TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Underground Playground > TiVo Underground
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 02-03-2006, 04:02 PM   #1231
Boboli
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4
After reading this entire thread (wow! Whatta read) I am guessing that this tweak will not work on an S1 Tivo.

Is this correct??



B
Boboli is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2006, 10:29 PM   #1232
rbautch
User
 
Join Date: Feb 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 3,628
Quote:
Originally Posted by Boboli
After reading this entire thread (wow! Whatta read) I am guessing that this tweak will not work on an S1 Tivo.

Is this correct??



B
Correct.
__________________
DSR7000 x 4, HR10-250, Prom Modded R10

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
or
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
rbautch is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2006, 11:20 PM   #1233
Boboli
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4
Quote:
Originally Posted by rbautch
Correct.

Bummer, dood.....


B
Boboli is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2006, 12:48 AM   #1234
kevincol
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 11
Telnet not working for running Tweak.sh

Hi,

I've succesfully run Zipper and can telnet into the HR10-250.

From Windows XP SP2, I run telnet -t vt100 myipaddress and get to the bash prompt.

From there I cd /hacks, sh tweak.sh

It downloads the updates
<<
Downloading latest Enhancement script...
Connecting to [69.90.236.30]
rbautch_files.tgz 100% |*****************************| 2493 KB 00:00 ETA
Downloaded main scripts successfully!


Running rbautch Hacked Tivo Enhancements...
Checking your telnet settings. Do you want to continue? [y/n]: y
>>

and then gives me the following:

<<
Your telnet client is adding extra line feeds, causing this script to fail.
No problem. Just re-run the script again using the "Additional
Directions for Windows XP users", or use a different telnet client with
the proper CR/LF settings. Exiting now...
>>

I've run DOS2UNIX Tweak* and i have looked at tweak.sh via VI and did not see CR/LF's.

I searched this thread and find referene to the "special telnet" instructions, but I can't seem to locate the "special telnet" instructions to all this to execute.
kevincol is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2006, 01:05 AM   #1235
kevincol
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 11
Quote:
Originally Posted by kevincol
Hi,

I've succesfully run Zipper and can telnet into the HR10-250.

From Windows XP SP2, I run telnet -t vt100 myipaddress and get to the bash prompt.

From there I cd /hacks, sh tweak.sh

It downloads the updates
<<
Downloading latest Enhancement script...
Connecting to [69.90.236.30]
rbautch_files.tgz 100% |*****************************| 2493 KB 00:00 ETA
Downloaded main scripts successfully!

Running rbautch Hacked Tivo Enhancements...
Checking your telnet settings. Do you want to continue? [y/n]: y
>>

and then gives me the following:

<<
Your telnet client is adding extra line feeds, causing this script to fail.
No problem. Just re-run the script again using the "Additional
Directions for Windows XP users", or use a different telnet client with
the proper CR/LF settings. Exiting now...
>>

I've run DOS2UNIX Tweak* and i have looked at tweak.sh via VI and did not see CR/LF's.

I searched this thread and find referene to the "special telnet" instructions, but I can't seem to locate the "special telnet" instructions to all this to execute.
I downloaded NetTerm and ran that and it seems to be running now. Still interested in how to disable CR/LF with Windows telnet
kevincol is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2006, 01:27 AM   #1236
tbeckner
TiVo Fan
 
Join Date: Oct 2001
Location: Bend, OR, USA
Posts: 1,352
Quote:
Originally Posted by kevincol
I downloaded NetTerm and ran that and it seems to be running now. Still interested in how to disable CR/LF with Windows telnet
telnet -t vt100 {IP Address of TiVo}
__________________
Orig Join Date: 5/2000
TiVo 540 8.1 1/26/2007
Sony SVR-2000 3.0 5/23/2000
(3) Hughes HDVR2 6.2
(2) Hughes SD-DVR80 6.2
(2) Buggy HR24 6/25/2011
DirecTV 10/94
tbeckner is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2006, 07:06 AM   #1237
Luv2DrvFst
Registered User
 
Luv2DrvFst's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 186
Quote:
Originally Posted by kevincol
I downloaded NetTerm and ran that and it seems to be running now. Still interested in how to disable CR/LF with Windows telnet
check this thread

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...lf#post3092522
__________________
Zipper'd Hughes SD-DVR120 (501 hrs)
Zipper'd Philips DSR-7000 (265 hrs)
Luv2DrvFst is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2006, 10:57 AM   #1238
rbautch
User
 
Join Date: Feb 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 3,628
Quote:
Originally Posted by tbeckner
telnet -t vt100 {IP Address of TiVo}
I think you were the one that originally pointed this out to me, which eventually became part of the instructions. Thanks for that!
__________________
DSR7000 x 4, HR10-250, Prom Modded R10

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
or
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
rbautch is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2006, 12:57 PM   #1239
mskreis
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 52
Fakecall and HR10-250

I'm still having difficulty troubleshooting a perceived problem with fakecall. Every day this week I've checked the phone settings and found that the call is made at 9:20 pm and the next scheduled call is the next day at roughly 5 pm. I thought that the "next call" is supposed to always be 6 days in the future. I would like to hook my phone up for caller id.

Per previous suggestion I uninstalled and reinstalled the tweaks and the this behaviour persists.

Here is CRONLOG-MAIN:

HD-TiVo# more CRONLOG-MAIN
Tue Jan 31 09:22:03 UTC 2006 cron logs wiped
Tue Jan 31 09:22:03 UTC 2006 cron.test.out deleted
Feb 01 04:20am Fakecall was run successfully, run verified
Wed Feb 1 09:14:02 UTC 2006 TWP stopped
Wed Feb 1 09:15:04 UTC 2006 TWP started
Wed Feb 1 09:18:02 UTC 2006 LOG_ARCHIVE deleted
Wed Feb 1 09:22:02 UTC 2006 cron.test.out deleted
Feb 02 04:20am Fakecall was run successfully, run verified
Thu Feb 2 09:14:02 UTC 2006 TWP stopped
Thu Feb 2 09:15:05 UTC 2006 TWP started
Thu Feb 2 09:22:02 UTC 2006 cron.test.out deleted
Feb 03 04:20am Fakecall was run successfully, run verified
Fri Feb 3 09:14:02 UTC 2006 TWP stopped
Fri Feb 3 09:15:03 UTC 2006 TWP started
Fri Feb 3 09:22:02 UTC 2006 cron.test.out deleted
Feb 04 04:20am Fakecall was run successfully, run verified
Sat Feb 4 09:14:02 UTC 2006 TWP stopped
Sat Feb 4 09:15:03 UTC 2006 TWP started
Sat Feb 4 09:22:02 UTC 2006 cron.test.out deleted


Everything appears to be working correctly. Any suggestions?

Thanks
mskreis is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2006, 01:30 PM   #1240
rbautch
User
 
Join Date: Feb 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 3,628
Log looks fine. Try running fakecall manually and then check the phone settings.
__________________
DSR7000 x 4, HR10-250, Prom Modded R10

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
or
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
rbautch is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2006, 04:34 PM   #1241
mskreis
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 52
Quote:
Originally Posted by rbautch
Log looks fine. Try running fakecall manually and then check the phone settings.
Prior to running fakecall the Phone settings show:

Last successful call Friday, Feb 3 at 9:20 pm
Next scheduled call Mon, Feb 6 at 12:51 am

I ran fakecall as follows:

HD-TiVo# fakecall.tcl
Running fakecall version 3
Fakecall ran successfully!
HD-TiVo#

After running fakecall manually Phone settings show:

Last successful call Saturday, Feb 4 at 3:30 pm
Next scheduled call Saturday Feb 4 at 5:00 pm

This doesn't look right. What's going on?
mskreis is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2006, 06:56 PM   #1242
rbautch
User
 
Join Date: Feb 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 3,628
Not sure. Maybe try downloading and running a new copy of fakecall.
__________________
DSR7000 x 4, HR10-250, Prom Modded R10

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
or
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
rbautch is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2006, 08:58 PM   #1243
mskreis
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 52
Quote:
Originally Posted by rbautch
Not sure. Maybe try downloading and running a new copy of fakecall.
Thanks for your help. Where can I d/l this from?

Also, I notice there are different file dates and sizes.
In /busybox fakecall.tcl is dated Jan 31 and is 3205k.
In /enhancements its dated Sept 26 and is 2913k.

Could this be the problem?
mskreis is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2006, 10:19 PM   #1244
SteelersFan
"On Welfare"
 
SteelersFan's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Saugus, CA
Posts: 819
Ncid

I'm just getting into the NCID and have done some research, but I have some questions (please forgive)...
Is this the only way to configure 2 or more boxes:
Quote:
Originally Posted by Tivogre
(from the Zipper thread)...When doing more than one box with caller ID, you must choose ONE box to be the SERVER. For all the OTHER boxes you must edit /etc/rc.d/rc.sysinit.author and comment out the line that starts ncidd (the server process). You must ALSO edit the /var/hack/etc/ncid/ncid.conf file on each of the client boxes (line 11) to set Host to the IP address of the SERVER box. After making these two changes for each CLIENT box, you must reboot the box. Only the single SERVER box needs a phone line connected for ALL boxes to get on-screen caller-ID....
Can someone expand on this or do the above instructions explain it all:
Quote:
12. Installs NCID CallerID Application. Both the client and server are installed on your Tivo. Also, you can manually configure it to run the server on one Tivo and have it communicate with multiple Tivo clients. Other options can be tweaked to your taste. See the NCID website for details. The on-screen display program used by NDID does not work for Series 2.5 Tivos, so this feature gets skipped.
I haven't tried editing Tivo files yet so I'm a little hestitant. Do I use the Joe editor or should I use something else? Is using Joe fairly easy to learn? Any links or pointers would be greatly appreciated.
EDIT: Did some more searching and reading. Got it working on the 2nd box (client). It was easier than I thought. Time to do the rest on my units.
__________________
6 x S2DTivos
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
!
HR21-700, HR21-100

Last edited by SteelersFan : 02-05-2006 at 01:43 AM.
SteelersFan is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2006, 10:40 PM   #1245
mskreis
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 52
Quote:
Originally Posted by SteelersFan
I'm just getting into the NCID and have done some research, but I have some questions (please forgive)...
Is this the only way to configure 2 or more boxes:

Can someone expand on this or do the above instructions explain it all:

I haven't tried editing Tivo files yet so I'm a little hestitant. Do I use the Joe editor or should I use something else? Is using Joe fairly easy to learn? Any links or pointers would be greatly appreciated.
I tried this and have not been able to get it to work. I have an HR10-250 and a DSR7000 both zippered. Caller id works well on the DSR7000. Like you I read the above info and edited the files on my HR10-250 without any difficulty. Caller id continues to work well on my 7000 but not the 10-250.
mskreis is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2006, 05:40 AM   #1246
bengalfreak
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 2,061
Quote:
Originally Posted by rbautch
Not sure. Maybe try downloading and running a new copy of fakecall.

Is there a different version of fakecall for the HR10-250's? I know when I run fakecall it says version six and not version three.
__________________
The Bengals and Tivo, life should have a few obsessions.
bengalfreak is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2006, 09:28 AM   #1247
rbautch
User
 
Join Date: Feb 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 3,628
Quote:
Originally Posted by bengalfreak
Is there a different version of fakecall for the HR10-250's? I know when I run fakecall it says version six and not version three.
I modified a version for the script to work with 6.2. That doesn't preclude it from working with other versions.
__________________
DSR7000 x 4, HR10-250, Prom Modded R10

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
or
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
rbautch is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2006, 11:47 AM   #1248
mskreis
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 52
Quote:
Originally Posted by rbautch
I modified a version for the script to work with 6.2. That doesn't preclude it from working with other versions.
rbautch,

Any more suggestions for me. I will gladly try another version - where can I download it from?

Thanks
mskreis is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2006, 11:57 AM   #1249
kevincol
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 11
Quote:
Originally Posted by tbeckner
telnet -t vt100 {IP Address of TiVo}
Yes, I tried that exact syntax and always got the error message.
kevincol is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2006, 12:00 PM   #1250
kevincol
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 11
Quote:
Originally Posted by Luv2DrvFst
I bet that is it! Thanks!
kevincol is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2006, 12:16 PM   #1251
rbautch
User
 
Join Date: Feb 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 3,628
Quote:
Originally Posted by mskreis
rbautch,

Any more suggestions for me. I will gladly try another version - where can I download it from?

Thanks
There is one on the zipper tools disk, or else try DDB.
__________________
DSR7000 x 4, HR10-250, Prom Modded R10

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
or
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
rbautch is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2006, 09:45 AM   #1252
Finnstang
King of the North
 
Finnstang's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Winterfell
Posts: 8,590
Quote:
Originally Posted by kevincol
I bet that is it! Thanks!
That works, or you can also use Hyperterminal.
__________________
Finnstang ain't no Poontang. - Howie
Finnstang is a very wise person. - Wilhite
I actually have Finnstang in my Swype dictionary. - dthmj
You are a genius, Finn! - Tracy
Finnstang is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2006, 10:04 AM   #1253
Luv2DrvFst
Registered User
 
Luv2DrvFst's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 186
crontab changes

In the crontab script for running seasonpass backups this line is trying to execute:

# Make a backup of season passes and wishlists every Sunday night at 3:32am CST
32 9 * * 1 cd /var/hack/tivowebplus; sh backup_run.sh; echo `date` season pass backup made >> /var/spool/cron/cronlogs/CRONLOG-MAIN

If you've run the most recent Enhancements script you need to change the directory reference for this to properly execute, or you won't have any backups, because TWP got moved:

# Make a backup of season passes and wishlists every Sunday night at 3:32am CST
32 9 * * 1 cd /tivowebplus; sh backup_run.sh; echo `date` season pass backup made >> /var/spool/cron/cronlogs/CRONLOG-MAIN

At least that's what I needed to do. To see if it's a problem check for a backup file from last night in /seasonpass_backups.
__________________
Zipper'd Hughes SD-DVR120 (501 hrs)
Zipper'd Philips DSR-7000 (265 hrs)
Luv2DrvFst is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2006, 10:39 AM   #1254
merlincc
Bonafide Tivophile
 
Join Date: Nov 2001
Location: Stillwater, MN
Posts: 118
Quote:
Originally Posted by SteelersFan
I'm just getting into the NCID and have done some research, but I have some questions (please forgive)...
Is this the only way to configure 2 or more boxes:

Can someone expand on this or do the above instructions explain it all:

I haven't tried editing Tivo files yet so I'm a little hestitant. Do I use the Joe editor or should I use something else? Is using Joe fairly easy to learn? Any links or pointers would be greatly appreciated.
EDIT: Did some more searching and reading. Got it working on the 2nd box (client). It was easier than I thought. Time to do the rest on my units.
I successfully have it running on a HR10-250 and 2 series 2 tivo's. The phone line is plugged into the HR10-250 which is the server for NCID. Here is my entry in each rc.sysinit.author file.

HR10-250(192.168.0.22):########################################## ###
# starting NCID CallerID
cd /var/hack/sbin; ./ncidd
cd /var/hack/bin; ./tivocid &

#1 Series 2 Directivo (192.168.0.20):
#############################################
# starting NCID CallerID
cd /var/hack/sbin; ./ncidd
cd /var/hack/bin; ./tivocid 192.168.0.22 &

#2 Series 2 Directivo (192.168.0.21):
#############################################
# starting NCID CallerID
cd /var/hack/sbin; ./ncidd
cd /var/hack/bin; ./tivocid 192.168.0.22 &

As you can see the series 2 tivos reference the HR10-250 when starting tivocid. This was setup by the enhancements script and then I modified the author file on the 2 series 2 tivo's.

Works great.
__________________
1 HR10-250 original HD zippered
1 Samsung SIRS4040R 146 Hours (40g + 120g) zippered
1 Hughes SD-DVR40 146 Hours (40g + 120g) zippered
Lifetime TiVo Subscription
1
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
merlincc is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2006, 04:26 PM   #1255
tbeckner
TiVo Fan
 
Join Date: Oct 2001
Location: Bend, OR, USA
Posts: 1,352
Quote:
Originally Posted by kevincol
Yes, I tried that exact syntax and always got the error message.
Last July, I attempted to find an easy way to eliminate the CRLF problem when using TELNET, so I could setup a simple command file for all of my DirecTiVos and I stumbled upon this option. This command works on all of my Windows XP Pro SP2 machines to all of my HDVR2s running 6.2, so maybe there are differences in the telnet program on different versions or a different definition for a DEC (Digital Equipment Corporation) VT100 terminal.

Sorry, are you up-to-date with your Service Pack and Patches? Or maybe your telnet program is different, I have listed my version below.

Telnet Version: 5.1.2600.2674 [5.1.2600.2674 (xpsp_sp2_gdr.050510-1528)]
Created: 8/29/2002
Modified: 5/10/2005

My batch file looks like:

telnet -t vt100 TiVo_Frontroom
Exit
__________________
Orig Join Date: 5/2000
TiVo 540 8.1 1/26/2007
Sony SVR-2000 3.0 5/23/2000
(3) Hughes HDVR2 6.2
(2) Hughes SD-DVR80 6.2
(2) Buggy HR24 6/25/2011
DirecTV 10/94
tbeckner is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2006, 04:47 PM   #1256
HUGE2U
Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 120
AlmostThere.png

Where is the AlmostThere.png in 3.1.5 (HR10-250) ? I looked in /tvbin/ but it was not there, and even when I put one there is didn't take. Is it somewhere else in this version. It was right there in 6.2.


Thanks,

HUGE
HUGE2U is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2006, 09:11 PM   #1257
rbautch
User
 
Join Date: Feb 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 3,628
Quote:
Originally Posted by HUGE2U
Where is the AlmostThere.png in 3.1.5 (HR10-250) ? I looked in /tvbin/ but it was not there, and even when I put one there is didn't take. Is it somewhere else in this version. It was right there in 6.2.


Thanks,

HUGE
On an HR10 its called PromScreen2Version7.NTSC.png.
__________________
DSR7000 x 4, HR10-250, Prom Modded R10

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
or
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
rbautch is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2006, 10:06 PM   #1258
Diana Collins
Registered User
 
Diana Collins's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: New York City Suburbs
Posts: 1,352
Quote:
Originally Posted by tbeckner
Last July, I attempted to find an easy way to eliminate the CRLF problem when using TELNET, so I could setup a simple command file for all of my DirecTiVos and I stumbled upon this option. This command works on all of my Windows XP Pro SP2 machines to all of my HDVR2s running 6.2, so maybe there are differences in the telnet program on different versions or a different definition for a DEC (Digital Equipment Corporation) VT100 terminal.

Sorry, are you up-to-date with your Service Pack and Patches? Or maybe your telnet program is different, I have listed my version below.

Telnet Version: 5.1.2600.2674 [5.1.2600.2674 (xpsp_sp2_gdr.050510-1528)]
Created: 8/29/2002
Modified: 5/10/2005

My batch file looks like:

telnet -t vt100 TiVo_Frontroom
Exit
Easiest way to disable crlf in Windows' telnet is to put "unset crlf" (or any other telnet configuration command) in a text file called telnet.ini and save it to your Windows/System32 directory. Then, telnet will startup with crlf unset everytime.
__________________
Current Setup: 2 Roamio Pros, 5 Minis on FiOS (all with lifetime)

Moderator, DBSDish.com 1999-2000
Co-Founder and Administrator, DBSForums.com 2000-2006
Diana Collins is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2006, 01:51 AM   #1259
SteelersFan
"On Welfare"
 
SteelersFan's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Saugus, CA
Posts: 819
Quote:
Originally Posted by Dan Collins
Easiest way to disable crlf in Windows' telnet is to put "unset crlf" (or any other telnet configuration command) in a text file called telnet.ini and save it to your Windows/System32 directory. Then, telnet will startup with crlf unset everytime.
Is it as easy as it sounds? Just open Word or Notepad and type unset crlf then save the file in the Windows/System32 directory?
__________________
6 x S2DTivos
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
!
HR21-700, HR21-100
SteelersFan is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2006, 03:15 AM   #1260
Vito the TiVo
Rockin' the Suburbs
 
Vito the TiVo's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Valencia, CA ..............(nuked by "24")
Posts: 918
Apparently not as easy as that. I tried it with no luck.
Vito the TiVo is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 09:15 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |