TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 03-29-2014, 09:07 PM   #1
Funkywabit
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
Have to keep signing in to Netflix

at least once a week I have to re-sign in to my netflix account on my tivo .. Anybody else have this problem?
Funkywabit is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2014, 07:53 AM   #2
MARKPIE
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 12
I do on the Bed room box, no so much on the Living room box. It's a pain with the Peanut upstairs, but the Slide on the LR Tivo makes it a breeze. Not sure why NetFlix can't keep me logged in.
MARKPIE is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2014, 10:04 AM   #3
richk2
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 38
I have same problem with roamio. Very annoying - is there no solution?
richk2 is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2014, 05:45 PM   #4
abigail99
Registered User
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 8
So annoying. Same problem here.
abigail99 is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2014, 10:51 AM   #5
sar840t2
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Edmonds, WA, USA
Posts: 79
I experienced this over the weekend. It's actually been several weeks since I had last used Netflix, so I'm not sure when the credentials actually expired.

My first reaction was "well, Netflix, given how little I use you, if you're going to periodically make me re-enter my email and password, maybe I should re-think the money I am giving you every month". But I'm not sure it's really Netflix's fault, maybe it's TiVo's fault.

I don't believe there have been any software updates applied to this box (Premiere Elite, aka XL4) since the last time I used Netflix. I do know that there were a couple of power-off/power-on cycles (due to having to replace a failed UPS), and I had assumed that those were the cause of it forgetting my credentials.

Mike
sar840t2 is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2014, 02:24 PM   #6
sar840t2
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Edmonds, WA, USA
Posts: 79
It happened again this weekend. There was definitely a reboot (and no OS upgrade) prior to this incident. So maybe they're not saving credentials over a reboot?

Does anyone know if the Roku has the same problem (maybe Netflix insists on this behavior?), or is it unique to TiVo?
sar840t2 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2014, 06:16 AM   #7
CrispyCritter
Purple Ribbon Wearer
 
Join Date: Feb 2001
Location: North Potomac, MD
Posts: 3,637
Quote:
Originally Posted by sar840t2 View Post
It happened again this weekend. There was definitely a reboot (and no OS upgrade) prior to this incident. So maybe they're not saving credentials over a reboot?

Does anyone know if the Roku has the same problem (maybe Netflix insists on this behavior?), or is it unique to TiVo?
It's not at all usual for TiVo. Most TiVo users don't see this problem (even after reboots), but there is a small subset that sees it often. It could be on either the TiVo side or the Netflix side, and I don't think anybody knows which yet. (My guess is that it's a problem with TiVo's back-end servers losing track of what version of the Netflix app you have and making you relogin upon app update, but that's just a guess). TiVo at one point was looking for folks with this problem; it might be worth giving them a call so they know it's affecting you.
__________________
CrispyCritter
TiVo Roamio:Felix TiVo Premiere:Bob TiVo XL4:Fred TiVo HDXL:Sharon TiVoHD:Susan
CrispyCritter is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2014, 09:19 AM   #8
NJ_HB
TiVo/MCE/PSP
 
NJ_HB's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Piscataway, NJ USA
Posts: 730
Quote:
Originally Posted by sar840t2 View Post
It happened again this weekend. There was definitely a reboot (and no OS upgrade) prior to this incident. So maybe they're not saving credentials over a reboot?

Does anyone know if the Roku has the same problem (maybe Netflix insists on this behavior?), or is it unique to TiVo?
This does not happen on my Roku or TiVoHD but on my Premier4XL.
NJ_HB is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2014, 06:25 PM   #9
sharkster
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Location: NV
Posts: 2,387
I have Roku 3 and this has never happened to me, using Netflix through the Roku. It must be something in the Tivo app.
sharkster is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:43 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |