for the devices.
WBragg is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2008, 01:30 PM   #58
JWThiers
Smartypants
 
JWThiers's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Cocoa, Florida
Posts: 2,611
and a truck roll to install.
__________________
There are 10 kinds of people out there.
Those that understand binary and those that don't.
JWThiers is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2008, 02:07 PM   #59
Okeemike
Tastes like lemons
 
Okeemike's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 561
Quote:
Originally Posted by JWThiers View Post
and a truck roll to install.
You're looking at it the wrong way. Think of it as 'white glove treatment'.
__________________
S3
HD
Series 2
Series 2 DT
Assorted other humans and animals
Okeemike is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2008, 07:42 AM   #60
JWThiers
Smartypants
 
JWThiers's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Cocoa, Florida
Posts: 2,611
More like Rubber glove at the Dr.'s office treatment. When they come out I'll have to check again if I can get "M" cards.
__________________
There are 10 kinds of people out there.
Those that understand binary and those that don't.
JWThiers is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 06:10 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |