TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 04-11-2014, 10:47 PM   #1
hungarianhc
Registered User
 
Join Date: May 2007
Posts: 49
Major HDMI issues w/ newest update (Actiontec MyWirelessTV)

Hi There,

Ever since the most recent update, my TiVo is having major issues. It looks like it's an issue with the HDMI, which is connected to my Actiontec MyWirelessTV (wireless HDMI solution). It worked fine in the past, and I tried it with all my other sources. It's only my TiVo Roamio that is having issues. The screen will flicker off from time to time, etc. It happens so often that my TiVo is now essentially unusable .
hungarianhc is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 04:35 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |