TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Mini
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 3 votes, 5.00 average.
Old 08-06-2014, 08:55 PM   #31
hytekjosh
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 90
I haven't had the error since I added a POE filter in front of my tuning adapter. I'm wondering if that fixed it or maybe I just haven't been watching shows in progress.

hytekjosh is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2015, 04:35 PM   #32
yamsta
Registered User
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 5
I was getting V87 issues and solved it. See my post here: http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...7#post10732897

yamsta is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2016, 04:21 PM   #33
djlott
Registered User
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 3
MoCA Filter a MUST

I posted this in some of the other forums where users were having v87 connection issues with Bolt/Roamio to Mini. I hope it helps someone else save hours of troubleshooting:

---
Add me to the list of folks (chumps maybe?) that didn't think (or know) that I needed a MoCA PoE filter. After spending hours of troubleshooting, and then about $7.00 on Amazon for a MoCA filter, my TiVo Mini issues disappeared. I have a 1TB TiVo BOLT and a v2 Mini. The first night I set up the Mini I watched an entire hockey game in high def with no issue. After that, it never worked again. Weather? Network gods? I can't explain it but what I can say is that the MoCA filter worked in seconds.

For background, I am very proficient at home AV, computer networking, WiFi, etc. In addition, before I had Bolt/Mini, I had DirecTV with whole home DVR MoCA service working perfectly at all the same locations without a MoCA PoE filter. But when I moved to TiVo Bolt/Mini, nothing worked. Static IP addresses, removing splitters, simplifying the config, MoCA channels, etc. $7.00 MoCA filter worked immediately. What can I say? Get one.

Issues I had: v87 errors on Mini - would connect for maybe 5 seconds and then disconnect with V87 error. Could establish a network connection and view my recorded shows but could not stream.

djlott is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump







Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Advertisements





TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media


(C) 2016 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 08:59 AM.
Page generated in 0.11634207 seconds (43.10% PHP - 56.90% MySQL) with 18 queries