1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tivo roamio time Warner nyc tuning adapter

Discussion in 'TiVo Roamio DVRs' started by ihtc, Sep 21, 2013.

  1. ihtc

    ihtc New Member

    7
    0
    Apr 2, 2010
    I just changed from a premiere to a roamio base model. When I called time Warner to pair my Cable card we had issues seeing EMM I have i believe it was. I was then told to unhook my tuning adapter. The lady told me someone else had similar issue with a roamio. Without the tuning adapter everything is going now fine. We tested several switched video channels and all works. I I found it strange and so did the cable card support rep. But this is now two cases of this she said. I figured I'd share and get the tivo community input.

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
     
  2. AdamNJ

    AdamNJ New Member

    387
    0
    Aug 22, 2013
    Dunellen, NJ
    Have you restarted the Roamio yet? I would guess that the Roamio still has the channel map from before u disconnected the TA. And whatever sdv channels u tried were already available on the network.
     
  3. ihtc

    ihtc New Member

    7
    0
    Apr 2, 2010
    Yea I haven't tested a reboot yet . See we had to disconnect the TA in order to even get the TiVo to work . Possible time warmer will have to get a new tinder adapter or firmware update or maybe. TiVo needs to update . I'm tempted to leave all alone since it's working now and the mini is up and running well too now. Sadly as many TiVo owners know setup can be a pain because of these cable cards and companies .when I do reboot I'll update here too in case others have a similar situation .
     
  4. RustySTL

    RustySTL Member

    66
    0
    Feb 26, 2007
    I had the same issue. Tivo says it's a known issue, no eta on a fix though. I haven't restarted it yet, but I only had 2 tuners working, now all 6 work. We'll see what happens after restarting.
    I have a Motorola MTR700 TA.
     

Share This Page