1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Troubleshooting - No Channels

Discussion in 'TiVo Roamio DVRs' started by cousin01, Jan 17, 2014.

  1. cousin01

    cousin01 New Member

    11
    0
    Nov 19, 2004
    Carlsbad, CA
    Roamio Plus. In operation for approximately 2 months. Suddenly stopped working on all channels. Tivo suggest try new Cable card. Tried two different cable cards. Both pair correctly, but still no channels.

    The CC conditional access screen shows correct info for:
    CON: Yes EBCP: Yes VAL: V 0x*

    Here is the interesting thing. there is no further data on the Conditional access screen. Tivo support says there should be additional info. Indeed , on my series three I do get a lot more info on that conditional access screen.

    DVR diags show all tuners have tuned to proper channel number but there is no signal data - Freq, SN etc.

    I have a truck roll for Sunday AM, but I am thinking I have a bad Tivo.

    Any ideas?
     
  2. ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay

    6,733
    8
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    Try re-running Guided Setup.
     
  3. cousin01

    cousin01 New Member

    11
    0
    Nov 19, 2004
    Carlsbad, CA
    Update:

    Had to reset the Tuning Adapter. thought I had done that but service rep said proper procedure is to disconnect power and usb then reconnect power only. Wait for TA to show ready. then connect usb.

    Now the conditional access screen has 8 additional lines of information below the CON, EBCP, VAL line.

    Everything working now!
     

Share This Page