TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series3 HDTV DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 03-16-2007, 12:02 PM   #1501
Fingerlakes Dave
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Location: central NY
Posts: 2
Question New with TWC

Hi.
Previous Adelphia customer. Now TWC.

A few questions:
1) Is their HD worth the price vs Direct TV/Dish?

2) Any insight on whether a series 2 Tivo will record and playback a HD program? (even if at a lower quality).

3) Digital Explorer package w/HD vs regular cable +HD? Are the extra digital cables, most of which I don't want and one I boycott, worth the price?
Is there really anything woth watching on 100++++ channels?
Fingerlakes Dave is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2007, 10:00 PM   #1502
abredt
West Valley TW L.A.
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 158
Quote:
Originally Posted by huskyla27
I am going to be downgrading my HD DVR from time warner(It sucks) and getting just standard box from time warner los angeles. I want to buy a new tivo series 2 box. Is set up and reliability pretty good for using tivo with the Time warner boxes? I used to have replay tv and it rocked, but Tivo finally won me over. Thanks for the help
Do you really mean TiVo 2??

TiVo2 works fine with TW cable. You connect the output of the cable box to the input of the TiVo and an IR cable from the TiVo to the front of the cable box to change the channels.

If you mean TiVo 3, you don't use a cable box at all.

CB
abredt is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2007, 10:22 PM   #1503
hornblowercat
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: In The Good Old USA
Posts: 480
Quote:
Originally Posted by MisterClown
It makes no sense to me that Time Warner does not have a consistent policy for this across the board.
I'm not defending TW but no cable company is consistant across the board. It's ridiculous, different prices, different lineups inconsistant quality of service.
hornblowercat is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2007, 11:20 AM   #1504
pmiranda
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Austin, TX
Posts: 624
Quote:
Originally Posted by abredt
Do you really mean TiVo 2??

TiVo2 works fine with TW cable. You connect the output of the cable box to the input of the TiVo and an IR cable from the TiVo to the front of the cable box to change the channels.

If you mean TiVo 3, you don't use a cable box at all.

CB
FYI, it depends somewhat on the cable box you get. I can tell you that my SA3100HD doesn't seem to output any SD video on HD channels. I do remember the SA8300HD I had before the S3 would downconvert HD channels to the SVideo output while still outputting component video.
You may get more information on an S2 forum.
__________________
- Sony S1 from 2001 with CacheCard+Ethernet
- Series 3 1TB, now with new power supply!
- Premiere
pmiranda is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2007, 12:33 PM   #1505
JKay
Registered User
 
Join Date: Feb 2001
Location: Santa Clarita, CA, USA
Posts: 115
Time Warner Cable Exec Canned Over Customer Complaints
Time Warner Cable has disconnected its chief Southern California cable guy.
Roger Keating had been regional chief since 2003, but was forced out Wednesday after an avalanche of service complaints from customers.
Customers griped about Internet and e-mail outages, TV channel lineup changes and pressure to sign up for digital service.
Of particular irritation were the long and sometimes futile waits to reach a human on customer service lines.
More than 10,000 people have canceled their subscriptions since October.
Keating and his bosses say in a company memo that it's "a good time" for him to leave.
He'll be replaced by two Time Warner executives.

http://www.nbc4.tv/money/11270602/detail.html?taf=la
__________________
************
The person with the most acronyms wins!!
************
Series 3, 131 hrs.HD (WD Green 1TB)
SVR2000, 160 hrs.
************

Last edited by JKay : 03-17-2007 at 12:39 PM.
JKay is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2007, 06:27 PM   #1506
Teeps
Registered User
 
Teeps's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Torrance,Cal. 90503
Posts: 903
Quote:
Originally Posted by hornblowercat
It has been my experience that from time to time certain channels seem to become available that I don't pay for. For example the NBA channel was available and I'm not suppose to get that. I've also seen things (not on the S3) where Showtime on Demand became available even though I don't subscribe to Showtime.

Have you checked your list to make sure you're suppose to receive Speed?
Yes, I pay for speed and versus, and a bunch of other crap I never watch. This was a cable card problem.
Teeps is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2007, 09:09 PM   #1507
GargleBlast
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 8
Cable cards , nope ...Cisco WiFi cards

and no.. they didn't get me digital cable channels.

Time Warner Austin subbed out the install of my cable cards and he shows up with 2 wireless G cards..popped them right into the TiVo without reading the instructions (which I had given him). Curiously enough it didn't work but it took him about an hour to get someone on the phone to confirm they weren't cable cards (he was clever enough to know but still had to call his supervisor). Another 30 mins of him outside talking to his super before coming back in and having him talk to me.

They don't know when they are getting them from TWC because no-one can answer a phone at 9pm so now we wait again, at least there's no install charge but still.


- Jonn

1 HR10-250 soon to be on ebay due to DirecTV not letting me move house without new HR20.
1 Series 3, 4 days old and really cute.
GargleBlast is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2007, 09:29 PM   #1508
Fofer
༺♥༻
 
Fofer's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Neither here nor there
Posts: 68,281
TC CLUB MEMBER
Quote:
Originally Posted by GargleBlast
Time Warner Austin subbed out the install of my cable cards and he shows up with 2 wireless G cards



GargleBlast wins the thread!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- a list of some favorite browser add-ons that help make TCF even more enjoyable!
Fofer is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2007, 01:05 AM   #1509
asills
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 23
TWC Dallas, Your Experience?

Okay now that a lot of Dallas has removed the A/B lines and are now all A, what has been everyone's experience with the S3 and TWC Dallas's support of their CCs?

I just got TWC and am interested in the S3 after my TWC DVR just tried to record 29 repeats of a show that aren't correctly marked as repeats (I've only had this problem once or twice on my S2 on a few different providers; with TWC I've got this on 5 different shows now!).

So I'm curious now that it's A-only (at least in certain parts of the Dallas area) how is your S3 performing? I really don't want to plop down $700 for something that's going to have to be rebooted regularly or have CCs get unauthorized daily.

I actually don't mind not getting new channels if Dallas switches to SDV (unless they switch a large number of existing channels to SDV); I'm really most curious about stability and reliability of the S3 and the cards being given out in Dallas.

Thanks! I appreciate any information.

Last edited by asills : 03-20-2007 at 01:26 AM.
asills is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2007, 12:35 PM   #1510
Merejane
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 41
TWC New York City -- rep initially said TWC won't install cablecards

Just wanted to report that not all the phone reps at TWC in NYC seem to have gotten the message that TWC does install cablecards in TiVos.

My new Series 3 TiVo, purchased from Costco.com, was delivered this morning. I called TWC in NYC (212-674-9100) to set up an appointment to have two cablecards installed. The first thing Crystal, the phone rep, did was to ask whether I purchased the TiVo from Time Warner Cable. I said "No," and she said that TWC could not install the cablecards because they will only do this for TWC equipment. (Hm, does that mean that if I wanted a cablecard installed in a television set, I would have to buy the tv from Time Warner??) I have to say I was pretty surprised -- I thought this issue was resolved a while ago.

Anyway, I told Crystal that TWC does, in fact, install cablecards in TiVos, and she said no, they don't. So I asked to speak with a supervisor. I was put on hold for just a few minutes, and then Crystal came back on. It was very weird. She had clearly been set straight, because she proceeded to go ahead and set up the appointment for me. It was as if we had never had the earlier conversation, where she had been quite adamant in her words and her tone that what I was requesting could not be done. I was kind of aggravated that she did not apologize or acknowledge in any way that she was initially wrong. But I wanted to get on with setting up the appointment, so I let it go.

I may, however, pursue this with a letter of complaint. But I'm wondering -- is anyone still getting the we-only-install-cablecards-in-Time-Warner-equipment line??
Merejane is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2007, 01:04 PM   #1511
Kablemodem
Get the ketchup.
 
Kablemodem's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Sherman Oaks, CA
Posts: 18,000
When I called for cable cards all I said was that I needed two cable cards. They assumed they were for two TVs and didn't ask any questions. The installers had no problem with it either, but they didn't know how to do it, even though I showed them the instructions.
Kablemodem is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2007, 03:49 PM   #1512
gascantx
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Austin, TX
Posts: 12
Ok, I sent an email to TimeWarner Austin Cable support and got the following response. This seems incorrect... Are there really that many switched channels that Tivo S3 can NOT pickup in Austin?

Thank you for your inquiry. I apologize for the delayed response. Here
is a list of the channels that are not available with the Cable Cards:

Switch Channels as of 3/15/07


6 CITY
7 Guide
10 PACT1
11 PACT2
13 KAKW
14 KADF
15 ME-TV
16 PACT3
17 TSTV
18 / 380 CSPAN
19 ACC
20 / 255 KLRU2
21 WGN
22 AISD
23 KCWX
99 PIN
24 / 270 QVC
25 / 273 HSN
27 / 215 Oxygen
28 / 213 WE
29 / 217 Soap
30 / 545 E!
33 / 258 Travel
37 / 160 ABC Family
38 / 170 ION
39 / 180 Hallmark
40 / 520 TVLand
41 / 120 Nickelodean
42 / 101 Disney East
43 / 110 Cartoon Network
44 / 355 News 8 Doppler Radar
55 / 450 Golf
57 / 540 CourtTV
64 / 555 Tuner Classic Movies
72 / 570 MTV
73 / 585 BET
74 / 219 Style
75 / 623 Telemundo
76 / 622 Galavision
77 TWC77
78 Infor
102 Disney West
111 Boomerang
125 Nick Toons
261 LOGO
274 TV Superstore
275 Shop NBC
277 Revenue Frontier
278 Men's Channel
279 Healthy Living
281 Beauty and Fashion
284 iShop
285 The Mall Channel
286 Resort and Residence
287 PREVU Channel
295 The Word Network
348 News 8 Traffic
358 News 8 Weather
359 News 8 Weather Spanish
408 New 8 NonStop Sports
527 FoxReality
431 Fox Sports Atlantic
432 Fox Sports Central
433 Fox Sports Pacific
434 Fuel
435 NBA TV
438 CSTV
455 Tennis Channel
460 Speedvision
490 Outdoor Channel
601 CNN Espanol
602 Canal 24
604 DocuTVE
606 CanalSur
609 News 8 Weather Spanish
611 Toon Disney Spanish
612 Cartoon Spanish
613 Boomerang Spanish
614 Sorpresa
617 Fox Sports SW Espanol
626 TVE International
629 La Familia
630 SiTV
632 Infinito
633 HTV
634 Video Rola
635 Puma
636 MUN 2
637 MTV Tres
640 CineLatino
644 Discovery Espanol
645 HITN
649 EWTN Spanish
708 HBO WEST
709 HBOPLUS WEST
710 HBOSIG WEST
711 HBFAMILY WEST
712 HBCOMEDY WEST
713 HBOZONE WEST
714 HBLATINO WEST
723 CINEMAX WEST
724 MORMAX WEST
725 ACTNMAX WEST
726 THRILMAX WEST
738 SHOW WEST
739 SHO TOO WEST
740 SHOWCASE WEST
741 SHOW EXT WEST
742 BEYOND WEST
743 SHOW NEXT-W
744 WOMEN WEST
745 SHOW FAMILY WEST
748 TMC WEST
749 TMC XTRA WEST
761 Encore West
901 Sport PPV-1
902 Sports PPV-2
903 Sports PPV-3
904 Sports PPV-4
905 Sports PPV-5
906 Sports PPV-6
910 NBA
911 TEAM1
912 TEAM2
913 TEAM3
914 TEAM4
915 TEAM5
916 TEAM6
917 TEAM7
918 TEAM8
919 TEAM9
930 Game 1
931 Game 2
932 Game 3
933 Game 4
934 Game 5
935 Game 6
936 Game 7
937 Game 8
938 Game 9
939 Game 10
940 Playboy
941 Ten Adult/PPV
942 TenBlox
943 Ten Clips
952 IND 2
1639 Fox Sports HD
1660 A&E HD
1664 Music HD
1675 Cinemax HD
1684 Starz HD


If you need any further assistance please send me an email. Thank you
again for the customer service inquiry.


Customer Care Specialist
Time Warner Cable - Austin Division
gascantx is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2007, 03:57 PM   #1513
cableguy763
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Austin
Posts: 525
This list is simply not true. CableCards can get all channels under 78, just in the analog form. Anything above 78 on your list is indeed switched and CableCards cannot get them. Confusion has come about due to our finally going full digital simulcast. I will get with my boss so no one else gets this wrong information.
cableguy763 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2007, 04:05 PM   #1514
gascantx
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Austin, TX
Posts: 12
So what you are saying is a Series 3 HD Tivo is useless on the Austin TimeWarner network since TW-Austin has basically stopped supporting CableCards. Correct?
gascantx is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2007, 04:11 PM   #1515
cableguy763
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Austin
Posts: 525
There are MANY S3 users in Austin who enjoy the S3 experience, including me. Are you really upset about losing the west coast feeds of the pay channels? Or do you enjoy watching shopping or public access channels? That is what is switched for the most part. The only ones that I miss on the S3 are the sports channels in the 400's. That's why I have a stb as well. What do you think the majority of TWC's subscribers want? Full cablecard support for the 1000 or so cablecard users or more HD channels for the rest of the 299,000 subscribers? And how do you define "support" of cablecards? Technically TWC supports cablecards as required by the FCC.
cableguy763 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2007, 04:23 PM   #1516
Fofer
༺♥༻
 
Fofer's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Neither here nor there
Posts: 68,281
TC CLUB MEMBER
This is the first time I experienced a missing channel. My story is below:

I wasn't getting TNT HD on either cablecard this morning. I called Time Warner, they filled out a trouble ticket (in case more people were missing it, in which case they said it might take 2 days to return.)

I also asked the CSR to reauthorize my cards/account. She did. By the time we got off the phone, I was getting TNT HD.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- a list of some favorite browser add-ons that help make TCF even more enjoyable!

Last edited by Fofer : 03-25-2007 at 05:59 PM.
Fofer is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2007, 05:55 PM   #1517
Peter000
Registered User
 
Peter000's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Red Wing, MN
Posts: 17,722
Is "reauthorizing" cards the same as giving them a 'hit?" Or re-pairing them? Or are they three different things?
Peter000 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2007, 07:22 PM   #1518
gascantx
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Austin, TX
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by cableguy763
There are MANY S3 users in Austin who enjoy the S3 experience, including me. Are you really upset about losing the west coast feeds of the pay channels? Or do you enjoy watching shopping or public access channels? That is what is switched for the most part. The only ones that I miss on the S3 are the sports channels in the 400's. That's why I have a stb as well. What do you think the majority of TWC's subscribers want? Full cablecard support for the 1000 or so cablecard users or more HD channels for the rest of the 299,000 subscribers? And how do you define "support" of cablecards? Technically TWC supports cablecards as required by the FCC.
No the point is I can't get HD content on on Tivo S3 DVR. The TimeWarner DVR is a big piece of junk so I am stuck with standard def TV. It is very frustrating. Other cable providers are not using SDV and deliver a lot of HD content so there is obviously other ways to solve the problem and still support cable cards. I am a TimeWarner subscriber, but I truly dislike how the company has handled CableCards. It just reflect the true monopolistic culture of the company instead of an open and interoperable one. Basically I see TimeWarner as the "Microsoft"of the cable industry.
gascantx is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2007, 07:29 PM   #1519
cableguy763
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Austin
Posts: 525
[quote=gascantx]No the point is I can't get HD content on on Tivo S3 DVR.


You CAN get HD content on the S3. Just not the new channels that will be rolled out to compete with D*. What do you expect them to do? Not release any new HD or SD channels so the <1000 subs with cable cards can get them? OR implement SDV so that their 299,000 other subscribers that don't use cablecard to get what they want i.e. more HD, faster internet, digital phone and VOD?
cableguy763 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2007, 07:33 PM   #1520
gascantx
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Austin, TX
Posts: 12
[quote=cableguy763]
Quote:
Originally Posted by gascantx
No the point is I can't get HD content on on Tivo S3 DVR.


You CAN get HD content on the S3. Just not the new channels that will be rolled out to compete with D*.
Ok, I am confused. You said earlier I can't get any content via Tivo S3 (cablecards) above channel 78 (all channels above 78 are SDV). So how do I get HD channels via TimeWarner Austin with a Tivo S3? Which channels can I get with the Tivo??? This makes no sense!!!!
gascantx is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2007, 07:39 PM   #1521
cableguy763
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Austin
Posts: 525
These are the HD channels you can't get in Austin:
1639 Fox Sports HD
1660 A&E HD
1664 Music HD
1675 Cinemax HD
1684 Starz HD

These are the HD you do get:
1501 579 KTBCDT
1511 573 KVUEDT
1521 585 KXANDT
1531 573 KEYEDT
1541 579 KLRUDT
1542 579 KLRUDT2
1617 387 DHD
1635 597 ESPNHD
1654 615 TNTHD
1656 615 UHD
1670 603 HBOHD
1678 603 SHOWHD
1687 597 INHD
1692 609 HDNET
1693 609 HDNETMV
cableguy763 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2007, 07:48 PM   #1522
gascantx
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Austin, TX
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by cableguy763
These are the HD channels you can't get in Austin:
1639 Fox Sports HD
1660 A&E HD
1664 Music HD
1675 Cinemax HD
1684 Starz HD

These are the HD you do get:
1501 579 KTBCDT
1511 573 KVUEDT
1521 585 KXANDT
1531 573 KEYEDT
1541 579 KLRUDT
1542 579 KLRUDT2
1617 387 DHD
1635 597 ESPNHD
1654 615 TNTHD
1656 615 UHD
1670 603 HBOHD
1678 603 SHOWHD
1687 597 INHD
1692 609 HDNET
1693 609 HDNETMV
Excellent. This the exact inforamation I was looking for!

Thank you!!!
gascantx is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2007, 09:44 AM   #1523
Kablemodem
Get the ketchup.
 
Kablemodem's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Sherman Oaks, CA
Posts: 18,000
Quote:
Originally Posted by Peter000
Is "reauthorizing" cards the same as giving them a 'hit?" Or re-pairing them? Or are they three different things?
My understanding is that pairing matches up the cards with the TiVo so that they can be seen by the cable company. You can get some channels (I presume the unencrypted ones) at that point, but the cards need to be authorized to get all channels. I don't think everyone at the cable company understands that as when I call to tell them I am not getting most channels they say the cards are paired and everything looks good on their end, but the cards say they are not authorized. They need to "hit" the cards with an authorization signal to get them to work. It can take several attempts before the cards are successfully authorized.
Kablemodem is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2007, 10:27 AM   #1524
pmiranda
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Austin, TX
Posts: 624
Quote:
Originally Posted by gascantx
No the point is I can't get HD content on on Tivo S3 DVR.
I think it'd be accurate to say you can't get new HD content on any TiVo in some markets. The new HD channels on satellite are MPEG4, new HD channels on cable in my town are SDV. The only channel I'm really bummed about going SDV is SPEED, which looked 5X better on my S3 than on either the TW DVR or my S1. There might be a few shows I wish I got on A&E HD, but so far, I'm not missing any compelling content. Hopefully there will be an upgrade path a few years down the road for an S4 or TW will get pressured (via Comcast) to license TiVo software to make their DVRs not suck.
__________________
- Sony S1 from 2001 with CacheCard+Ethernet
- Series 3 1TB, now with new power supply!
- Premiere
pmiranda is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2007, 10:57 AM   #1525
Fofer
༺♥༻
 
Fofer's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Neither here nor there
Posts: 68,281
TC CLUB MEMBER
Time Warner Los Angeles here. Last weekend I turned on my S3 and got a message that a new channel was added to my lineup: MTV HD. It looks great and I'm happy to have it.

Hopefully more new channels (especially in HD!) will keep arriving, and hopefully they won't be SDV.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- a list of some favorite browser add-ons that help make TCF even more enjoyable!
Fofer is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2007, 07:33 PM   #1526
cambist
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Location: Austin, TX
Posts: 5
Time Warner Austin. It appears this is a hotbed of misinformation and confused technicians.

I was getting the QAM channels with basic cable and this past Sunday I lost Fox channel 1501 and two of the PBS channels on Tivo. I checked the signal and was getting 98% signal. I hooked up the cable straight to my TV which also has a QAM decoder and couldn't get Fox channel 1501. I called and explained. I was told someone would come out and check it out because they couldn't do anything from there.

I had to go to work, but my girlfriend is going to be home and I figure there's nothing useful going to likely be done the first visit anyway. So, two hung over looking 24 year olds come out and poke around for an hour and fix nothing. They call a supervisor when my girlfriend yells at them about their inferior DVR and poor service. He says she needs a cable box to receive that channel.

I called when I got home and explained to the person on the phone what happened. She then said I needed a cable box to get the channels I was talking about. I said there was no way I was required to get a cable box to receive basic cable channels and explained that I had explicitly asked when I turned in the horrible sa8300hd at the duval/mopac service center. She said she'd have to call a supervisor.

5 minutes later she's back on the phone and apologizes saying I am supposed to get the channels (that I know the FCC requires them to carry) if my TV can receive them.

So, now I get a senior technician to come out Saturday and explain to me personally why I've lost a channel on two different QAM capable devices and I'm not letting that guy go home until he explains it or finds an QAM HDTV where it actually works.... Should be fun.
cambist is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2007, 11:46 PM   #1527
cableguy763
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Austin
Posts: 525
Cambist- If you have ANY problems PM me and I will get the problems fixed.
cableguy763 is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2007, 02:06 AM   #1528
krbuck
Registered User
 
krbuck's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Austin, TX
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by cableguy763
These are the HD channels you can't get in Austin:
1639 Fox Sports HD
1660 A&E HD
1664 Music HD
1675 Cinemax HD
1684 Starz HD

These are the HD you do get:
1501 579 KTBCDT
1511 573 KVUEDT
1521 585 KXANDT
1531 573 KEYEDT
1541 579 KLRUDT
1542 579 KLRUDT2
1617 387 DHD
1635 597 ESPNHD
1654 615 TNTHD
1656 615 UHD
1670 603 HBOHD
1678 603 SHOWHD
1687 597 INHD
1692 609 HDNET
1693 609 HDNETMV
I want to be sure I understand the Austin situation. My wife and I were thinking of replacing our old S1 with an S3, but if its limited in that it will not accomodate any new channels, I probably need to wait or look at Dish's Vip622.

Are we pretty much stuck with this list in Austin?
krbuck is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2007, 02:55 AM   #1529
cableguy763
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Austin
Posts: 525
Quote:
Originally Posted by krbuck
I want to be sure I understand the Austin situation. My wife and I were thinking of replacing our old S1 with an S3, but if its limited in that it will not accomodate any new channels, I probably need to wait or look at Dish's Vip622.

Are we pretty much stuck with this list in Austin?
From what I understand, any new HD channel that TWC Austin broadcasts will be SDV. I am not in the position to say this definitely, but say ESPN2 comes soon I can't tell you where in the spectrum it broadcasts until we do it. You have to understand that TWC is in direct competition with D* and their "150 repetitive channels of HD". TWC is suing D* for making false statements in their commercials about HD offerings. So, to answer your questions in too long a reply, all new HD channels will be SDV, just a well educated guess.
cableguy763 is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2007, 03:15 AM   #1530
Fofer
༺♥༻
 
Fofer's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Neither here nor there
Posts: 68,281
TC CLUB MEMBER
Yikes, if that happens in L.A... I'm dropping Time Warner and selling my S3, that's fo' sho'.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- a list of some favorite browser add-ons that help make TCF even more enjoyable!
Fofer is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 07:34 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |