TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Mini
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 08-13-2014, 01:36 PM   #1
silleeone
Registered User
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 2
Mini suddenly stopped working - C130 error

We have a Roamio that is working fine along with a mini (using MoCa) that suddenly won't work. It is displaying a C130 error - no internet connection. It will connect to Tivo service, so obviously the Internet connection is fine. We've unplugged and rebooted everything several times. Any ideas?
silleeone is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2014, 04:01 PM   #2
tarheelblue32
Registered User
 
tarheelblue32's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Raleigh, NC
Posts: 1,678
Same thing happened to me a couple days ago. Here is the (likely) solution:

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...d.php?t=519994
tarheelblue32 is online now   Reply With Quote
Old 08-13-2014, 04:46 PM   #3
silleeone
Registered User
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 2
OMG, I love you so much right now! Thanks!
silleeone is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2014, 10:46 PM   #4
mr_smits
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 451
Quote:
Originally Posted by tarheelblue32 View Post
Same thing happened to me a couple days ago. Here is the (likely) solution:

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...d.php?t=519994
Thank you. Was a damn annoying evening with the Mini not working.
mr_smits is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2014, 10:07 AM   #5
woogs
Registered User
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3
Thanks - this happened to be as well. All my mini's stopped working.

Re specifying the host fixed it.

Settings -Remote & Devices - DVR connection
woogs is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2014, 06:34 PM   #6
wickerbill
Registered User
 
Join Date: Apr 2002
Location: Tulsa, OK
Posts: 144
What a nasty bug for the average TiVo customer. Why show a random error instead of just asking you to choose the host DVR again?
wickerbill is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2014, 01:38 PM   #7
pshivers
Retired!
 
pshivers's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Alhambra, CA
Posts: 126
Quote:
Originally Posted by woogs View Post
Thanks - this happened to be as well. All my mini's stopped working.

Re specifying the host fixed it.

Settings -Remote & Devices - DVR connection
Two out of Three of my Mini's had this problem last night (08/20/2014). Both Roamio's were working without a problem...

I was too tired to fix it last night (Or remember how to respecify the Host connection...)

Thanks for the reminder! Respecified my Host connection on the two errant Mini's this morning and all is working fine once again...

Maybe one of these days Tivo will get around to fixing the catch all C130 error message so that it reflects some remnant of truth as to the actual problem....
__________________
Paul Shivers
Charter Cable - Alhambra, CA
Tivo Roamio Pro
Charter CableCard Firmware Updated to PKEY_1.5.3_F.p.1101 All 6 tuners are now Active and Working!
Tivo Roamio
Tivo Mini (x3)

pshivers is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2014, 03:10 PM   #8
andyman58
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Midwest
Posts: 14
Mine did this last night before bed. Kept resetting routers and rebooting Roamios and Minis till I read this in the morning...Slept badly thinking of what the problem might be....
andyman58 is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2014, 01:59 PM   #9
mr_smits
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 451
Quote:
Originally Posted by wickerbill View Post
What a nasty bug for the average TiVo customer. Why show a random error instead of just asking you to choose the host DVR again?
Yes. The 'reboot' advice failed.

I actually ended up using the stream to the iPad option while the Mini was out of commission. It worked okay except for the never ending problem of how to prop it up so that it stays visible.
mr_smits is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:44 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |