1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

sound being muted on premiere xl

Discussion in 'TiVo Help Center' started by philt56, Jun 14, 2013.

  1. philt56

    philt56 Member

    168
    0
    Aug 21, 2008
    I have a premiere xl on version 20.3.1 (not sure how recent this is?).
    I also have a hd xl. when I switch inputs on my receiver between the 2 tivos, when I go back to the premiere, its sound will be muted. I have to hit pause twice on the TiVo remote to get the sound back.

    I've also noticed on the premiere, if I rewind the live channel a bit and then hit fwd and advance to do the 15 minute advance, when it hits the end of the buffer ("live") the sound is muted and I again have to hit pause twice to get sound again.

    All support chat wanted was to try switching to pcm and to connect the TiVo directly to the tv.


    anyone else experience this? the HD XL does not experience any of this.
     
  2. CoxInPHX

    CoxInPHX COX Communications

    2,350
    6
    Jan 14, 2011
    Phoenix, AZ
    Yes there are many reports of Audio issues with the new Update 20.3.1.
    http://www.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?t=504477

    I too have Audio go out sometimes when switching TV inputs. I have also had programs record with no Audio. If the Premiere reboots during a recording, when the recording resumes after reboot there is no audio for me, in this case Trick-Play will not bring it back, I have to change the channel to get audio back.
     

Share This Page