1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XFINITY On Demand - V301 - App Temporarily Unavailable

Discussion in 'TiVo Coffee House - TiVo Discussion' started by scooby2, Oct 15, 2016.

  1. Oct 15, 2016 #1 of 137
    scooby2

    scooby2 Member

    176
    0
    Dec 24, 2001
    Chicago, IL
    For the last two days, I have been receiving the V301 error when trying to use the XFINITY On Demand app on my Roamio and Mini. I called Comcast and verified with them that my CC was properly paired but that did not help.

    Is anyone else experiencing this error?

    Thanks,
    Scooby
     
  2. Oct 16, 2016 #2 of 137
    lessd

    lessd Well-Known Member

    7,787
    28
    Jan 23, 2005
    CT
    Just used Comcast OD, no problem in Hartford CT
     
  3. Oct 16, 2016 #3 of 137
    test drive

    test drive Member

    37
    0
    Jan 23, 2010
    yes, same issue here. 3 tivo boxes all getting error message v301. just started within the last week. we are in sf bay area
     
  4. Oct 16, 2016 #4 of 137
    jamesmstone

    jamesmstone New Member

    5
    0
    Jan 2, 2008
    Same thing with me on Friday. We were watching American Horror Story and it just cut out about half way through and hasn't been back since. I live in San Jose. Might be a Bay Area thing.

    Sent from my TF700T using Tapatalk
     
  5. Oct 16, 2016 #5 of 137
    steve16823

    steve16823 New Member

    8
    0
    Jul 19, 2004
    Same problem here. Chicago area. I can get to other VOD services (such as Netflix) but Xfinity hasn't worked for a couple of days.
     
  6. Oct 16, 2016 #6 of 137
    chiguy50

    chiguy50 Active Member

    533
    38
    Nov 9, 2009
    Atlanta, GA
    XOD is still working for me here in the ATL. For now.:rolleyes:
     
  7. Oct 16, 2016 #7 of 137
    bobk119

    bobk119 New Member

    1
    0
    Oct 10, 2015
    I'm having this problem too in SF Bay Area Palo Alto digital system. Comcast no help. Sending a technician Monday morning will post again if I learn anything.
     
  8. Oct 16, 2016 #8 of 137
    printis

    printis New Member

    6
    0
    May 9, 2002
    This is a Tivo problem not Comcast. I successfully get Xfinity on Demand on all my other devices, IOS, Web clients, etc. Only Bolt and two Tivo Premiers fail to connect. I get the 301 error others have gotten.
     
  9. Oct 16, 2016 #9 of 137
    eamohn

    eamohn New Member

    1
    0
    Dec 5, 2009
    Off here is SF East Bay too.
     
  10. Oct 16, 2016 #10 of 137
    leiff

    leiff Member

    515
    1
    Aug 24, 2005
    HAs anyone called TiVo?
    Same here north-bay
     
  11. Oct 16, 2016 #11 of 137
    TiVoMargret

    TiVoMargret VP Product Dev & Chief Design Officer, TiVo

    360
    64
    Feb 2, 2008
    Silicon Valley
    We are aware of this issue, and are working with Comcast to resolve it. If you are somewhere other than the SF Bay Area or Chicago and are seeing the V301 error, please let me know.

    -- Margret
     
  12. Oct 16, 2016 #12 of 137
    karlbonde

    karlbonde New Member

    1
    0
    Apr 8, 2016
    Portland, Oregon too? We had power outages yesterday, due to a wind storm, but I do not know if it is related to this or not.
     
  13. Oct 16, 2016 #13 of 137
    nbi

    nbi New Member

    8
    0
    Oct 16, 2016
    V301 problem now for 2 days for Xfinity VOD in Naperville (far west Chicago area). First time this ever happened. Have used the Tivo XOD app many times previously without major incidents. Got a Comcast tech support appointment for tomorrow, but suspect it will be a waste of time as nothing on my end changed. Either a faulty app was made available or something that the app depends on was changed without a corresponding app modification.
     
  14. Oct 16, 2016 #14 of 137
    nbi

    nbi New Member

    8
    0
    Oct 16, 2016
    This forum doesn't allow messaging anyone if the originator's post count is less than 10. Hopefully Margret is monitoring this forum.
     
  15. Oct 16, 2016 #15 of 137
    owensnw

    owensnw New Member

    1
    0
    Oct 16, 2016
    Same issue here in Portland area, Wilsonville to be exact now for at least 24 hours.
     
  16. Oct 16, 2016 #16 of 137
    fduarte

    fduarte New Member

    10
    0
    Oct 16, 2016
    Need 10 posts to PM Margret

    1 of 10
     
  17. Oct 16, 2016 #17 of 137
    fduarte

    fduarte New Member

    10
    0
    Oct 16, 2016
    Need 10 posts to PM Margret

    2 of 10
     
  18. Oct 16, 2016 #18 of 137
    fduarte

    fduarte New Member

    10
    0
    Oct 16, 2016
    Need 10 posts to PM Margret

    4 of 10
     
  19. Oct 16, 2016 #19 of 137
    fduarte

    fduarte New Member

    10
    0
    Oct 16, 2016
    3/10
     
  20. Oct 16, 2016 #20 of 137
    fduarte

    fduarte New Member

    10
    0
    Oct 16, 2016
    5/10
     

Share This Page