1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wierd problem with "In the Flesh"

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by lpwcomp, Jun 4, 2013.

  1. lpwcomp

    lpwcomp Active Member

    8,075
    2
    May 6, 2002
    John's...
    Premiere using HDUI

    Bring up Guide

    Navigate to Thursday(06/06/2013) night on BBCAHD

    Select "In the Flesh"

    Select "Season Pass & other options"

    After a few seconds, I get a screen with

    Get this show
    Cast
    Crew
    Bonus features

    to the right. Almost immediately this changes to a screen with blue background with light blue box in the middle, inside of which is a non-spinning, light blue dotted circle and the phrase "One Moment..". After a bit of this, I am thrown to "TiVo Central".
     
  2. andyf

    andyf Active Member

    1,176
    2
    Feb 23, 2000
    Houston,...
    Confirmed. Happens to me too. Of course the menu is on the left ... not the right. Also does it for the later showing also, but not for Top Gear which follows it.
     
  3. lpwcomp

    lpwcomp Active Member

    8,075
    2
    May 6, 2002
    John's...
    It was to my right when I was typing since the TV was behind me. That's my story and I'm sticking to it. :D
     
  4. JoeKustra

    JoeKustra Cable only

    5,727
    44
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    And yet another program that looks good on Zap2It but not TiVo. Pesky programs that are repeats but we call new. Someday. Maybe we should prohibit shows from outside the U.S.A.?
     
  5. mattack

    mattack Active Member

    20,734
    4
    Apr 9, 2001
    sunnyvale
    Write up a bug on forums.tivo.com
     
  6. sharkster

    sharkster Well-Known Member

    3,895
    98
    Jul 3, 2004
    NV
    I just set up this show to record today. But since it is just three episodes I went in and manually chose each one. Hopefully it records ok. I believe the first episode is recording right now.
     
  7. sieglinde

    sieglinde New Member

    5,375
    0
    Aug 11, 2002
    Sebastopol, CA
    Mine worked first time fine.
     

Share This Page