1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The 14.9.2.2 changelog thread

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by crxssi, Dec 15, 2011.

  1. Joe Siegler

    Joe Siegler New Member

    780
    0
    May 10, 2000
    Garland, TX
    Here's another one, although I can't recall the last time I actually used this feature.

    "Save to VCR" is gone. :)
     
  2. MC Hammer

    MC Hammer New Member

    177
    0
    Jul 28, 2011
    Save to VCR has been gone for a while now.
     
  3. forum1

    forum1 TiVo user since 2000

    66
    0
    May 24, 2011
    It happened again, on the same unit. Again, rebooting cleared the error. Looking back at the recording history I can see that scheduled recordings were missed with the explanation "This program was not recorded because the video signal was unavailable."
     
  4. Tony Chick

    Tony Chick New Member

    180
    0
    Jun 20, 2002
    Sherman...
    So 14.9.2.2 seems to have pretty much ruined my Premiere. I had no tuning or TA problems before, now I have 2 problems which others seem to also have.
    1. Some mornings, the TA power light is blinking and the Tivo says there is no TA. I pull the USB on the TA and reconnect and it usually recovers.
    2. Many recordings do not complete due to the "Problem with the signal on this channel, trying again" message. This also happens while watching live TV, it happens in the middle of a program not when first changing to the channel. Changing channels then back usually fixes it. I think these are all SDV channels using the TA but I can't swear to it.

    I just can't rely on it to record anymore.
     
  5. aaronwt

    aaronwt UHD Addict

    19,192
    25
    Jan 31, 2002
    Northern...
    What does it show up as now?
     
  6. Joe Siegler

    Joe Siegler New Member

    780
    0
    May 10, 2000
    Garland, TX
    Nothing, it's just "gone".
     
  7. aaronwt

    aaronwt UHD Addict

    19,192
    25
    Jan 31, 2002
    Northern...
    I'll need to look closer at the next time I burn something to disc for my GF.
     
  8. crxssi

    crxssi Veteran TiVo User

    2,791
    0
    Apr 5, 2010
    Like others, I have been unable to replicate this behavior. I can transfer a video from my computer using PyTivo, then go to the "My Shows" and delete it, just as before, using the clear key, without having to select and view the description first.
     
  9. crxssi

    crxssi Veteran TiVo User

    2,791
    0
    Apr 5, 2010
    Unfortunately, I just got my first TiVo intro animation again while navigating. I was on My Shows in the SDUI and pressed the "TiVo" button and got the cartoon animation.

    This means the bug is NOT completely fixed. However I am leaving it in "positive" for the moment, because it still seems to be far less frequent than before.
     
  10. aaronwt

    aaronwt UHD Addict

    19,192
    25
    Jan 31, 2002
    Northern...
    I noticed on the first post you state

    I still have the option of 5 episodes. It defaults to 10 but I can still choose 5.
     
  11. crxssi

    crxssi Veteran TiVo User

    2,791
    0
    Apr 5, 2010
    Thanks for catching that. It is what I get for not confirming something first :) I get the same behavior as you do. Not sure if this is positive or negative... I don't really want to have a section that is "neither" (no need to complicate it). So I will change it and just leave it as negative, with the premise that a change that is neither positive or negative is basically negative, since it is a change that people have to adjust to.
     
  12. lessd

    lessd Active Member

    7,697
    5
    Jan 23, 2005
    CT
    V14.9.2.2 has improved the QAM channel scan by not checking all the scramble channels as it did before, this has no meaning for anybody using a cable card. Now it just checks the analog channels you may not receive anymore, but it easy to un-check the analog channels you don't get and check the HD ones you you get.
     
  13. Joe Siegler

    Joe Siegler New Member

    780
    0
    May 10, 2000
    Garland, TX
    I'm not using PyTiVo - just the TiVo Desktop software. Happens to me every single time. Self created video, or internet downloaded video. Doesn't matter, happens 100% of the time for me.

    I didn't think to report that. I get the animation quite a few times - mostly when I hit the big TiVo button on the remote. I've never seen this come up before this version unless I was rebooting, or I hit "0" from Now Playing. This one is new to me.

    I was the one who brought that up. To clarify, I said it DEFAULTS to 10. It used to default to 5. Not that you couldn't pick 5.
     
  14. crxssi

    crxssi Veteran TiVo User

    2,791
    0
    Apr 5, 2010
    Well, it is not new to others, who have been plagued with this SDUI bug since the last two updates. I was having it appear at least once every day. Now it has happened only once since the update.

    This is troubling. I am posting a followup on the related thread hopefully to gather more statistics on it: http://www.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?t=471010
     
  15. Joe Siegler

    Joe Siegler New Member

    780
    0
    May 10, 2000
    Garland, TX
    That's bizarre. I'm now seeing the opening animation come up a lot, whereas I never saw it before. The thing I'm seeing where I can't delete internet or manually created video with the clear button, and all of you guys can do it?

    I wonder what the deal is here.
     
  16. ldwaard

    ldwaard New Member

    7
    0
    Oct 20, 2008
    Has anyone else noticed the guide filters not working correctly? When I enable the filter and go back to the guide it's empty. If I go back into the filter setup and exit back to the guide it seems to work, but it's rather annoying to have to go back into the filter twice to get it to work. I use the HDUI, but not sure that's relevant for the guide info.
     
  17. crxssi

    crxssi Veteran TiVo User

    2,791
    0
    Apr 5, 2010
    I attempted to replicate this by setting a filter of "Comedy" with no sub category. Went back to the guide and everything not comedy was greyed out. So it seems to be working properly for me.
     
  18. DavidTigerFan

    DavidTigerFan No, not Detroit. TCF Club

    11,952
    48
    Aug 18, 2001
    Charleston, SC
    This is a hard one I think for you guys to replicate, but I set up a season pass for the Daily show. First run only, 5 episode max. For some reason it's still recording the episodes that are marked as repeats. I can see "R" in the guide data. I have confirmed numerous times that I marked First Run only. Does this have anything to do with the 28 day rule?

    In fact it did it again the night before last with Suburgatory.
     
  19. trailmix

    trailmix New Member

    42
    0
    May 18, 2009
    This has been a long-standing problem with the Daily Show and Colbert Report although it is not as bad as it used to be. Piers Morgan Tonight has carried on the tradition of Larry King Live in being the worst offender (every repeat records).
     
  20. MoBoost

    MoBoost New Member

    27
    1
    Jan 6, 2007
    I've been having this same problem. Sometimes, if you wait a few minutes it will eventually load. Yeah, it's concurrent for me with the update.
     

Share This Page