TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 04-04-2014, 05:14 PM   #1
ajwees41
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: Omaha,NE
Posts: 1,048
Cox ondemand via Tivo

So can we say that Cox ondemand via Tivo is not going to be released? anyone hear any info?
ajwees41 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2014, 05:26 PM   #2
sharkster
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Location: NV
Posts: 2,335
We don't have it with Charter either.

I haven't been able to figure out whether it's on the cable company end, or on the Tivo end for those of us who cannot access On Demand through our Tivos. It's frustrating, to say the least.
sharkster is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2014, 11:35 PM   #3
ajwees41
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: Omaha,NE
Posts: 1,048
Quote:
Originally Posted by sharkster View Post
We don't have it with Charter either.

I haven't been able to figure out whether it's on the cable company end, or on the Tivo end for those of us who cannot access On Demand through our Tivos. It's frustrating, to say the least.
it's on the cable end
ajwees41 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2014, 01:03 PM   #4
sharkster
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Location: NV
Posts: 2,335
Thanks! I had a feeling it was cable and not Tivo restricting it. So, they need to make the CableCARDs to accommodate this. Odd that they don't.

I figure it's because Charter wants people to use THEIR craptacular generic DVRs instead of putting that money toward Tivo.
sharkster is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2014, 01:05 PM   #5
LynnL999
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Irvine, California
Posts: 288
I'm able to get it on my tablet through the Contour app. It would be nice to have on TV, but it doesn't leave a huge gap for me.

I do wish Cox would make deals to permit us to get Showtime Anytime and Epix on my Roku.
LynnL999 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2014, 11:31 PM   #6
ajwees41
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: Omaha,NE
Posts: 1,048
Quote:
Originally Posted by sharkster View Post
Thanks! I had a feeling it was cable and not Tivo restricting it. So, they need to make the CableCARDs to accommodate this. Odd that they don't.

I figure it's because Charter wants people to use THEIR craptacular generic DVRs instead of putting that money toward Tivo.
it's not the cablecard, but stuff at the headenf
ajwees41 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 09:02 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |