1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tivo Boop/Beep Sounds work sometimes

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by ohboy710, Sep 28, 2012.

  1. ohboy710

    ohboy710 Member

    57
    4
    Jun 30, 2008
    I've seen other posts but I still need explanation. I had an LCD TV connected to my Premier Tivo with an HDMI cable and the beeps/boops worked great. Last night I bought a new LED TV, also hooked up with the same HDMI cable and now I don't hear any Beeps/Boops - however they DO work when going into the setup menus (the old non-HD menus). They don't make sound for fast forward, or my shows etc, but the old menus like settings etc DO make the sounds. I'm a bit confused as to why, and is there anyways to fix this. I, unlike a lot of people, like the sounds!
     
  2. innocentfreak

    innocentfreak Active Member

    8,962
    6
    Aug 25, 2001
    Florida
    IIRC, on one of the audio settings the sounds will only work sometimes. Try changing the audio output on the TiVo.
     
  3. news4me2

    news4me2 Member

    107
    0
    Jul 10, 2010
    Indianapolis
  4. jenz

    jenz New Member

    43
    0
    Sep 19, 2009
    Same problem, Elite/4 hooked straight to LCD via HDMI, I got all 3 beeps when FF multiple times, etc. Replaced LCD with LED, checked that audio is still on PCM, and while I get sound effects in menus, I only get one beep even when I hit the FF 3x (should have 3 beeps).

    If it helps, I went from a Sony XBR4 to a Sony HX 950.
     

Share This Page