1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XL4 Doesn't Show Up on HD

Discussion in 'TiVo Series3 HDTV DVRs' started by takeagabu, Feb 6, 2013.

  1. takeagabu

    takeagabu New Member

    119
    0
    Oct 7, 2007
    I want to transfer shows from the XL4 to the HD, but the XL4 Doesn't Show Up on HD. The HD does show up on the XL4, though, and I am able to transfer shows from the HD to the XL4 just fine. Has anyone encountered this? I have contacted Tivo support 3 times, and they haven't been able to figure it out.
     
  2. ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay

    6,739
    9
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    Try reboot both?
     
  3. takeagabu

    takeagabu New Member

    119
    0
    Oct 7, 2007
    Tried:
    Rebooting both
    Rebooting router
    Verifying media access key is the same
    Enabling sharing on the devices
    Enabling network applications on the devices
    Tried both wireless and wired connections
    and probably some other stuff i'm too tired to remember
     
  4. unitron

    unitron Active Member

    16,390
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC

    Do you mean a Series 3 HD?

    A TCD652160?


    Give everything on your network that doesn't travel a fixed IP address. Can't hurt, might help.

    Also consider installing TiVo Desktop on PC on the same network and see which thing can see what.
     
  5. jrtroo

    jrtroo User

    4,066
    6
    Feb 4, 2008
    OP - No need to cross post.
     
  6. takeagabu

    takeagabu New Member

    119
    0
    Oct 7, 2007
    In case anyone is having similar issues, it turned out to be a problem with the router. It started to have other problems, and we finally got a new one from verizon, and now everything works fine.
     

Share This Page