TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series3 HDTV DVRs
TiVo Community
View Poll Results: CableCard problems? Who is your provider?
Comcast 17 50.00%
Time Warner 9 26.47%
Charter 4 11.76%
Cablevision 1 2.94%
RCN 0 0%
Verizon FIOS 3 8.82%
Voters: 34. You may not vote on this poll

Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 03-25-2007, 12:07 PM   #1
davedonohue
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Location: Charlottesville, VA
Posts: 90
Poll: CableCard problems - who is your provider?

I am trying to get some data to support a hunch that I have. I would be grateful if those of us with consistent CableCard issues would indicate who their provider is above. I know that there are more than six cable providers out there, but six is the max # of poll questions that could be asked.

Last edited by davedonohue : 03-25-2007 at 03:46 PM. Reason: to note that poll is above my post and not below as I originally indicated.
davedonohue is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2007, 08:06 PM   #2
bizzy
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Location: San Francisco, CA
Posts: 707
this poll is useless without a selection for "provider x: no problems" as well.
bizzy is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2007, 08:13 PM   #3
joe warner
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Location: Granbury, TX
Posts: 58
Both my SA cards all read "Waiting for CP Auth". I receive all my channels both basic and premium . I've been through 3 new TiVo's and 16 SA cards and all read the same..."Waiting for CP Auth" Charter says that both cards look good and show "PAIRED". Charter says that after a few days I will lose my premium channels as the cards pole the server periodically and when the server sees that "CP Authorization" has not been received (even though it shows paired on their end) the card will quit processing premium channels. This has happened twice to me and I had to call Charter dispatch and have then re authorize/Pair both cards. Not sure if there is a certain Rev number or date I need to look for or if this is just a SA/TiVo problem. I have a sony DHG HDD500 PVR That uses a SA cable card the same CP screen status is "CP Auth Received". So this must me some inconsistency between TiVo and Scientific Atlanta". Anyone have a idea as to the cause????
joe warner is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2007, 02:31 PM   #4
StStephen
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 41
I agree there should be a "no problems" choice; I think that you will find the majority who respond will select this option.
StStephen is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2007, 05:16 PM   #5
slimoli
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 358
Quote:
Originally Posted by joe warner
. I have a sony DHG HDD500 PVR That uses a SA cable card the same CP screen status is "CP Auth Received". So this must me some inconsistency between TiVo and Scientific Atlanta". Anyone have a idea as to the cause????

I don't think so. Both cards on my S3 are authorized but the one on my Mitsubishi TV shows "Waiting CP Auth" . I do get all the premiums , like you. I had the dreadful "CC firmware upgrade" that never ends on the TV and had to replace the card. After the card was replaced, it never received the "CP auth" although the premiums came just fine. It's being like this for 3 weeks now but I don't trust I will keep receiving all the channels.

Sergio
slimoli is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2007, 10:14 AM   #6
davedonohue
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Location: Charlottesville, VA
Posts: 90
bizzy and StStephen,

If the purpose of the poll were to try and extrapolate what % of S3 owners are having issues with CableCards, you would be correct. However, I'm trying to extrapolate whether CC problems are disproportionately found within one carrier's subscribers, which is why I did not provide a "No Problems"/"No Problems -[insert carrier here]" option.

StStephen is an excellent screen name!
davedonohue is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2007, 08:57 PM   #7
r11roadster
High templar
 
r11roadster's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 125
But w/out a no problem option for each provider, you can't tell if it is just that there are a disproportionate # of customers from one provider here.
r11roadster is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 04:47 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |