PDA

View Full Version : Does Season Pass Recompute?


blstriker
03-13-2006, 11:14 PM
Hello,

My question is does Season Pass recompute? Let me explain. When I add a seaons pass currently, it says that some episodes will not be recorded because there *will not be enough space* This is because I guess it calculates by 14 days or so, if I don't delete anything, it will be full. However, I always delete shows after I watch, so there WILL be enough space to record.

Is the Tivo smart enough on season passes to schedule recordings that were previously not scheduled because of predicted lack of disk space?

Thanks!

blstriker

ZikZak
03-13-2006, 11:30 PM
Yes.

But if you're getting "not enough space" errors, you're probably using "Keep Until I Delete" way too much. Try to use that only for shows you plan to keep for months. This is because what the SPM won't do is allocate disk space to higher priority programs over lower priority ones.

blstriker
03-14-2006, 01:33 AM
Thanks ZikZak!