TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 07-26-2014, 04:02 PM   #1
emt612
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
Tcd74632

Hey I'm guessing I'm not the first on to ask, where can I find image of the TCD74632 HD? Instantcake doesn't have the model! winmfs keep saying not a tivo drive so I cant back it up to another drive, if I try to reinstall it in the tivo its stuck in a boot loop. Any help you can give will be much appreciated.
emt612 is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2014, 05:06 PM   #2
ThAbtO
TiVoholic by the bay
 
ThAbtO's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: SF Bay Area
Posts: 4,780
WinMFS will not work on Premiere S4 series. InstantCake is outdated.

Only JMFS and DVRBars work on S4.
__________________
Series 2 (PLS, sold)
TiVo HD 1TB (157 HD Hrs, PLS, "652")
Roamio! Oh, wait, Its Juliet!

~~~~~

The TiVo Apocalypse begins on Sat 2013 Feb 16 00:00 GMT!
ThAbtO is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 07:29 AM   #3
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,540
Quote:
Originally Posted by emt612 View Post
Hey I'm guessing I'm not the first on to ask, where can I find image of the TCD74632 HD? Instantcake doesn't have the model! winmfs keep saying not a tivo drive so I cant back it up to another drive, if I try to reinstall it in the tivo its stuck in a boot loop. Any help you can give will be much appreciated.
You left the 0 off of the end of that model number, but we still all know that's the original Premiere, the first of the Series 4s.

Read the DvrBARS thread, and then post a request for an image to it once you know how to use DvrBARS to restore it to a drive.
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is online now   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 08:59 PM   #4
emt612
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
Thank you for the help!
emt612 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 08:59 PM   #5
emt612
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
I have to post 10 times before I can send any PMs.
emt612 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 09:04 PM   #6
emt612
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
And I just found out I must post 5+ time to post an email!
emt612 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 09:06 PM   #7
emt612
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
I agree with the rules, makes it so you have to invest a bit before getting anything back.
emt612 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 09:07 PM   #8
emt612
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
4
emt612 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 09:07 PM   #9
emt612
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
3
emt612 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 09:07 PM   #10
emt612
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
2
emt612 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 09:08 PM   #11
emt612
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
1
emt612 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 09:12 PM   #12
emt612
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
0
emt612 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 09:14 PM   #13
squint
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 746
There's a sub-forum for testing posts but I don't know if posts there count.
squint is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 09:23 PM   #14
emt612
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
has anyone had issues where tivo would act like it was full but hd capacity was at 65% of full?
emt612 is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2014, 07:11 PM   #15
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,540
Quote:
Originally Posted by emt612 View Post
has anyone had issues where tivo would act like it was full but hd capacity was at 65% of full?
I seem to remember a post in the Premiere or Roamio forums (don't have anything newer than S3s myself, so don't spend a lot of time in either of those) about that issue or something similar, and I think it was sometime this year (2014), but I'm going to be mean to the newbie and let you hunt for it instead of me.
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is online now   Reply With Quote
Old 07-28-2014, 07:23 PM   #16
emt612
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
I prefer FNG but thanks for the direction!
emt612 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:09 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |