TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 06-12-2014, 12:20 PM   #4771
caddyroger
Registered User
 
caddyroger's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Some where out west
Posts: 1,632
Quote:
Originally Posted by lpwcomp View Post
The fact that originally, the path to ffmpeg.exe was wrong means you changed something. So please just check to make sure that there actually is a directory named TO THE TIVO on your E disk drive.
Here is a screen shot of folder in explorer.
Attached Images
File Type: jpg to the tivo.jpg (24.9 KB, 15 views)
__________________
Caddy
caddyroger is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 12:25 PM   #4772
gonzotek
tivo_xml developer
 
gonzotek's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Outside Phildadelphia
Posts: 2,220
Sounds like a Windows File permissions problem. Is the E drive a shared network drive?
__________________
Follow @pytivo on Twitter for project updates and more!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
A Web app for Roku Remote Control
gonzotek is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 12:38 PM   #4773
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,207
Quote:
Originally Posted by caddyroger View Post
Here is a screen shot of folder in explorer.
Quote:
Originally Posted by gonzotek View Post
Sounds like a Windows File permissions problem. Is the E drive a shared network drive?
+1.

For some reason, pyTivo cannot access the directory.

You might try running it from a "Command Prompt (Admin)".
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 01:45 PM   #4774
caddyroger
Registered User
 
caddyroger's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Some where out west
Posts: 1,632
Quote:
Originally Posted by gonzotek View Post
Sounds like a Windows File permissions problem. Is the E drive a shared network drive?
I gave the e drive permission to every one in all 4 entries. I hope that is how to set up sharing. Like i have mention earlier The old set worked ok to push programs. It the newer one from the last years that I am have problems with.
__________________
Caddy
caddyroger is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 01:46 PM   #4775
caddyroger
Registered User
 
caddyroger's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Some where out west
Posts: 1,632
Quote:
Originally Posted by lpwcomp View Post
+1.

For some reason, pyTivo cannot access the directory.

You might try running it from a "Command Prompt (Admin)".
How do you do that? put in book fo dummies form.
__________________
Caddy
caddyroger is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 02:01 PM   #4776
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,207
Quote:
Originally Posted by caddyroger View Post
How do you do that? put in book fo dummies form.
The same way you did before, just open a "Command Prompt (Admin)" instead of a "Command Prompt".

As to why the old one worked, I suspect it was running as a service with admin privileges.
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 02:42 PM   #4777
gonzotek
tivo_xml developer
 
gonzotek's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Outside Phildadelphia
Posts: 2,220
Quote:
Originally Posted by caddyroger View Post
How do you do that? put in book fo dummies form.
Make sure you stop the non-admin pytivo. Then open a File Explorer window and go to the pytivo directory. Then from the File Menu, you should see Open command prompt > Open command prompt as administrator.
Spoiler:
Open the command prompt as administrator, then startup pytivo.py as you have done before. If that gets things working you can continue to use it like that, or figure out the right permissions to give to the E:\To The Tivo directory so pyTivo can access it as non-admin.
__________________
Follow @pytivo on Twitter for project updates and more!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
A Web app for Roku Remote Control

Last edited by gonzotek : 06-12-2014 at 03:54 PM.
gonzotek is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 04:00 PM   #4778
caddyroger
Registered User
 
caddyroger's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Some where out west
Posts: 1,632
Quote:
Originally Posted by gonzotek View Post
Make sure you stop the non-admin pytivo. Then open a File Explorer window and go to the pytivo directory. Then from the File Menu, you should see Open command prompt > Open command prompt as administrator.
Spoiler:
Open the command prompt as administrator, then startup pytivo.py as you have done before. If that gets things working you can continue to use it like that, or figure out the right permissions to give to the E:\To The Tivo folder directory so pyTivo can access it as non-admin.
This is how the files are set up. It the same for for the tivo, to the tivo,and drive c.
Attached Images
File Type: jpg PROPERTIES 1.jpg (46.0 KB, 9 views)
__________________
Caddy
caddyroger is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 04:11 PM   #4779
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,207
Quote:
Originally Posted by caddyroger View Post
This is how the files are set up. It the same for for the tivo, to the tivo,and drive c.
I've found that Windows 8 seems to be designed to make it difficult for you to do anything. It's like M$ attitude is "We know what's best and you really don't want to do that, so we'll enforce the security we think is necessary no matter what your settings are."
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 04:27 PM   #4780
caddyroger
Registered User
 
caddyroger's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Some where out west
Posts: 1,632
Ok this what happening now. I attached a screen shot of the permissions I gave. Then I open command prompt with admin privileges. I get second screen shot. I open ie and enter localhost:9032 this screen will show up the 3 rd screen shot but then after clicking on my videos this will come up " this page can not be displayed".
Attached Images
File Type: jpg PROPERTIES 1.jpg (46.0 KB, 7 views)
File Type: jpg command 5.jpg (40.0 KB, 8 views)
File Type: jpg Pytivo web page.jpg (14.6 KB, 9 views)
__________________
Caddy
caddyroger is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 05:16 PM   #4781
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,207
Quote:
Originally Posted by caddyroger View Post
Ok this what happening now. I attached a screen shot of the permissions I gave. Then I open command prompt with admin privileges. I get second screen shot. I open ie and enter localhost:9032 this screen will show up the 3 rd screen shot but then after clicking on my videos this will come up " this page can not be displayed".
Why are you still trying to run it from Program Files?
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 05:41 PM   #4782
caddyroger
Registered User
 
caddyroger's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Some where out west
Posts: 1,632
Quote:
Originally Posted by lpwcomp View Post
Why are you still trying to run it from Program Files?
This is how I enter it.

1 Open command with admin privileges
2 Open ie
3 enter localhost:9032
4 click my videos.
That as far I has I can get.
__________________
Caddy
caddyroger is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 06:08 PM   #4783
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,207
Quote:
Originally Posted by caddyroger View Post
This is how I enter it.

1 Open command with admin privileges
2 Open ie
3 enter localhost:9032
4 click my videos.
That as far I has I can get.
What I am asking is why have you not installed pyTivo in its own directory. Start fresh.

Stop pyTivo.

Create C:\pyTivo

Copy pyTivo.conf from C:\Program Files\pyTivo to C:\pyTivo

Copy everything from pyTivo-master to C:\pyTivo

Start the pyTivo,py that is in C:\pyTivo not the one that is in C:\Program Files\pyTivo.
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 06:22 PM   #4784
caddyroger
Registered User
 
caddyroger's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Some where out west
Posts: 1,632
Quote:
Originally Posted by lpwcomp View Post
What I am asking is why have you not installed pyTivo in its own directory. Start fresh.

Stop pyTivo.

Create C:\pyTivo

Copy pyTivo.conf from C:\Program Files\pyTivo to C:\pyTivo

Copy everything from pyTivo-master to C:\pyTivo

Start the pyTivo,py that is in C:\pyTivo not the one that is in C:\Program Files\pyTivo.
I tried that yesterday with the same results. I'll it again later the computer I use for pytivo is in use is in use
__________________
Caddy
caddyroger is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 07:55 PM   #4785
caddyroger
Registered User
 
caddyroger's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Some where out west
Posts: 1,632
Quote:
Originally Posted by lpwcomp View Post
What I am asking is why have you not installed pyTivo in its own directory. Start fresh.

Stop pyTivo.

Create C:\pyTivo

Copy pyTivo.conf from C:\Program Files\pyTivo to C:\pyTivo

Copy everything from pyTivo-master to C:\pyTivo

Start the pyTivo,py that is in C:\pyTivo not the one that is in C:\Program Files\pyTivo.
I have a question that I might be misunderstanding.You said to stop pytivo. How do it check that? I always was rebooting the computer think that pytivo does not start when it is rebooted.
__________________
Caddy
caddyroger is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 08:38 PM   #4786
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,207
Quote:
Originally Posted by caddyroger View Post
I have a question that I might be misunderstanding.You said to stop pytivo. How do it check that? I always was rebooting the computer think that pytivo does not start when it is rebooted.
The ones you start can be stopped by doing a Ctrl-c (hold down the "Ctrl" key and hit the "c" key) while in the command window in which it is running.

To see if it is running as a service, do a Ctrl-Alt-Del, select Task Manager, then select the "Services" tab select any service named "pyTivo" or "python", right mouse and select "Stop". I was going to suggest you do this anyway. Post here if you find any so named.
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 09:18 PM   #4787
caddyroger
Registered User
 
caddyroger's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Some where out west
Posts: 1,632
Quote:
Originally Posted by lpwcomp View Post
What I am asking is why have you not installed pyTivo in its own directory. Start fresh.

Stop pyTivo.

Create C:\pyTivo

Copy pyTivo.conf from C:\Program Files\pyTivo to C:\pyTivo

Copy everything from pyTivo-master to C:\pyTivo

Start the pyTivo,py that is in C:\pyTivo not the one that is in C:\Program Files\pyTivo.
Ok this is what did just now . Check to see if pytvo or python is r.unning they are not
Open a command with admin rights.
Entered cd C:\pyTivo ehter then pytivo.py
Now I get this.
C:\pytivo>pytivo.py
Traceback (most recent call last):
File "C:\pytivo\pyTivo.py", line 15, in <module>
import httpserver
File "C:\pytivo\httpserver.py", line 16, in <module>
from Cheetah.Template import Template
File "C:\pytivo\Cheetah\Template.py", line 59, in <module>
from Cheetah.Compiler import Compiler, DEFAULT_COMPILER_SETTINGS
File "C:\pytivo\Cheetah\Compiler.py", line 35, in <module>
from Cheetah.Utils.Indenter import indentize # an undocumented preprocessor
ImportError: No module named Utils.Indenter

C:\pytivo>.

I think it is about time we quit on this ideal.
as least I did find out to copy and paste the command lines instead of using a print screen app.
__________________
Caddy
caddyroger is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 09:50 PM   #4788
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,207
Quote:
Originally Posted by caddyroger View Post
Ok this is what did just now . Check to see if pytvo or python is r.unning they are not
Open a command with admin rights.
Entered cd C:\pyTivo ehter then pytivo.py
Now I get this.
C:\pytivo>pytivo.py
Traceback (most recent call last):
File "C:\pytivo\pyTivo.py", line 15, in <module>
import httpserver
File "C:\pytivo\httpserver.py", line 16, in <module>
from Cheetah.Template import Template
File "C:\pytivo\Cheetah\Template.py", line 59, in <module>
from Cheetah.Compiler import Compiler, DEFAULT_COMPILER_SETTINGS
File "C:\pytivo\Cheetah\Compiler.py", line 35, in <module>
from Cheetah.Utils.Indenter import indentize # an undocumented preprocessor
ImportError: No module named Utils.Indenter

C:\pytivo>.
This is one reason I wanted you to use this rather that the one in Program Files. There is something seriously wrong with your installation. When you unzipped the file you downloaded, did you tell it to retain the directory structure?

Quote:
Originally Posted by caddyroger View Post
I think it is about time we quit on this ideal.
as least I did find out to copy and paste the command lines instead of using a print screen app.
That's up to you but bear in mind that it may not be easy to get back to where you were.
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 10:05 PM   #4789
951SoCal
Registered User
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 1
Anyone else notice the MIND server is not working right now?

Code:
INFO:pyTivo:Last modified: Fri Jun 06 13:08:06 2014
INFO:pyTivo:Python: 2.7.7
INFO:pyTivo:System: Windows-7-6.1.7601-SP1
INFO:pyTivo.beacon:Scanning for TiVos...
INFO:pyTivo.beacon:Roamio
INFO:pyTivo.beacon:TivoHD
INFO:pyTivo.beacon:Announcing shares...
INFO:pyTivo.beacon:Registering: MyMovies
INFO:pyTivo:pyTivo is ready.
INFO:pyTivo.video.video:[12/Jun/2014 20:13:29] Queued "C:\Users\Ryan\Downloads\A
ir crash\Air Crash Investigations - Season 1\Air Crash Investigations - 1x02 - R
acing The Storm.avi" for Push to Roamio
INFO:pyTivo:127.0.0.1 [12/Jun/2014 20:13:29] "POST /TiVoConnect HTTP/1.1" 200 -
INFO:pyTivo:127.0.0.1 [12/Jun/2014 20:13:34] "GET /TiVoConnect?Command=QueryCont
ainer&Container=MyMovies/Air%20crash/Air%20Crash%20Investigations%20-%20Season%2
01&Format=text/html HTTP/1.1" 200 -
Just sits there.... tried 5 times now. Was working earlier today.
951SoCal is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 10:49 PM   #4790
caddyroger
Registered User
 
caddyroger's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Some where out west
Posts: 1,632
Quote:
Originally Posted by lpwcomp View Post
This is one reason I wanted you to use this rather that the one in Program Files. There is something seriously wrong with your installation. When you unzipped the file you downloaded, did you tell it to retain the directory structure?

That's up to you but bear in mind that it may not be easy to get back to where you were.
Guess i believe we got to work. I re downloaded the master file to one of my hard drives instead of network drive. The network drive was only showing 15 files but my pc drive showed 21 files. I copied the new tivo master to pytivo folder. I open the command up and it looked ok. I open the web page up and clicked my videos. It went to the my videos page. I haven't tried to upload but Ii will in a few minutes. Thanks for the help
__________________
Caddy

Last edited by caddyroger : 06-12-2014 at 10:59 PM.
caddyroger is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2014, 10:33 AM   #4791
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,207
Quote:
Originally Posted by caddyroger View Post
Guess i believe we got to work. I re downloaded the master file to one of my hard drives instead of network drive. The network drive was only showing 15 files but my pc drive showed 21 files. I copied the new tivo master to pytivo folder. I open the command up and it looked ok. I open the web page up and clicked my videos. It went to the my videos page. I haven't tried to upload but Ii will in a few minutes. Thanks for the help
Glad to hear it.
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2014, 10:55 PM   #4792
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 14,034
I just did a quick install of PyTiVo and ffmpeg since I have been having issues recently with my Tivo Server from TiVo Desktop stopping. I don't know if it's becuase of the large amount of shows or what. I've also setup KMTTG.

But anyway. I have it setup and am able to transfer content back to my TiVos without issue.

But when I view the list of shows from the PC on the TiVo, it doesn't show up in groups. Is there some setting in PyTivo I need to enable to allow me to see the groups? I can turn groups on/off on the TiVo and it makes no difference.
__________________
Roamio Pro
TiVo Mini x4
Roamio Basic OTA
39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2014, 11:51 PM   #4793
wmcbrine
Resistance Useless
 
wmcbrine's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 9,076
Quote:
Originally Posted by aaronwt View Post
But when I view the list of shows from the PC on the TiVo, it doesn't show up in groups.
The HDUI and the SDUI have separate grouping controls (and pyTivo shares are forced to SDUI mode). Press "2" while viewing the pyTivo share.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
wmcbrine is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2014, 07:34 AM   #4794
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 14,034
Quote:
Originally Posted by wmcbrine View Post
The HDUI and the SDUI have separate grouping controls (and pyTivo shares are forced to SDUI mode). Press "2" while viewing the pyTivo share.
Thanks. I tried it but that didn't do anything. It had the same effect as me changing the groups on/off on the options page. Only pressing "2" is a shortcut instead of going to that page. I know when I had the TiVo Server running groups would show up.

I only set this up to emulate what TiVo Desktop does. So KMTTG will transfer shows to the PC automatically and then I setup PyTiVo and ffmpeg so I could view the list of shows and transfer them back when needed. But without grouping the list is very large since I have around 650 shows in there right now.
__________________
Roamio Pro
TiVo Mini x4
Roamio Basic OTA
39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2014, 07:53 AM   #4795
wmcbrine
Resistance Useless
 
wmcbrine's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 9,076
So to be clear, you're seeing the line "Groups sorted by date" (or "Groups sorted by name") at the bottom of the screen, and still not seeing groups in the list? And, you do have subdirectories (folders) within the pyTivo share?

Or... is this a flat directory full of .TiVo files, and you're relying on the internal metadata to group? Is that a thing TiVo Desktop does? pyTivo doesn't do that. It just reflects the operating system's directory structure.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
wmcbrine is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2014, 08:09 AM   #4796
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 14,034
Quote:
Originally Posted by wmcbrine View Post
So to be clear, you're seeing the line "Groups sorted by date" (or "Groups sorted by name") at the bottom of the screen, and still not seeing groups in the list? And, you do have subdirectories (folders) within the pyTivo share?

Or... is this a flat directory full of .TiVo files, and you're relying on the internal metadata to group? Is that a thing TiVo Desktop does? pyTivo doesn't do that. It just reflects the operating system's directory structure.
Yes just a folder full of shows, no sub-folders. TiVo Desktop would automatically put things in folders when you viewed them from a TiVo. But the folders didn't actually reside on the PC.

So it sounds like I need to manually put the shows in folders on the PC to see them in folders from the TiVo? Or is there a way to automate putting the shows in folders?
__________________
Roamio Pro
TiVo Mini x4
Roamio Basic OTA
39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2014, 09:46 AM   #4797
mickrussom
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 36
404 errors all the time

I keep getting 404s for videos Im attempting to push to Tivo Series3

INFO:pyTivo GET /TiVoConnect?Command=QueryItem&Url (url to video) 404

Example

INFO:pyTivo:192.168.0.203 [28/Jun/2014 07:55:11] "GET /TiVoConnect?Command=QueryItem&Url=http%3A%2F%2Fa%2Fb%3FConta iner%3D%2FNowPlaying%26id%3D%2FMyMovies%2FWhisper%252
0Heart.mp4 HTTP/1.1" 404 -

This is driving me nuts, I just updated to latest.

This used to work, I had to update for some other reason, but now basic things dont work. I even regenerated all the the pyc.

INFO:pyTivo:Last modified: Thu Jun 19 09:35:44 2014
INFO:pyTivo:Python: 2.7.3
INFO:pyTivo:System: Windows-post2008Server-6.2.9200
INFO:pyTivo.beacon:Scanning for TiVos...
INFO:pyTivo.beacon:Announcing shares...
INFO:pyTivo.beacon:Registering: MyMovies
INFO:pyTivo:pyTivo is ready.
INFO:pyTivo:192.168.0.203 [28/Jun/2014 08:03:30] "GET /TiVoConnect?Command=QueryContainer&Container=%2F HTTP/1.0" 200 -
INFO:pyTivo:192.168.0.203 [28/Jun/2014 08:03:30] "GET /TiVoConnect?Command=QueryContainer&Container=%2F HTTP/1.0" 200 -
INFO:pyTivo:192.168.0.203 [28/Jun/2014 08:03:33] "GET /TiVoConnect?Command=QueryContainer&Container=%2F HTTP/1.0" 200 -
INFO:pyTivo:192.168.0.203 [28/Jun/2014 08:03:35] "GET /TiVoConnect?Command=QueryFormats&SourceFormat=video%2Fx-tivo-mpeg HTTP/1.1" 200 -

INFO:pyTivo:192.168.0.203 [28/Jun/2014 08:04:00] "GET /TiVoConnect?Command=TVBusQuery&Container=MyMovies&File=%2FWh isperHeart.mp4 HTTP/1.1" 200 -
INFO:pyTivo:192.168.0.203 [28/Jun/2014 08:04:01] "GET /TiVoConnect?Command=QueryFormats&SourceFormat=video%2Fx-tivo-mpeg HTTP/1.1" 200 -
INFO:pyTivo:192.168.0.203 [28/Jun/2014 08:04:01] "GET /TiVoConnect?Command=QueryItem&Url=http%3A%2F%2Fa%2Fb%3FConta iner%3D%2FNowPlaying%26id%3D%2FMyMovies%2FWhisperHear
t.mp4 HTTP/1.1" 404 -

Last edited by mickrussom : 06-28-2014 at 09:54 AM.
mickrussom is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2014, 12:20 PM   #4798
wmcbrine
Resistance Useless
 
wmcbrine's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 9,076
Um... QueryItem has always returned 404, because pyTivo doesn't implement it. (I did eventually add it for Photos and Music, but not Video.) Apart from the 404 in the log, its absence has no detectable effect. It's even less meaningful for push than for pulls, because on push requests, the TiVo doesn't even make TiVoConnect queries.

Are you having an actual problem pushing or pulling?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
wmcbrine is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2014, 01:52 PM   #4799
mickrussom
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 36
Quote:
Originally Posted by wmcbrine View Post

Are you having an actual problem pushing or pulling?
Pull (from video share on my compute to the Tivo) problem - This used to work , but now when I ask for the video to pushed it wont get into the ToDo list.

The only reason I looked at these 404s is that for some reason it went from working with a large directory full of files (30-40 videos), one day it did not want to take files off of this share (C:\Users\username\videos), so I tried a number of things and the best hack so far is to put one file in the video share dir at a time and then it seemed to work. I tried shortening the path, changing the names of the files to shorter names, etc. Cant figure it out.

It seems its choking on specific movies without ever getting to ffmpeg. These at the moment seem to be MP4. But this same movie was transferred before.

I converted it to MKV (from MP4) and its still the same. Seems im only able to transfer AVI?

Last edited by mickrussom : 06-28-2014 at 02:14 PM.
mickrussom is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2014, 02:12 PM   #4800
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,207
Quote:
Originally Posted by mickrussom View Post
Pull (from video share on my compute to the Tivo) problem - This used to work , but now when I ask for the video to pushed it wont get into the ToDo list.
I'm a bit confused. How are you initiating the transfer? By selecting the share in "My Shows" on the TiVo (which would be a pull) or by selecting it for push in pyTivo or vidmger?

Quote:
Originally Posted by mickrussom View Post
The only reason I looked at these 404s is that for some reason it went from working with a large directory full of files (30-40 videos), one day it did not want to take files off of this share (C:\Users\username\videos), so I tried a number of things and the best hack so far is to put one file in the video share dir at a time and then it seemed to work. I tried shortening the path, changing the names of the files to shorter names, etc. Cant figure it out.
Is it possible that one file is causing the problem? Have you tried splitting the videos into two different shares and seeing if the problem only occurs with one the other?
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:50 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |