1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SPECIAL THREAD: Channel line-up errors (no discussion)

Discussion in 'TiVo Series 1 - UK' started by OzSat, Jan 15, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. OzSat

    OzSat Very Nice Moderator

    5,049
    0
    Feb 15, 2001
    Oxfordshire, UK
    Please use this thread to report problems with your channel line-up.

    Before you report a problem - ensure you have done the following:
    1: Check the missing channel does not just require you to select it in - 'Messages & Setup' - 'My Preferences' - 'Customise Channels' - 'Channels I Receive'
    2: If it is still missing then perform a 'daily call' and 60 minutes after the call is marked 'successful' perform option 1 (above) again.

    If it is still missing then post the following information:
    Your service provider (Platform):
    Your postcode:
    The missing channel (name):
    The missing channels EPG number:

    If your preferred platform is not listed - then post as much information as possible here (ie: post code and channel line-up) and it can be investigated. However, you may need to contact TiVo Customer Services regarding set-top-box compatibility.

    Please keep the reports in this thread to channel line-up errors and NOT programming issues which should be in SPECIAL THREAD: Programme/Listing Errors

    If you feel the report needs discussion, then please enter a link from your error report to SPECIAL THREAD: Discussion of listing/channel problems


    Please note the following:
    1: This thread is an unofficial way of reporting these errors although they will be reviewed. The only official way to report these errors is to 'phone TiVo CS.
    2: Any discussion post in this thread will be deleted without notice - although the mods may post confirmation of action regarding reports!
     
  2. OzSat

    OzSat Very Nice Moderator

    5,049
    0
    Feb 15, 2001
    Oxfordshire, UK
    There is an incorrect deletion for Sky in Thursday's update - which will correct on Friday.

    It is a SBO channel - so unlikely to cause any impact to anyone.
     
  3. emcxh35

    emcxh35 New Member

    11
    0
    Nov 15, 2002
    NW UK
    Apologies if this is in the wrong place! :confused:

    My Tivo, for some time now, has had ITV2+1 and M&M in the wrong places, I think there are more channels incorrect as well but don't use them so much...

    I am feeding these from a Sky+ box in North East Wales.

    Many thanks for any help!!

    Chris
     
  4. OzSat

    OzSat Very Nice Moderator

    5,049
    0
    Feb 15, 2001
    Oxfordshire, UK
    Right place - but you'll need to put your post code prefix and channel numbers which appear on TiVo and the stb.
     
  5. emcxh35

    emcxh35 New Member

    11
    0
    Nov 15, 2002
    NW UK
    Ozsat,

    Postcode is CH7 6..

    Sky+ has ITV2+1 on 184
    Tivo has ITV2+1 on 131

    Sky+ has M&M on 131
    Tivo has M&M on 184

    Thanks,

    Chris
     
  6. OzSat

    OzSat Very Nice Moderator

    5,049
    0
    Feb 15, 2001
    Oxfordshire, UK
    There is something wrong with your card and I suggest you contact Sky.

    TiVo is correct.
     
  7. emcxh35

    emcxh35 New Member

    11
    0
    Nov 15, 2002
    NW UK
    Thanks for that, can't see Sky doing anything though as I cancelled my subs over a year ago!

    Chris
     
  8. OzSat

    OzSat Very Nice Moderator

    5,049
    0
    Feb 15, 2001
    Oxfordshire, UK
    Have you tried taking the card out and reinserting it?
     
  9. JudyB

    JudyB New Member

    113
    0
    Jan 25, 2006
    Have you tried power-cycling the Sky+ box? If that doesn't work then try putting it into standby for a while.
    We had a similar problem with our Sky+ box which we think may have been caused by the box never being in standby and (possibly) therefore not registering the channel move.
     
  10. Logan

    Logan New Member

    58
    0
    Mar 19, 2004
    channel line up error - channels on wrong numbers 213, 215, 217, 219

    Homechoice / Tiscali SW6

    Sky movies
    comedy 211
    family 213
    classics 215
    modern 217
     
  11. Logan

    Logan New Member

    58
    0
    Mar 19, 2004
    On Tivo the channels are

    SMOVPR 211 Premium
    SMOVCOM 213 Comedy
    SMOVFAM 215 Family
    SMOVFH 217 SciFi/Horror

    but on Tiscali they are actually

    Comedy 211
    Family 213
    Classics 215
    Modern 217

    So no Premium or SciFi/Horror,
    instead the numbers are changed around
    & those channels replaced with Classics & Modern
     
  12. Logan

    Logan New Member

    58
    0
    Mar 19, 2004
    Thanks for latest update, channels moved ,
    OK on 211, 213 & 217

    215 is still showing SciFi/Horror instead of Classics
     
  13. OzSat

    OzSat Very Nice Moderator

    5,049
    0
    Feb 15, 2001
    Oxfordshire, UK
    This should be fixed overnight
     
  14. Logan

    Logan New Member

    58
    0
    Mar 19, 2004
    Hi Ozsat, No not fixed yet,
    Updated Saturday, guide data till Fri 26 sept,

    215 is still showing SciFi/Horror instead of Classics
     
  15. Logan

    Logan New Member

    58
    0
    Mar 19, 2004
    line up is still showing SciFi/Horror
    should be Classics on 215
     
  16. bri_tal

    bri_tal New Member

    56
    0
    Sep 21, 2005
    I hope that this is the correct thread for this topic. I have a season pass for Countdown on channel 4 and until recently, every episode was faithfully placed in the To Do list. In the last month, however, Tivo has failed to find new episodes and I have manually had to search for episodes and add them to the To Do list. The latest batch I had to manually add, were for the period 21/09/08-03/10/08. The ironic thing is that when I go into season pass/up coming programmes, tivo reports no new programmes.

    No such problem exists with other SP's which I have on Granada TV.

    Anyone else having similar problems ?
     
  17. Foxy

    Foxy New Member

    108
    0
    Mar 7, 2003
    Bonnie Scotland
    Sadly, no! Could a mod move bri_tal's post and my reply?

    It sounds like the season pass is broken. When you look at these individual programs, do you see the option to edit the season pass or to create a season pass? If you look at the upcoming broadcasts from within one of these individual programs are they all listed?
     
  18. bri_tal

    bri_tal New Member

    56
    0
    Sep 21, 2005
    I don't think that it's a case of a broken SP, because when the problem first arose, I cancelled the SP and created a new one but it could not find any up-coming programmes - I had to find the manually.
     
  19. bri_tal

    bri_tal New Member

    56
    0
    Sep 21, 2005
    Now appears to be OK. - I cancelled SP again and this time, when I reinstated the SP Tivo found all episodes including those on More 4/More 4+1, up to 04/10/08 (Fingers crossed for subsequent Automatic updates.)
     
  20. JudyB

    JudyB New Member

    113
    0
    Jan 25, 2006
    Your service provider (Platform): Sky
    Your postcode: OX14
    Channel name: Watch
    Problem: wrong channel number: listed as 107, but should be 109.

    As reported by Glen here, the new Watch channel has the wrong channel number.

    The overnight updates are listing Watch as channel 107, but this is Sky2 and Watch should be 109.
    The other new channel (Watch+1) seems to be correct.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page