1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Xfinity On Demand option missing

Discussion in 'TiVo Roamio DVRs' started by warner, Aug 22, 2013.

  1. warner

    warner New Member

    25
    0
    Jul 31, 2001
    Concord, CA
    Just hooked up my Roamio Plus this afternoon and I believe I have my cable card paired correctly. At least, I am getting all my channels, including all my premium channels. But I'm not seeing Xfinity On Demand under Find TV, Movies & Videos. This is where I would find it on my Premier XL. Is Xfinity on Demand showing up for anyone?
     
  2. Dan203

    Dan203 Super Moderator Staff Member TCF Club

    37,464
    170
    Apr 17, 2000
    Nevada
    Force a couple calls. Their server has to enable this option on your box and for that to happen it needs to know you're in the proper area.

    If that doesn't work call them and see if they have to flip a switch on their end.
     
  3. warner

    warner New Member

    25
    0
    Jul 31, 2001
    Concord, CA
    Called Comcast again last night and the rep said everything is setup properly and insisted this was Tivo's issue. Called a 3rd time this morning and got another rep who transferred me to a "tivo specialist" this time. This tivo specialist was very helpful and knowledgeable. Even knew about the Roamio. He said the card was paired yesterday but the app was not added until later in the night. I just have to wait 24 to 48 hours.

    p.s. As I'm typing this, I just got an email asking me to fill out a survey about my experience with Tivo Customer Support today. I never called Tivo customer support directly. So, now i'm wondering if I spoke to Comcast or if Comcast transferred me to Tivo.
     
  4. CrispyCritter

    CrispyCritter Purple Ribbon Wearer

    3,646
    1
    Feb 28, 2001
    North...
    Comcast wouldn't have any idea or any way of finding out, about the app being added, so I suspect you were talking to TiVo.
     
  5. ydc

    ydc Member

    40
    0
    Nov 17, 2002
    Castle Rock, CO
    I ran into this on a Premiere recently. I had to force a network connection and then restart the TiVo. Once I did that, XOD showed right up. Maybe the same issue for the Roamio.

    Here's the support doc from TIvo I found on this:

    http://support.tivo.com/app/answers/detail/a_id/2261/kw/xfinity on demand#noapp

    Hope that helps!
     
  6. Millionaire2K

    Millionaire2K New Member

    161
    0
    Jun 15, 2008
    Philadelphia
    Just installed my box. It took 1 6 min call to Comcast to get CC and all my premium ch's working. After 2 more forced network connections to be safe and a Tivo restart; Xfinity shows up and work great.
     
  7. jfh3

    jfh3 New Member

    4,469
    0
    Apr 15, 2004
    Denver area
    I see XOD, but get the 301 error when it launches
     
  8. Dan203

    Dan203 Super Moderator Staff Member TCF Club

    37,464
    170
    Apr 17, 2000
    Nevada
    On the Premiere you usually have to reboot for that to go away.
     
  9. Millionaire2K

    Millionaire2K New Member

    161
    0
    Jun 15, 2008
    Philadelphia
    Or just try again. Or try a different show if you get the error after picking a show.
     

Share This Page