1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Xfinity on demand and the Roamio Plus

Discussion in 'TiVo Roamio DVRs' started by lessd, Aug 31, 2013.

  1. wco81

    wco81 Member

    380
    1
    Dec 28, 2001
    San Jose, CA
    You guys are making me paranoid.

    Haven't checked On Demand in weeks, now wonder if it will even work.
     
  2. HSW

    HSW New Member

    76
    0
    Oct 24, 2003
    Chicagoland
    My mother-in-law's Roamio (60062 area) was working for On-Demand, now it's not working.
     
  3. gweempose

    gweempose Active Member

    2,449
    4
    Mar 23, 2003
    Northbrook, IL
    I think 60062 and 60089 are both fed form the same headend (Mount Prospect?). They obviously did something recently to f*** up the VOD.
     
  4. drebbe

    drebbe Carbon Blob

    139
    0
    Apr 11, 2012
    Sector 7G
    Yes it certainly seems that way. 60089 used to be the Rolling Meadows headend but in the last few months I think we got switched to Mount Prospect.

    I got through to Comcast's National Repair Center. The tech acknowledged that there is a problem specific to this area and a few others around the country. They do not know yet what has gone awry, but unlike the issue with VOD freezing after a few seconds which is a specific account/cable card issue, this problem is most likely at the headend.
     
  5. WVZR1

    WVZR1 Member

    270
    0
    Jul 30, 2008
    The WV...
    I've had VOD for a very long time but I seldom use it. I tried Sunday to catch up with a few episodes of Mad Men and I ended up with a 2 channel stereo feed rather than 5.1 to my receiver. I hadn't noticed this previously but like I mentioned I don't use it often. I checked a couple different shows also and ended up with 2 channel and not 5.1. Yesterday the same episodes were in 2 channel but I tried another show and got 5.1.

    I posted in the Premiere section with no responses and I thought I might just ask here since this thread seems to have some recent activity.

    I believe I could post Show and episode # if someone would check and se what theirs is doing. My TiVo is HDMI to the display and optical to the receiver. I've no issues with any other audio except from time to time a delay/lip-sync.
     
  6. gweempose

    gweempose Active Member

    2,449
    4
    Mar 23, 2003
    Northbrook, IL
    Thanks for the update! It sounds like there is nothing we can really do except sit tight for now and hope Comcast figures it out.
     
  7. Pejota

    Pejota New Member

    16
    0
    Sep 5, 2013
    I'm on Comcast in Central Florida and OnDemand has been working fine here since it showed up a few weeks ago. I just noticed today though that it has disappeared completely from my TiVos. It's not even on the Select Video Providers menu. I did restart my Roamio Plus today as I was setting up a new Mini, but I don't know if that's related.

    Has anyone with the issue in Illinois tried restarting their TiVo and seen if OnDemand is still there when it finishes? I wonder if my issue is related.
     
  8. gweempose

    gweempose Active Member

    2,449
    4
    Mar 23, 2003
    Northbrook, IL
    I just rebooted my Roamio and one of my Premieres. Xfinity On Demand is still there, but I'm getting the same "tivocardio" error as before when I try to ask it.
     
  9. HSW

    HSW New Member

    76
    0
    Oct 24, 2003
    Chicagoland
    Still no luck. Michael at the National Repair Center was supposed to contact me last nite but no call. He said he had to send an email out because he was not sure what the cause is.
     
  10. mjcxp

    mjcxp Member

    68
    0
    Nov 22, 2013
    Tivo Xfinity on Demand was working perfectly for me since it became available last month. I just noticed yesterday that when i click on it I get the following error: "Service Error. Unable to process request. Please call customer service. The locale code is (tivocardio-ch2-a4p.comcast.com)." I am located in Illinois if that matters. Hopefully Comcast will get it figured out.
     
  11. gweempose

    gweempose Active Member

    2,449
    4
    Mar 23, 2003
    Northbrook, IL
    Yep. This is the same error that we are all getting. HSW has been in contact with the Comcast National Repair Center, and they are apparently aware of the problem. I'm thinking that we should all call. Perhaps it will help to light a fire under their butt if more people complain about this.

    The phone number is (877) 761-5015, option 3.
     
  12. TiVoJimmy

    TiVoJimmy Member

    61
    0
    Jan 3, 2005
    Same error here in 60089. haven't called yet.
     
  13. dmk1974

    dmk1974 DA BEARS!!!

    549
    0
    Mar 7, 2002
    Cary, IL
    Same error here in 60013 (not on a Roamio, but 2 Premiere's and all 4 linked Mini's).
     

    Attached Files:

  14. slowbiscuit

    slowbiscuit FUBAR

    3,507
    19
    Sep 19, 2006
    In the ATL
    We see this error (C17, I think) all the time, but just have to hit play a few times until we get the video to play. I think it might be a VOD capacity limitation given that the video actually comes down a tuned QAM channel to your Tivo.
     
  15. drebbe

    drebbe Carbon Blob

    139
    0
    Apr 11, 2012
    Sector 7G
    Not the same problem. We don't even get the labyrinthine menus to select a program to play. We just get the service error after selecting "Xfinity On Demand" under "Find TV, Movies and videos" in TiVo Central
     
  16. blips

    blips Active Member

    1,926
    0
    Oct 20, 1999
    Bartlett, IL
    I also get this error. I thought it was because I just switched from the Tivo Premiere to the Roamio last Friday. I tried to call last night but the wait time was a 1/2 hour and I only had 20 minutes before I had to run out. So I hung up.
     
  17. ffitzgerald39

    ffitzgerald39 Member

    35
    0
    Apr 17, 2011
    Buffalo...
    I am also in 60089. Reached Comcast level 2 service who said it was a known problem in northern Illinois. They don't know the cause. They took down all the cable card numbers and the TIVO serial number. They are not sure how soon it will be fixed.
     
  18. ToastyZ71

    ToastyZ71 New Member

    37
    0
    Sep 26, 2013
    Whatever the issue, it must be your specific headend, I'm in 60490 served out of Romeoville and VOD is still working here. Hope you're fixed up soon. It's good that the National Repair Center is up on it, they were quite helpful with my Cablecard issues
     
  19. gweempose

    gweempose Active Member

    2,449
    4
    Mar 23, 2003
    Northbrook, IL
    Since so many people are affected by this, perhaps TiVo can go to bat for us and speed things up. How do we make this happen?
     
  20. NorthAlabama

    NorthAlabama tabasco rules

    5,387
    6
    Apr 19, 2012
    sweet home, al
    maybe tivo should pull a "dish, tx" and strike a marketing deal with your town??? :D
     

Share This Page